Expressen > Sport

Friday, 26 February, 10:38

Expressen - 23 feb 21 kl. 10:35

Det är starka papper – är värd en varningI veckans första guide till lördagens V75-omgång ingår:√ Bästa spikarna√ Spetsdragen√ Skrällbuden√ Unika statistiken√ Startlistorna√ Kommentarer och odds på alla hästar√ Expressens rankning√ Systemförslag ■ Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge läsarna de bästa tipsen. Varje vecka erbjuder vi utförliga guider, tränarkommentarer, spikförslag, skrällvarningar och avslag till V64, V86, V75 och GS75..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
V75, V64, GS75

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är starka, papperär , värden , varning
Alingsås tidning - 06 sep 19 kl. 10:58

Polis går ut med varning efter överdoser

Polisen går nu ut med en varning om att starka illegala läkemedel är i omlopp – två överdoser har rapporterats i Vårgårda. Under den senaste veckan har polis fått kännedom om två överdoser av tabletter i Vårgårda. Enligt uppgifterna talar allt för att orsaken är starka illegala narkotiska läkemedel.

BT - 18 okt 11 kl. 12:23

Videon som upprör Kina - varning för starka bilder

På bilder från en övervakningskamera kan man se hur en tvåårig flicka blir överkörd av en bil på en marknad - och sedan lämnas liggande på gatan utan att någon förbipasserande ingriper. (OBS! Varning för starka bilder)   .

Jönköpingsnytt - 03 dec 15 kl. 12:30

Klass 1-varning för starka vindbyar

SMHi har gått ut med en Klass 1-varning över Jönköpings län och Vätterbygden. Det handlar om mycket starka vindbyar som kan dra in över Vätterbygden under fredagseftermiddagen..

Cornucopia - 07 aug 16 kl. 12:13

En film från kriget mot IS - starka bilder - varning för försvarsanställda

Nedan hittar ni en några veckor gammal film från kriget mot IS i Irak. En skarp varning för starka bilder, som kan få läsare inom svenskt försvar att drabbas av spruckna blodådror i hjärnan. Ni har blivit varnade.

Barometern - 16 nov 13 kl. 08:22

?Vi fick inte ens en varning?

Visst var det lite stökigt. Men om föreläsarna tyckte att det störde för mycket skulle de ha sagt till. Inte köra ut alla.

BT - 27 jul 14 kl. 14:21

Klass-1 varning över Västra Götaland

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för kraftig åska över stora delar av Västra Götalands län, samt Kronobergs, Jönköpings och Hallands län. Under lördagen nådde den svenska värmeböljan sin kulmen, och de 33,9 grader som uppmättes i Hökmarksberget i Västerbotten ser ut att bli säsongshögsta. Det blir fortsatt höga temperaturer på söndagen men det börjar vända.

Kristianstadsbladet - 21 feb 13 kl. 09:00

Varning för starka scener

Foto: Tommy Svensson
Musikalmästaren Emil Sigfridssons senaste uppsättning närmar sig premiär. Den gångna helgen har repetitionerna av ?Jesus Christ Superstar?

Cornucopia - 28 apr 20 kl. 13:18

Foton: Starka scener från krondiket Göteborg under pandemi

Bloggen begav sig på grund av anledningar in till krondiket och byggarbetsplatsen som av andra kallas Göteborg. Fotodokumentation uppstod. Varning för starka scener.

SR - 07 jan 11 kl. 05:19

Varning för stark sol på semestern

Snö och slask hemma i Sverige och samtidigt är det högsäsong för solresor till bland annat Thailand. Men nu går statliga Strålskyddsmyndigheten ut med en varning för den starka solen på semesterorterna..

BT - 28 okt 13 kl. 11:13

Klass-3 varning utvidgas

Ovädret Judas är på väg mot Sverige och SMHI utvidgar klass 3-varningen till att gälla också delar av Kronobergs län, Jönköpings län, Sjuhäradsbygden, Göta älv och Skåne län. Varningen omfattar sedan i morse även Kattegatt, Bohuslän, Göteborg och Halland. Under eftermiddagen kommer vindarna att öka snabbt till storm med 25-30 meter per sekund.

BT - 23 dec 13 kl. 12:00

Starka vindar och regn i jul

Julafton blir blöt och blåsig i stora delar av Sverige med temperaturer som ligger "mycket över" det normala, enligt SMHI. Bara mellersta och norra Norrland får en vit jul.Under julaftonen väntas kraftiga vindar framförallt längs västkusten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.