UNT > Nyheter

Monday, 08 March, 00:37

UNT - 23 feb 21 kl. 10:31

Tv-recension: Få svar om PeléDen nya dokumentären skildrar Pelés otroliga väg från ungt stjärnskott till nationalhjälte. "Pelé" är sevärd, men den som önskar gräva djupare i hans inre bör söka sig någon annanstans..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Pelé, Pelés

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tv-recension, , svarom , Pelé
Cornucopia - 01 apr 16 kl. 15:56

Recension: Bli rik på hållbart sparande

Carl Roséns bok Bli rik på hållbart sparande är en intressant och läsvärd introduktion till investeringsetik och hur man bygger upp en etisk och förmodat hållbar aktieportfölj. Hur man investerar i aktier och hur analys av bolag ska göras bör man dock läsa om någon annanstans.
Författaren är expert inom så kallade ägarstyrningsfrågor och har arbetat på 2:a AP-fonden och grundade AP-fondernas etikråd, jobbade sedan som chef för International Corporate Governance Network och är numera VD för Aktiespararna.

Uppsalanyheter.se - 26 jul 16 kl. 05:39

Recension: Skymningslandet

Recension: Ända sedan jag av en ren tillfällighet, i en smått desperat situation (inget att läsa!), hittade boken Musselstranden* av Marie Hermanson, har jag varit fast. Marie Hermanson skriver böcker som ingen annan författare gör.

Uppsalanyheter.se - 14 okt 17 kl. 04:59

Recension: Brasiliansk Afton med Marco Pereira och Miriam Aida Ensemble

Recension: Gitarrfestivalens andra konsert på fredagskvällen sprudlar av sköna rytmer från Brasilien. Vi får först lyssna till den brasilianske gitarrmästaren Marco Pereira som gör en fantastiskt vacker solospelning. Gitarrfestivalens andra konsert på fredagskvällen sprudlar av sköna rytmer från Brasilien.

Uppsalanyheter.se - 15 okt 17 kl. 03:20

Recension: Los Angeles Guitar Quartet

Recension: Los Angeles Guitar Quartet är nyfikna på musik av olika genres och stilar. På lördagkvällens andra konsert i stora salen på UKK besökte de fyra eminenta gitarristerna Scott Tennant, Mathew Greif, John Dearman och William Kanengiser, Uppsala Internationella Gitarrfestival. Los Angeles Guitar Quartet är nyfikna på musik av olika genres och stilar.

Uppsalanyheter.se - 01 mar 20 kl. 08:19

Recension: Lisa Nilsson – Kvinnan som är jag

Recension: Den mycket hyllade föreställningen " Kvinnan som är jag" med Lisa Nilsson på UKK, var i det närmaste utsåld, vilket fick stor effekt på applåder, allsång och skratt. Den mycket hyllade föreställningen " Kvinnan som är jag" med Lisa Nilsson på UKK, var i det närmaste utsåld, vilket fick stor effekt på applåder, allsång och skratt.   Lisa Nilssons urval av samtal, sång, dans och skådespeleri är avvägda med största perfektion.

VA - 10 aug 11 kl. 07:21

Facken kräver Muller på svar

10 augusti Saab Automobiles vd och ende styrelseledamot, Victor Muller, möter senare i dag representanter för de fyra fackklubbarna på fabriken i Trollhättan. De vill ha svar på hur bolaget ska lösa pengabristen så att inte lönerna äventyras ännu en gång. I både juni och juli var löneutbetalningarna försenade.

BT - 28 jun 14 kl. 10:17

Recension: Initierat om psykisk ohälsa

För mer än 2 000 år sedan frågade sig Aristoteles: varför är det så att alla som blivit framstående inom filosofi, politik, poesi eller konst är melankoliker? Simon Kyaga, överläkare i psykiatri försöker ge oss svar Aristoteles fråga: finns det ett samband mellan genialitet och galenskap?
Det är en intressant frågeställning som omedelbart väcker intresse.

Uppsalanyheter.se - 05 sep 15 kl. 00:15

Recension: Vredens dag – historia, spänning och humor

En halv tegelsten i form av Uppsalaförfattaren Magnus Alkarps första thriller "Vredens dag" kom ut i slutet av augusti på Historiska Media. Boken utspelar sig 1973, men även 1944. Historien bakåt i tiden för handlingen framåt, så att säga.

Kristianstadsbladet - 08 sep 11 kl. 06:30

Recension: "LIDIA & BEN". Skånes Dansteater på turné. Premiär i Malmö 31/8

Skånes Dansteater på turné. Premiär i Malmö 31/8 I en föreställning som fått sin titel efter de två ?
I en föreställning som fått sin titel efter de två medverkande koreografernas förnamn, presenteras tre stycken fördelade på två akter.

BT - 21 jul 13 kl. 11:16

Recension: Robbie Williams konsert

Det är fullt ös medvetslös från första stund med Robbie Williams. Han hissas ner genom luften, iförd en paljettkavaj. Scenen är i guld och pryds av hans gigantiska ansikte.

Uppsalanyheter.se - 29 sep 14 kl. 03:20

Recension: Sweet Emma and The Mood Swingers på Kulturoasen

När jag ser mig omkring i lokalen ser jag stora leenden på publikens läppar, jag ser händer som klappar i takt och fötter som stampar. Sweet Emma and The Mood Swingers får publiken att glömma tid och rum...När jag ser mig omkring i lokalen ser jag stora leenden på publikens läppar, jag ser händer som klappar i takt och fötter som stampar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.