Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 05 March, 01:36

Jönköpingsnytt - 23 feb 21 kl. 10:03

Nu ska branschen ta tag i miljöfrågan – målet är att bli helt fossilfriaGjutgods går att hitta överallt i vardagen. I vattenkranen, i bilen, i möblerna i vardagsrummet –....
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska branschenta , tagi , miljöfrågan, måletär , att bli helt fossilfria
Alingsås tidning - 30 aug 18 kl. 15:19

Tar nya tag i frågan om fyrspår

Nu tar kommuner, region och handelskammare saken i egna händer och utreder ett nytt dubbelspår mellan Göteborg och Alingsås. Om två år ska ett förslag vara klart. Vid en träff i Skövde på torsdagen markerade kommunerna utmed Västra stambanan enighet i frågan tillsammans med Västra Götalandsregionen och Västsvenska Handelskammaren.

SmålandsPosten - 22 nov 19 kl. 19:15

"Vi hoppas att miljön vinner målet"

Nu knackar fisken slutligen på porten i Granö. Det gör att frågan om Eons minimitappning vid åfåran får ny kraft, sex år efter mark- och miljödomstolens vattendomar gällande kraftverken i Fridafors..

Supermiljöbloggen - 12 jun 15 kl. 10:17

Kommer Miljöpartiet ”svika klimatet”?

I dag startar Miljöpartiets kongress i Örebro, där frågan om Vattenfalls planer på att sälja brunkolsverksamhet i Tyskland är ett av de stora samtalsämnena. Allt fler inom Miljöpartiet väljer nu att öppet kritisera partistyrelsen som vill öppna upp för en försäljning av Vattenfalls tyska brunkolsverksamhet. Senast ut var det fem ombud från Miljöpartiet i Stockholm som skrev i Miljöaktuellt: Till kongressen vill nu partistyrelsen att kongressombuden ska ställa sig bakom en skrivning som öppnar upp för försäljning av delar av innehavet.

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:10

Klimat och miljö viktigaste EU-frågan

Att avvärja klimathotet är den mest prioriterade frågan för EU-parlamentet och bland väljarna inför årets val. De svenska partierna har olika syn på vilka åtgärder som är bäst. Svenska väljare anser att miljö- och klimatfrågan är det viktigaste området inom EU, enligt en opinionsundersökning från Novus.

Alliansfritt Sverige - 02 sep 14 kl. 20:12

Centerpartiet stryker miljömål för Alliansens skull

I Centerpartiets valmanifest står det att deras första miljömål är 70 procent förnybar energi år 2030. Inte så tokigt om vi får säga det själva! Men Centerpartiet har tidigare tvingats kompromissa bort en massa miljöpolitik.

Supermiljöbloggen - 22 aug 18 kl. 07:20

Partigranskningen: Vad vill KD göra för miljön?

Kristdemokraterna har inte profilerat sig inom miljöfrågan, vilket syns tydligt i deras budget och valmanifest. Vad skulle en kristdemokratisk miljöpolitik innebära för Sverige? Partiets politik Kristdemokraterna har inte profilerat sig i miljöfrågan.

Supermiljöbloggen - 25 aug 18 kl. 08:22

Partigranskningen: Vad vill F! göra för miljön?

I en intervju pekade Feministiskt initiativs ena partiledare Gina Nabavi ut F! som "det nya gröna partiet". Hur väl lever de upp till denna självutnämning?

Supermiljöbloggen - 06 sep 18 kl. 10:31

Partigranskningen: Vad vill partierna göra för miljön?

Funderar du fortfarande över vilket parti du ska rösta på? Här sammanfattar vi våra våra längre partigranskningar, som grundligt går igenom hur partiernas miljöpolitik ser ut. Let's go supermiljöval 2018!.

Supermiljöbloggen - 21 aug 18 kl. 08:00

Partigranskningen: Vad vill S göra för miljön?

Under Socialdemokraternas tid i regering har miljöbudgeten blivit historiskt stor. Men hur mycket kan Stefan & Co egentligen ta åt sig äran för miljösatsningarna? Partiets politik Socialdemokraterna har i regeringsställning genomfört en mängd miljöåtgärder, liksom mer än fördubblat miljöbudgeten.

Barometern - 10 sep 14 kl. 08:20

Centerpartiet tar ansvar för miljön

"Fortsatt ekonomisk tillväxt med växande företag och en kommunekonomi i balans är grundläggande om vi ska kunna göra miljösatsningar i framtiden." Miljöfrågorna har etablerat sig som en av de viktigare frågorna för svenska folket. Tätt efter jobb, skola och omsorg vill väljarna lägga mer kraft på miljön.

Skånskan - 19 nov 19 kl. 05:30

Fixartjänst läggs på is – ett tag till

SVALÖV Den omskrivna fixartjänsten i Svalöv får vänta ett tag till.
Juridiska hinder sätter stopp och därför läggs satsningen på is ett tag framöver.Det handlar mest om de välfärdscheckar som var tänkta att införas, men efter en hel rad utredningar väljer nu de styrande politikerna att göra en paus och se över hur man bäst kan lansera en fixartjänst på ett annat sätt: – Vi stoppar utredningen och tittar på en ny lösning, men dödar inte fixartjänstfrågan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.