Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 06 March, 14:30

Nerikes Allehanda - 23 feb 21 kl. 10:16

Länets lärare tjänar mindre än de med motsvarande utbildning: ”Måste bli mer konkurrenskraftiga”Länets lärare tjänar mindre än personer med motsvarande utbildning, visar statistik som....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Länets, lärare, tjänarmindre , ände med , motsvarande, utbildning, Måste bli mer konkurrenskraftiga
Nerikes Allehanda - 17 maj 16 kl. 04:26

5,3 miljarder till mer undervisning

En av de viktigaste byggstenarna för en människas livschanser är en god utbildning. Och få saker är så viktiga för ett lands konkurrenskraft som att rusta sina unga medborgare med kunskaper. För en tid sedan kom en rapport om grundskolornas resultat runt om i landet.

HBL - 13 nov 12 kl. 04:30

Lånetak inte vattentätt

En arbetsgrupp som statsrådet har tillsatt föreslår att ett bolånetak införs. Finansinspektionen skulle enligt eget omdöme få fatta beslut om hur stor del av bostadens pris som det ska vara möjligt att lyfta i bostadslån. Maximilånet föreslås bli 80-100 procent av bostadens pris.

YLE - 10 jan 14 kl. 12:16

Att bara passa in i mellanrummen

Taku föddes som kvinna men har aldrig riktigt känt sig hemma i sin kropp. Han är mer man än kvinna men själv skulle han allra helst bara villa vara Taku. Något som verkar snudd på omöjligt i dagens samhälle.

YLE - 10 jan 14 kl. 15:09

Att leva i mellanrummen

Taku föddes som kvinna men har aldrig riktigt känt sig hemma i sin kropp. Han är mer man än kvinna men själv skulle han allra helst bara villa vara Taku. Något som verkar snudd på omöjligt i dagens samhälle.

SmålandsPosten - 05 jan 15 kl. 08:16

Barns psykiska ohälsa - vår tids livsstilssjukdom

Sedan slutet av 80-talet har det skett en mycket kraftig ökning av barn och ungdomar som upplever oro, ångest eller ängslan och därmed tecken på lättare psykisk ohälsa. I slutet av 80-talet uppgav cirka fyra procent av männen att de upplever symptom av psykisk ohälsa och nu upplever cirka 15 procent samma sak. För kvinnor är utvecklingen ännu mer allvarlig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.