Corren > Nyheter

Thursday, 25 February, 06:10

Corren - Igår: 10:45

Götabiblioteken satsar mer digitaltGötabiblioteken ger sina låntagare tillgång till mer digital läsning, lyssning och film under pandemin..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Götabiblioteken, satsar, mer, digitalt
Jönköpingsnytt - 28 nov 16 kl. 19:00

Nu ska city bli mer digitalt

Nu ska Jönköping City bli mer digitalt. Det ska ske genom ett samarbetsavtal med två olika aktörer och syftar till att verksamheterna i högre grad ska använda sig av digitala kanaler för försäljning av varor och tjänster..

Barometern - 12 jan 19 kl. 12:41

Mer digitalt på biblioteket

Kurser, aktiviteter och tidningar på massor av språk. Nu ska biblioteket i Mönsterås bli mer digitalt. Kommunen har fått bidrag från staten för att driva ett projekt under tre år.

Nerikes Allehanda - 19 nov 13 kl. 05:05

”Högern” satsar mer på omsorg i Kumla

Budgetdebatten i Kumla kommunfullmäktige på måndagen blev en kapplöpning om vem som satsar mest på den kommunala verksamheten. – Vi prioriterar pengarna till barn och de gamla i år, sade kommunstyrelsens ordförande Katarina Hansson (S). Därefter kom det ena partiet efter det andra och föreslog ännu mer.

Dalarnas tidningar - 08 nov 13 kl. 06:15

"Vi satsar mer på äldreboenden"

Kommunen satsar mer på äldreboenden än genomsnittligt. Det säger Barbro Hietala Nordlund (S), ordförande i omsorgsnämnden, efter kritiken mot för tung arbetsmiljö..

YLE - 20 mar 19 kl. 04:00

Allt fler barn har neuropsykiatrisk diagnos - kommunerna satsar mer på dem jämfört med tidigare

Sex av tio kommuner i Svenskfinland satsar mer på elever som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Det visar en enkät som Svenska Yle har låtit göra bland bildningsdirektörer i kommuner med svenskspråkiga skolor..

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 10:43

Nye SVT-chefen vill satsa mer digitalt

Han har sannolikt mer makt över vad vi ser på tv än någon annan men få skulle känna igen honom på gatan. Möt Martin Österdahl, ny programdirektör på SVT. - Vi vill satsa mer på nya idéer och våga mer än TV 4, säger han om framtiden.

Trelleborgs Allehanda - 27 nov 13 kl. 10:43

Nye SVT-chefen vill satsa mer digitalt

Han har sannolikt mer makt över vad vi ser på tv än någon annan men få skulle känna igen honom på gatan. Möt Martin Österdahl, ny programdirektör på SVT. - Vi vill satsa mer på nya idéer och våga mer än TV 4, säger han om framtiden.

Regeringen - 16 feb 17 kl. 12:30

Regeringen satsar på digitalt stöd inom sociala barn- och ungdomsvården

Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) tilldelas 1, 7 miljoner kronor för att stödja utvecklingen av digitalt stöd inom sociala barn- och ungdomsvården enligt nytt regeringsbeslut. Satsningen ska bidra till att förbättra socialtjänstens förutsättningar, frigöra tid för socialsekreterare och stärka kommunerna i deras arbete..

Länstidningen i Jämtland - 01 jun 20 kl. 11:30

Ammer satsar på digitalt ankrace i sommar

På grund av den rådande coronapandemin blir det klassiska ankracet i Ammerån i år digitalt..

Realtid - 03 jun 20 kl. 10:51

Skandia satsar på digitalt rådgivningsverktyg

Skandia har tagit fram ett digitalt rådgivningsverktyg. Verktyget samlar allmän pension, tjänstepension och privat pensionssparande..

Skånskan - 07 apr 18 kl. 01:00

Re­plik: SVT satsar mer lo­kalt

Re­plik. Yng­ve Sunesson skriver i en krö­ni­ka (5 ap­ril) att SVT borde mot­verka Stockholmfixeringen och bättre skildra hela Sverige. Om det är vi ense och vi jobbar hårt med frå­gan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.