Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 26 February, 10:35

Jönköpingsnytt - 23 feb 21 kl. 10:32

LIVE-TV 10.30: Nya besked om åtgärder för att rädda företag och jobbKlockan 10.30 på tisdagen håller finansminister Magdalena Andersson och näringsminister Ibrahim....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Live-tv, Magdalena Andersson, Ibrahim

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LIVE-TV, 10.30Nya , beskedom , åtgärderför att , rädda, företag och jobb
YLE - 11 aug 15 kl. 10:21

Finansminister Stubb informerar om budjetförhandlingarna live

Finansministeriet har inlett sin budgetmangling men en rad sparåtgärder är fortfarande ute i det blå. Till exempel är det oklart hur dagisavgifterna ska höjas och hur de stora nedskärningarna i yrkesutbildningen kommer att se ut. När finansminister Alexander Stubb (Saml) lägger ut sitt budgetförslag för nästa år på nätet på fredag handlar det om klumpsummor på miljoner och miljarder.

SVT - 06 aug 20 kl. 12:46

Rapport: Evenemangsnäringen är i fritt fall

En ny rapport visar att många eventföretag riskerar konkurs och läget är akut. Företrädare för branschen kräver besked om 50-gränsen och ett nytt krispaket för att hjälpa småföretagen. – Med alla inställda festivaler, konserter etc.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.