News55 > Nyheter

Saturday, 27 February, 16:35

News55 - 23 feb 21 kl. 07:23

Nya krisstöd inför risk för tredje vågRegeringen utvidgar nedstängningsstödet till att omfatta även lönekostnader, säger finansminister Magdalena Andersson (S) på en pressträff. – Det finns en mycket hög risk för en tredje våg samtidigt som vi har ett väldigt allvarligt läge på arbetsmarkna. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Magdalena Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya krisstödinför , riskför tredje , våg
YLE - 19 jul 12 kl. 08:29

Delade åsikter om spanska krisstödet

Riksdagen samlas i dag för att behandla regeringens meddelande om krisstödet till de spanska bankerna och Finlands avtal om säkerheter för lånet. Meddelandet behandlas i riksdagens plenum klockan 14. Stora utskottets ordförande, socialdemokraten Miapetra Kumpula-Natri, hoppas att riksdagen godkänner regeringens förslag på krisstöd till de spanska bankerna.

PrivataAffärer - 24 jun 20 kl. 21:00

Därför kommer krisstöden förmodligen inte påverka börsen negativt

Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. Den här artikeln tittar närmare på hur aktiemarknaden historiskt sett har reagerat på olika statsskuldsnivåer i USA.

DI - 03 sep 20 kl. 08:17

Tysk centralbanksledamot: Krisstödet bör snart rullas tillbaka

Det finns en risk för att euroområdets ekonomi blir alltför beroende av det massiva finans- och penningpolitiska stödet efter coronaviruset….

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

EU vill minska staters bankkostnader

EU-kommissionen har presenterat ett nytt förslag där ägarna och utlånarna till banker ska ta större risk om den går med förlust. Därmed ska stater och skattebetalare inte stå som garant för krisande banker i den omfattning man gjort hittills.Efter Lehmankraschen garanterades bankerna ett statligt krisstöd på runt 40 000 miljarder kronor inom EU.

BT - 17 jun 12 kl. 21:14

Syriza erkänner sig besegrat

Vänsterpartiet Syrizas ledare Alexis Tsipras har ringt konservativa Ny demokratis ledare Antonis Samaras och gratulerat till valsegern i Grekland, rapporterar TT:s utsände i Aten.
Partier som vill uppfylla Greklands avtal om krisstöd har av prognoser att döma fått nog med röster för att bilda regering.

En prognos baserad på runt 20 procent av rösterna har redovisats i den grekiska tv-kanalen Skai.

BT - 24 jul 12 kl. 17:59

Svagt ned på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen backade något sedan oron för eurozonen fått ny kraft. Vinnare blev telekomjätten Nokia.
Vid stängning på tisdagen hade OMXS-index fallit med 0,1 procent till 316,7.

SVT Debatt - 18 mar 14 kl. 09:12

Polisen måste ställas till svars för min sons död

POLISEN I dag startar rättegången mot det vakthavande befäl som beordrade öppning av Hjulstabron, i samband med en biljakt för ett år sedan då min son dog. Jag hoppas att de ansvariga får ta konsekvenserna för sitt handlade.  Två unga män har bara goda avsikter när de köper sin bil, ut och prövar vinterdäcken, innan de ger sig iväg mot Eskilstuna för att en dag hälsa på den enes son och sambo.

BT - 24 maj 14 kl. 16:06

Småpartier har vind i seglen

Partiledarna höll in i det sista fast vid sina budskap när EU-valrörelsen avslutades. Timmarna innan väljarna fäller avgörandet hade flera småpartier vind i seglen.Roligast på valkvällen verkar miljöpartisterna och Gudrun Schymans feminister kunna få.

BT - 25 maj 14 kl. 07:36

Rekordhög röstsiffra väntas

Valdeltagandet i dag ser ut att bli rekordhögt, enligt en ny mätning från Aftonbladet/Inizio. Hela 56 procent av de svarande i en webbenkät uppger att de kommer ta sig till valurnorna. Vid den senaste mätningen för två veckor sedan låg siffran på 49 procent.

Barometern - 25 maj 14 kl. 11:01

Rekordhög röstsiffra väntas

Valdeltagandet i dag ser ut att bli rekordhögt, enligt en ny mätning från Aftonbladet/Inizio. Hela 56 procent av de svarande i en webbenkät uppger att de kommer ta sig till valurnorna. Vid den senaste mätningen för två veckor sedan låg siffran på 49 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.