UNT > Nyheter

Tuesday, 02 March, 21:14

UNT - 23 feb 21 kl. 10:09

Utredning av hotad kvinna bristfällig – måste göras omTierps kommun har inte utrett ordentligt om en 20-årig hotad kvinna haft rätt till försörjningsstöd. Nu får kommunen göra om sin utredning. Det framgår av en dom från förvaltningsrätten..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utredningav , hotad, kvinna, bristfälligmåste , görasom
YLE - 14 maj 14 kl. 15:50

Utredning: Domarnas kompetens bristfällig - oskyldiga dömts

Många jurister och advokater anser att domarnas kompetens inte alltid räcker till för att lösa rättsfall. I en utredning som Yles finska nyheter har gjort är 88 procent av de jurister och advokater som tillfrågats missnöjda med domarnas yrkeskunskap. I vissa fall har till och med oskyldiga dömts, visar utredningen.

YLE - 18 jul 14 kl. 13:58

Pekka Sauri: Loppmarknadens räddningsplan var bristfällig

Pekka Sauri, biträdande stadsdirektör vid Helsingfors stad, säger att räddningsplanen för loppmarknaden på Ärtholmen var bristfällig och därför var det inte möjligt att fortsätta verksamheten. Anna Degerholm öppnade en loppmarknad i en varvshall på Ärtholmen i Helsingfors, nära Eirastranden. Hennes loppmarknad blev ändå kortvarig - den var bara öppen under ett veckoslut.

YA - 11 jan 18 kl. 13:00

Bristfällig vård ledde till amputation – anmäls

Bristfällig vård på Capio vårdcentral ledde till att en kvinna i 30-årsåldern fick delar av sitt finger amputerat. Det konstaterar Ivo, Inspektionen för vård och omsorg..

DI - 30 okt 18 kl. 13:51

Aktieägare stämmer bolag för bristfällig hantering av klimatrisk

Aktieägare har dragit igång en rättstvist med det polska energibolaget Enea, på grund av bristfällig hantering av klimatrisker i samband med beslutet att bygga det nya kolkraftverket Ostrołęka C. Enea blir därmed det första bolaget i världen som dras inför domstol för bristfällig hantering av klimatrisk..

Expressen - 20 maj 13 kl. 20:18

Fick bristfällig vård - tvingades amputera

Det började med misstänkt svininfluensa. Två månader senare drabbades Kim Andersson av mördarbakterier och tvingades amputerat båda benen som en konsekvens av bristfällig vård. ?

Dalarnas tidningar - 23 jul 13 kl. 10:04

Bristfällig alkoholtillsyn kritiseras

Orsa kommun har kritiserats av länsstyrelsen då alkoholtillsynen har varit bristfällig. Men alkoholhandläggaren tar kritiken med ro..

Dalarnas tidningar - 29 sep 13 kl. 12:16

Mora brandstation bristfällig

Rasmus Bjurström, arbetsmiljöingenjör, har besökt Moras brandstation. Efter ett antal mätningar stod det klart att arbetsmiljön är bristfällig. Koldioxidhalten är för hög och ventilationssystemet undermåligt..

Supermiljöbloggen - 18 dec 13 kl. 12:46

”Bristfällig analys och önsketänkande”

Hård kritik mot utredningen om den fossiloberoende fordonsflottan – från sekreterarna som tidigare hoppade av utredningen. Supermiljöbloggen skrev i går om den över tusen sidor långa utredningen, Fossilfrihet på väg, som lämnades över till energiminister Anna-Karin Hatt i måndags och som mottogs väl av både miljörörelse, drivmedelsbolag och fordonstillverkare. Men i dag kommer kritik mot rapporten.

YLE - 28 feb 14 kl. 04:46

Informationen på tågstationerna bristfällig

Om ett tåg är försenat är det sällan personalen på tågstationerna som kan informera om förseningar eller problem. All information sköts nämligen från en central i Helsingfors. Anna Back skulle resa från Vasa till Helsingfors för några dagar sedan men då det var dags för avgång fanns inget tåg på stationen och informationen var bristfällig.

DN - 18 mar 15 kl. 08:13

Bristfällig insyn i public service-stiftelse


Insynen i public service-bolagen är bristfällig. Regelverk saknas helt. Särskilt dålig är kollen på den förvaltningsstiftelse som styr SVT, SR och UR.

SVT - 16 jun 15 kl. 21:00

En av de ansvariga domarna: Bristfällig lag måste skrivas om

Den domare som varit en av de ansvariga för att elnätsföretagen kan chockhöja avgifterna tycker att lagen är bristfällig. Därför anser han att lagen måste skrivas om..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.