DN > Nyheter

Friday, 26 February, 10:42

DN - 23 feb 21 kl. 10:28

Rasmus Landström: Därför fastnar debatten om rasism i ständiga symbolstrider
Läs mer på DN
Läs mer om:
Landström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rasmus, LandströmDärför , fastnar, debattenom , rasismi , ständiga, symbolstrider
Expressen - 16 jan 15 kl. 16:10

Rasmus Fleischer: Konspirationslogik

Debatten om Kulturrådets stöd till kultur-och samhällstidskrifterna har tagit fart på nytt.
Rasmus Fleischer vänder sig mot Jasenko Selimovics anklagelser om jäv och politiska hänsyn..

Politikerbloggen - 06 sep 12 kl. 16:45

- Ikväll kan Barack Obama ta initiativet i debatten

DEBATT. På Republikanernas konvent i Tampa fokuserade Mitt Romney på att skapa en mjukare bild av sig själv, vilket innebar att hans politiska dagordning fick stå tillbaka. Det ger Barack Obama möjligheten att i sitt tal på Demokraternas konvent ikväll ta initiativet i den politiska debatten.

Barometern - 16 nov 18 kl. 16:05

KFF-stjärnan kliver in i debatten

Rasmus Elm följer Kalmar FF-debatten och har sin syn klar: – Jag tycker att ”Henke” ska vara kvar. Helt enkelt för att det är en bra tränare, säger KFF-stjärnan..

Expressen - 04 okt 13 kl. 08:40

Obs! Vägra debatten!

Rasmus Fleischer, som just mottog Svenska Dagbladets Cliopris, om ett kulturprogram värt att värna..

UNT - 19 apr 13 kl. 17:00

Apropå Lilla hjärtat

KULTURDEBATT. Återkommande diskussion riskerar att ta energi från mer relevanta frågor, skriver Rasmus Landström,  angående debatten kring en Uppsalaaktuell konstnär.  .

BT - 20 aug 14 kl. 21:35

Test: Så goda är delikatesserna

Italienska delikatesser dukas upp på Stora torget under fyra dagar. Se betygen i bildspelet! BT:s testspilot Rasmus Blom gör tummen upp för utbudet: – Det är riktigt bra kvalité på maten, det tror jag att gemene man känner, säger den 22-årige kocken.

DI - 31 aug 16 kl. 19:11

Rapporten blir en lek med siffror

Forskaren Joachim Landströms rapport ”En empirisk analys av vinstreglering av välfärdsföretag genom rörelseresultatbegränsning” satte betydande press på kursutvecklingen för de börsnoterade välfärdsbolagen som samtliga föll 3–5 procent på onsdagen. Rapporten fick också debatten om välfärdsvinster att göra en mycket märklig sväng – från om det är moraliskt rätt att tjäna pengar på offentligt finansierad vård och skola, till en diskussion goodwillavskrivningar. Joachim Landström hävdar att hans förslag på maximerad avkastning på sysselsatt kapital för välfärdsbolag får till effekt att den goodwill som i dag finns i bolagens balansräkningar måste skrivas ned.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är Sveriges 100 mäktigaste unga

1. Zara Larsson, 17 – Musiker
Zara Larsson är 17 år men har redan en gigantisk följarskara som älskar allt hon gör. Många hade kanske varit rädda för att använda sin plattform till att skriva om politiska frågor, men Zara Larsson tar gärna debatten och inspirerar mängder av unga människor varje dag.

UT - 13 jun 13 kl. 10:29

Nu blir det säkrare brandskydd för politiker

Den extra utrymningsvägen som nu byggs från fullmäktigesalen ska inte användas som reträttväg om debatten blir för eldfängd, utan bara vid riktiga eldsvådor. ? Om det bara beror på debatten går det nog fortare att ta sig ner för den vanliga trappan, säger fullmäktiges ordförande Roland Karlsson.

YLE - 28 dec 12 kl. 05:45

SHS-webben attackerar bloggare

Den som bloggar om att hankeiter är tjocka kan råka ut för anonyma våldtäktshot på nätet. Debatten på SHS-webben har spårat ur än en gång och Studentkåren vid Hanken visar dåligt omdöme, det tycker experten på webbkommunikation. Diskussionstråden "Kårens fetaste rumpor" stängdes efter 113 inlägg och några censurerade kommentarer.

Sydsvenskan - 25 nov 15 kl. 22:40

Så var Zlatans återkomst – minut för minut

19.55: PSG-målvakterna kommer ut på planen till burop. 20.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.