UNT > Nyheter

Thursday, 04 March, 07:19

UNT - 23 feb 21 kl. 10:05

Utredning inledd efter anmälan om sexuella trakasserierEtt tillsynsärende har inletts efter att en elev på en skola i Östhammars kommun upplever sig ha blivit utsatt för sexuella trakasserier..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Östhammars

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utredning, inleddefter , anmälanom , sexuella, trakasserier
Västerbottens Folkblad - 17 sep 12 kl. 14:49

JO-anmälan om fotoförbud läggs ned

Media i Västerbottens JO-anmälde landstinget för att ha infört foto- och filmförbud i sina lokaler. Nu lägger JO ned sin  utredning. I anmälan påpekades att förbudet [...

Polisen - 26 apr 13 kl. 11:35

Omfattande utredning efter anmälan om försök till mord

Under 14 dagar har Kronobergspolisen bedrivit ett omfattande utredningsarbete runt en händelse som rubricerats som försök till mord efter att en kvinna anmält att hon blivit överfallen vid Bokhultet i Växjö..

Skånskan - 25 mar 17 kl. 20:00

DO-anmälan efter sexuella trakasserier

Skurup Föräldrar till ett barn på en skola i Skurups kommun har anmält att deras barn har utsatts för sexuella trakasserier av andra barn.
– Vi kallar det inte sexuella trakasserier, säger rektor på skolan. ERWP.

BT - 25 jun 18 kl. 18:00

Efter anmälan om sexuella trakasserier – politiker lämnar förtroendeuppdrag

Efter en anmälan till personalavdelningen om sexuella trakasserier lämnar en förtroendevald politiker i Bollebygd ett av sina uppdrag. Enligt en utredning ska den utsatte vara en kommunanställd. – Det är inte okej någonstans, säger Anders Einarsson, kommunchef i Bollebygd.

Dalarnas tidningar - 24 jul 14 kl. 11:32

Utredning inledd efter anmälan om elev

Anmälan avsåg att eleven inte ska ha fått det stöd som behövdes för att kunna tillgodogöra sig studierna på ett bra sätt..

YLE - 30 dec 13 kl. 14:49

JO-anmälan mot sjukhusledning

Mikael Broo från Malax har gjort en JO-anmälan angående beslutet att stänga ner hjärtkirurgin vid Vasa centralsjukhus juni 2014. Orsaken är att Broo anser att direktören för Vasa sjukvårdsdistrikt Göran Honga och chefsöverläkare Auvo Rauhala har undanhållit relevant information från sjukvårdsdistriktets styrelse. Därmed fattades beslutet om hjärtkiurgin på felaktiga grunder, anser Broo.

Barometern - 17 jun 13 kl. 15:41

Lex Sarah-anmälan efter artiklar om Smedängen

Barometerns artiklar om missförhållanden på äldreboendet Smedängen gör nu att Kalmar kommun Lex Sarah-anmäler sig själva. Anmälan kommer efter Barometerns artiklar med omfattande kritik från två vikarier mot Smedängens äldreboende i Smedby. De berättar hur vårdtagare blir slagna och kallade tillmälen och att personal fotograferar vårdtagare med sina mobiler och skrattar åt det i fikarummet.

Skånskan - 12 dec 19 kl. 14:30

Anmälan om oro för barn låg oläst länge

Eslöv Enligt en lex Sarah anmälan som Eslövs kommun lämnat in till Inspektionen för vård och omsorg (IVO), missade socialtjänstens en orosanmälan som lämnats in gällande ett barn.
Nu ser kommunen över rutinerna för att liknande misstag ska kunna förhindras.Det var i samband med semestertider som ett mejl till socialtjänsten låg oläst i en månad.

YA - 19 sep 13 kl. 14:34

Anmälan om dödshjälp på lasarettet i Ystad

En 84-årig kvinna dog i en akut hjärtinfarkt. Tiden innan hade all medicinering tagits bort och en anhörig undrar nu om läkaren på lasarettet i Ystad bidragit till passiv dödshjälp. Händelsen har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo.

SmålandsPosten - 01 aug 13 kl. 06:24

IVO friar vårdcentralen ? fanns ingen grund till anmälan

Inspektionen för vård och omsorg, IVO, friar vårdcentralen i Alvesta. De hade följt rutinerna till fullo när det gällde anmälan om misstänkt misshandel av barn. Det var i våras som social­tjänsten i ­Alvesta anmälde ortens vårdcentral till Socialstyrelsen.

Nyheter 24 - 23 jan 14 kl. 10:02

Polischef anmäls – ska ha misshandlat oskyldig: "Förnedrade honom"Gjordes ingen anmälan

BORÅS. Enligt Borås Tidning ska en hög polischef i staden ha blivit anmäld för att brutalt ha misshandlat en oskyldig man. Bakom anmälan ligger enligt tidningen ett antal andra poliser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.