Sydsvenskan > Utrikes

Friday, 26 February, 10:39

Sydsvenskan - 23 feb 21 kl. 10:30

Köld öppnar två glassbutiker till i MalmöHuvudbutiken flyttas till Friisgatan i vår..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö, Friisgatan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Köldöppnar , två, glassbutikertill i , Malmö
Sydsvenskan - 26 maj 17 kl. 11:00

Guide: Här är 13 nya matställen som öppnat i Malmö i april/maj

I helgen invigs en indisk restaurang, en salladsbar och två nya glassbutiker i Malmö..

GlobeNewswire - 2 timmar sedan

Bilia utökar antalet varumärken genom förvärv av Porsche Center Malmö och Porsche Center Helsingborg


Bilia har idag träffat avtal om att förvärva en auktoriserad Porscheåterförsäljare som bedriver försäljning samt serviceverksamhet för Porschebilar på två anläggningar i södra Sverige, Porsche Center Malmö och Porsche Center Helsingborg. Förvärvet inkluderar de fastigheter där verksamheten bedrivs. Avtalet är villkorat ett godkännande från den svenska konkurrensmyndigheten.

Skånskan - 28 aug 16 kl. 12:00

Hur har ett år med Malmö Live påverkat kultur- och nöjeslivet i Malmö?

Emkät Hur har egentligen ett år med Malmö Live påverkat kultur- och nöjeslivet i Malmö. Vi ställde följande frågor till andra kultur- och nöjesrrangörer i stan:
1. Hur har Malmö Live påverkat kultur- och nöjeslivet i Malmö?

Sydsvenskan - 16 jun 14 kl. 23:55

Mejlduell om Malmös klyftor

Hur ska klyftorna i Malmö minska? Huvudmotståndarna i höstens val, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) och Stefan Lindhe (M), har olika svar på det. Här möts de i en mejlduell.

Skånskan - 16 okt 15 kl. 05:50

Handbollen hotad i Malmö

Malmö HK Malmö har stora ekonomiska problem. Mest akut är en skatteskuld på drygt 200 000 kronor hos Kronofogden, men på sikt hotas klubbens existens av bristande intresse hos Malmöborna och vikande sponsorintäkter.
– Kampen är stentuff, säger HK Malmös ordförande Jörgen Rasmusson.

YLE - 25 nov 15 kl. 20:26

Hela Malmö talar om Zlatan

När Zlatan kommer föra att spela mot hemmalaget Malmö FF är det fotbollsyra i stan. När staden Malmö har det kämpigt är det extra viktigt att Zlatan finns, säger Malmöborna till Yle Nyheter. Det är en stor fotbollshändelse i Sverige och framför allt Malmö.

Sydsvenskan - 02 mar 16 kl. 19:24

Malmö är bättre än sitt rykte. Lev med det.

Malmö är staden många älskar att hata – eller åtminstone ogilla. De negativa känslorna för Malmö verkar öka med avståndet och bristen på egna kunskaper om och erfarenheter av staden.Enligt denna förvrängda bild är Malmö en gangsterstad där ingen vanlig människa kan röra sig fritt på gator och torg efter mörkrets inbrott utan att bli antastad, misshandlad eller rånad – eller allt på en gång.

Dagens PS - 24 okt 17 kl. 12:01

Krönika: ”Liksom Malmö är jag vacker och ful”

Det spelar ingen roll vad jag tycker om Malmö. Staden är det nya Sverige. Malmö är framtiden, vad vi än tycker och vill, skriver Marcus Birro.

Dagens PS - 25 jan 18 kl. 10:31

Krönika: Flytta Sveriges huvudstad till Malmö

Dagens PS krönikör Johan Berntorp har tröttnat på Stockholmarnas påhopp. ”En mer nyanserad bild och diskussion hade varit på sin plats.” Inte sällan förekommer mer eller mindre dryga attacker på Malmö relaterat den så kallade ”Robin Hood-skatten” – ett sätt att utjämna olikheter mellan olika kommuners ekonomiska förutsättningar.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 06:37

De tog hem priserna på Malmö Näringslivsgala

Under måndagskvällen gick Malmö Näringslivsgala av stapeln på Malmö Live. Här är alla vinnarnaMalmö stads näringslivspris inom kreativa näringar: Très Bien – Björn Lindén
Motivering: ”I en tid där varenda dilettant med en datamaskin påstår sig syssla med någon form av “kuratering” är det befriande att se ett företag stå fast vid sina estetiska ideal utan minsta mått av ängslighet. Bekvämt klädd i hela branschens rosa ledartröja (naturligtvis gjord av japanskt tech nylon) fortsätter årets vinnare att vara hela världens mall för modemässig hipphet.

Skånskan - 24 okt 19 kl. 06:00

Dags för dansfest i tio dagar i Malmö

Dansföreställningar, tävlingar, workshops, klubbar och föreläsningar. I morgon inleds Malmö Dance Week som avslutas med Hiphop Weekend nästa helg där bland annat uttagningen till VM i breakdance görs.
– Det långsiktiga målet är att sätta Malmö på streetdance-kartan i Europa, säger Martin Rosén, en av tre projektledare för evenemanget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.