DalaDemokraten > Nyheter

Friday, 26 February, 10:41

DalaDemokraten - 23 feb 21 kl. 10:30

Debatt: Sätt Dalarna i rörelse igenNär dalfolket förhoppningsvis ser ett ljus i tunneln i och med coronavaccinet måste idrotten....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Dalarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Sätt, Dalarnai , rörelse, igen
DalaDemokraten - 18 feb 16 kl. 06:10

Debatt: Vi har vänt den negativa utvecklingen i Landstingets ekonomi

2015 var ett år fyllt av politisk rörelse. Genom politiska beslut förändras nu Dalarna och Sverige till det bättre. Trots att det parlamentariska läget nationellt är svårt har regeringen lyckats få igenom många viktiga reformer.

DalaDemokraten - 27 apr 16 kl. 06:10

Debatt: Sjukvården behöver nytänkande

Äntligen ett inlägg om eHälsa (i Dala-Demokraten 22/4) . För tre år sedan konstaterade vi att sjukvården låg efter i jämförelse med andra branscher. I kontakt med sjukvården i Dalarna så frågade vi varför man inte kan träffa läkaren i video.

YA - 31 jul 13 kl. 06:30

"Hästen blev knivskuren"

Foto: Moa Dahlin
En het debatt om hästskärningar har blossat upp efter att tre veterinärer på DN debatt hävdar att skadorna orsakas av hästarna själva. För ett halvår sedan drabbades hästägaren Thorbjörn Sjunneson när hans sto dog till följd av ett mystiskt sår i underlivet. Han är övertygad om att skadan orsakades av en människa.

Supermiljöbloggen - 17 apr 18 kl. 16:15

Mer skog måste skyddas i Sverige – för klimatet och den biologiska mångfalden

Sveriges politiker bör omedelbart agera för att skydda mer skog i Sverige så att produktionsmål och miljömål väger lika. Sverige har genom en portalparagraf i skogsvårdslagen sagt att miljö- och produktionsmålen ska vara jämställda, 50/50, men miljömålet har länge varit i skymundan, skriver debattörerna Kristina Bäck och Amanda Tas vid Föreningen Skydda Skogen. I Sverige är endast ca 5 procent av den produktiva skogsmarken formellt skyddad, varav ca 3 procent är skyddad nedanför den fjällnära gränsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.