Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 05 March, 10:27

Nerikes Allehanda - 23 feb 21 kl. 10:17

10.30: Nya besked om åtgärder för att rädda företag och jobb – se pressträffenKlockan 10.30 på tisdagen håller finansminister Magdalena Andersson och näringsminister Ibrahim....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Ibrahim

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 10.30Nya , beskedom , åtgärderför att , rädda, företag, och jobb se pressträffen
BT - 02 aug 12 kl. 13:08

Euron stiger inför ECB-besked

Euron steg mot dollarn inför dagens besked från ECB, medan de av krisen upptryckta räntorna för Spanien och Italien föll.
Många väntar sig att ECB-chefen Mario Draghi i dag lanserar nya omfattande krislån till banker och dessutom skakar liv i sitt program för stödköp av krisobligationer.
Förväntningar på åtgärder har skruvats upp sedan Draghi i förra veckan sagt att han ska göra allt för att rädda valutaunionen och att de ohållbara räntorna för länder som Spanien måste tryckas ner.

YLE - 18 jun 17 kl. 07:00

Irakiska Hatem väntar på ett ödesdigert besked - ett brev som ändå kan bli hans räddning

Varje dag avlägsnar polisen med våld personer från Finland. Irakiern Hatem Jara är en av dem som nu befarar att polisen kan komma när som helst och hämta honom. Hans enda hopp är det brev han väntar på.

YLE - 25 apr 16 kl. 13:17

Anvia ger besked om nedskärningar den här veckan

Telekombolaget Anvia avslutar sina samarbetsförhandlingar den här veckan. Den sista förhandlingen sker på tisdag. Först ska personalen informeras och därför tar det ett par dagar innan man kan gå ut med resultatet av samarbetsförhandlingar.

Skånskan - 06 dec 16 kl. 15:59

Insamling ska rädda Malbas ekonomi

Malmö Malbas Basket har svårt att få ekonomin att gå ihop. Nu har klubben startat en insamling bland supportrarna för att stärka kassan innan det är för sent.
– Det är bättre att vara proaktiv än reaktiv, säger Malbas ordförande Rickard Nilsson.

Sydsvenskan - 12 feb 16 kl. 15:06

Liberalerna begär jobbdebatt

Liberalerna begär en aktuell debatt i riksdagen om nyanländas möjligheter att komma in på arbetsmarknaden. Bakgrunden är det stora antalet nyanlända och Arbetsförmedlingens besked att utrikes födda snart kommer att utgöra hälften av alla arbetslösa. Liberalerna vill därför ha en debatt om Sveriges stora integrationsutmaningar och vilka åtgärder som krävs för att sänka trösklarna in till det första jobbet.

SVT Debatt - 03 okt 13 kl. 13:45

Vi duckar inte ansvaret för Östersjön

ÖSTERSJÖN Sveriges insatser för att rädda Östersjön har gett effekt. Vi har minskat utsläppen av kväve och fosfor längs våra kuster, från Bottenviken till Västerhavet. Vårt besked till grannländer och andra EU-medlemsstater är att Sverige tänker fortsätta sina ansträngningar för att göra våra gemensamma hav renare, skriver Lena Ek.

Barometern - 17 dec 13 kl. 07:37

Östersjön behöver hjälp

Miljö. Östersjön har unika förutsättningar men i stället har miljöskandalerna avlöst varandra. EU-parlamena­tarikern Åsa Westerlund (S) kräver nu besked om vilka åtgärder som planeras för att rädda havsmiljön.

HBL - 12 jul 12 kl. 04:30

Nordsyn vs sydsyn

EU har förvandlats till en brandkår som snabbt måste rycka ut för att rädda medlemsstater i ekonomisk nöd. De första utryckningarna som gjordes gällde Irland och Grekland. I Grekland har det fortsatt med krav på nya och större insatser efter hand.

Ekonomistas - 26 mar 20 kl. 20:52

Vägen ut ur COVID-19-krisen

Många av den senaste veckans inspel kring hur vi bäst ska hantera Corona-krisen påminner om det filosofiska ”trolley-problemet”; en spårvagn rusar mot en grupp människor som kommer dö om du inte ingriper och växlar spår till ett annat där bara en person står. Vad ska du göra? Hur du än gör så blir du ansvarig för död och avvägningarna handlar om hur man väger antalet personer mot aktivt handlande eller passivitet (och i varianter av problemet om man ska värdera vissa liv, säg yngre personer, högre än andra).

Barometern - 12 okt 13 kl. 08:58

Vi kan göra mer

Miljöministermötet blev inte den framgång många hoppats på. För att rädda Östersjön krävs att både Sverige och andra Östersjöländer tar problemen på allvar och verkligen gör något. Det nyss genomförda niljöministermötet inom Helsingforskommissionen, Helcom, blev tyvärr inte den starka knuff framåt som arbetet med Östersjöns miljö behöver.

HBL - 13 jul 12 kl. 03:00

Stödet till Spanien en kamp mot klockan

Redan från början var det uppenbart att tidtabellen för det spanska stödpaketet var stram. På grund av Finlands garantikrav verkar tidtabellen nu ohållbar och resten av euroländerna väntar otåligt på besked.För att de spanska bankerna inte ska råka i nödläge krävs en första stödsumma på 30 miljarder euro illa kvickt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.