Expressen > Sport

Sunday, 07 March, 00:39

Expressen - 23 feb 21 kl. 10:47

Kan vara reservfyllt – en favorit i stor faraDet är det andra mötet av två i Europa League i samtliga matcher på kupongen.Resultatet från första mötet kommer påverka matchbilden.• • •ANNONS: Lämna in expertens 64-raderssystem .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Europa League, Annons

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kan vara reservfyllten , favoriti , stor, fara
Expressen - 01 sep 20 kl. 11:24

Tyskland är en favorit i fara på Europatipset

Klar favorit på strecken.Men försvagat utan Bayern München-stjärnorna.Tyskland är en favorit i fara..

Expressen - 30 mar 20 kl. 10:45

Beskedet: ”Klubbens existens är i stor fara”

Helsingborgs IF:s framtid är i akut fara.Vid en pressträff på måndagsförmiddagen levererade klubbens ordförande Krister Azelius blytunga besked.– Våra beräkningar pekar mot att vi skulle gå 17 miljoner kronor back.

Barometern - 21 jul 14 kl. 09:24

Stor fara för skogsbränder

Det råder stor fara för skogsbränder i länet. Skogsbrandflyget kommer därför att påbörja spaningar. Torka och fint väder har lett till att risken för skogsbränder är hög.

Västerbottens Folkblad - 23 jul 14 kl. 16:02

Stor fara för bränder utomhus

Räddningstjänsterna i länets samtliga kommuner uppmanar att eldning utomhus ska undvikas och stor försiktighet ska beaktas vid grillning. Den långvariga värmen har gjort det mycket torrt i skog och mark i stora delar av Västerbottens län. Det råder därför stor fara för uppkomst och spridning av brand i terrängen.

Helsingborgs Dagblad - 08 mar 11 kl. 15:55

Stor fara för gräsbränder i Skåne

Det råder stor fara för gräsbränder i stora delar av Skåne. I hela Skåne råder det liten till måttlig risk, men i flera sammanhängande områden är risken hög, enligt SMHI. Den som vill ha reda på exakt var risken för gräsbränder är hög kan gå in på SMHI:s sajt där det finns en karta..

NSD - 15 maj 12 kl. 16:40

Stor fara för gräsbränder

Det råder stor fara för gräsbränder längs norra Norrlandskusten. - Det kan flamma iväg väldigt fort om vinden ligger fel, säger Ronny Lindberg, inre befäl hos räddningstjänsten..

Expressen - 14 nov 14 kl. 15:10

Statsminister varnar: Behäftat med stor fara

Statsminister Stefan Löfven, S, är mycket tydlig i sin varning till framtida inkräktare. - Sveriges gränser ska respekteras. Beskedet till den som eventuellt tänker sig att göra någon operation i framtiden att det är behäftat med stor fara, säger han till Expressen.

Nerikes Allehanda - 11 mar 15 kl. 07:37

Stor fara för hälsan för lärare i Örebro

Trycket på lärarna vid en skola i Örebro är så stort att det föreligger en stor fara för personalens hälsa. Det skriver nu ett skyddsombud i en begäran om åtgärder..

Nerikes Allehanda - 11 mar 15 kl. 07:37

Stor fara för hälsan för lärare på ny Örebroskola

Trycket på lärarna vid Tullängsgymnasiet i Örebro är så stort att det föreligger en stor fara för personalens hälsa. Det skriver nu ett skyddsombud i en begäran om åtgärder..

Nerikes Allehanda - 11 mar 15 kl. 07:37

Stor fara för hälsan för lärare på Örebroskola

Trycket på lärarna vid Tullängsskolan är så stort att det föreligger en stor fara för personalens hälsa. Det skriver nu ett skyddsombud i en begäran om åtgärder..

Expressen - 28 feb 17 kl. 09:49

Norra ishavet allt surare: "Stor fara"

Havsvattnet i Norra ishavet blir allt surare, visar en ny studie. En av effekterna blir att vissa marina arter får svårare att bilda sina skal.– Det är en stor potentiell fara för framtiden, säger Leif Andersson, professor i Göteborg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.