Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 03 March, 12:37

Vimmerby Tidning - 23 feb 21 kl. 10:05

Nya larmet: Brittiska coronaviruset har fått fästeDen brittiska covidvarianten har fått fäste i Kalmar län. Det skriver regionen i ett pressmeddelande på tisdagsförmiddagen..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Kalmar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya larmet, Brittiska, coronavirusethar , fått, fäste
Expressen - 26 jan 20 kl. 07:31

Larmet: 190 000 kan smittas inom tio dagar

Forskare varnar för att det nya coronaviruset sprider sig ovanligt fort.Var person som insjuknar smittar två till tre andra, rapporterar Reuters.Enligt analys från brittiska Lancaster University kan 190 000 personer ha insjuknat inom 10 dagar – bara i den kinesiska staden Wuhan där epidemin bröt ut.

PrivataAffärer - 18 mar 20 kl. 17:22

Flera brittiska fastighetsfonder stoppar uttag

Kames Capital och Janus Henderson meddelade redan på tisdagen att de stoppat handeln i deras fastighetsfonder, för att sedan följas av både Aviva och Standard Life på onsdagen. Storbritanniens finansiella tillsynsmyndighet, The Financial Conduct Authority, som reglerar sektorn har meddelat att de förväntar sig att fler fondförvaltare kommer att stoppa handeln i sina fonder då det för tillfället är svårt att värdera kommersiella fastigheter, skriver Reuters. Kommersiella fastighetsfonder har ofta en exponering mot bland annat kontor, varuhus, logistikcenter, restauranger och shoppingcenter.

Expressen - 22 feb 20 kl. 19:58

NYHETSDAGEN: Vindarna slår hårt mot Sverige • 114 fall av coronaviruset kopplas till sjukhus i Sydkorea • Uttalande visar sprickan i brittiska kungafamiljen

Det blåser rejält runtom i landet i dag, elavbrott, nedfallna träd och i Uppsala har ett träd krossat taket på en villa.■■■Coronaviruset har brutit ut på en sydkoreansk psykiatrisk avdelning på ett sjukhus,114 fall av viruset kopplas till sjukhuset. ■■■Prinsparet Meghan och Harry får inte längre använda varumärket ”Sussex Royal”, något som har fått dem att öppet kritisera det brittiska kungahuset.

GöteborgsPosten - 28 feb 20 kl. 16:24

Första britten har dött av coronaviruset

Den första brittiska medborgaren har dött efter att ha insjuknat i coronaviruset, detta efter att ha ådragit sig viruset på ett lyxfartyg i Japan. Uppgifterna bekräftas av brittiska myndigheter..

Cornucopia - 05 mar 20 kl. 10:50

Flygbolagen blöder i spåren av coronaviruset

Flygbolagen blöder ur alla flygplansluckor i spåren av coronaviruset. Vinstvarningar, indragna flyglinjer och även konkurser duggar tätt. Det enda som faller snabbare är börskurserna.

Sydsvenskan - 08 maj 11 kl. 06:30

Larmet stoppade inte bomben

Usama bin Ladin är död men hotet om islamistisk terror lever. Sen i höstas är hotnivån i Sverige höjd. Det har överstelöjtnant Bertil Höckerdahl bestämt, chef för de hemliga terroristspanarna i NCT, bestämt.

Expressen - 22 jan 20 kl. 15:51

Larmet: 17 personer har dött av coronaviruset

17 personer har dött av coronaviruset i den kinesiska provinsen Hubei, rapporterar Reuters.Sammanlagt har 440 personer smittats i Kina..

Expressen - 23 feb 20 kl. 08:01

Larmet från Iran: ”Saknar resurser”

TEHERAN. Coronaviruset sprider sig till flera städer i Iran – antalet smittade stiger hela tiden och regeringen har bildat en krisgrupp. Bara i Teheran tar minst sju sjukhus emot folk som uppvisat symptom för coronavirus.

DI - 31 jan 20 kl. 10:39

Två personer i Storbritannien har bekräftats smittade av coronaviruset

Två personer i Storbritannien har bekräftats smittade av coronaviruset, uppger den brittiska hälsomyndigheten enligt….

DN - 05 feb 20 kl. 11:59

Forskare: Framgång i arbetet med vaccin mot nya coronaviruset

Brittiska forskare har gjort vad de själva betecknar som ett genombrott i arbetet med att ta fram ett vaccin mot det nya coronaviruset..

YLE - 05 mar 20 kl. 09:02

Flygbolagen lider av coronaviruset – brittiskt bolag i konkurs, Norwegian ställer in långdistansflyg, lägre efterfrågan på Finnairflyg

Coronaviruset blev sista stöten för det brittiska flygbolaget Flybe som nu tvingas gå i konkurs. Samtidigt ställer Norwegian in flera långdistansflygningar och Finnair har haft en lägre efterfrågan än normalt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.