Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 03 March, 06:10

Dalarnas tidningar - 23 feb 21 kl. 10:02

Här är svåra storstadsfrågan som kommit till Säter: ”Blir ju lite av civil olydnad”Den har varit het i Stockholm i flera år. Nu har den kommit till Säter. Under det senaste mötet i....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Säter, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är svåra, storstadsfrågansom , kommittill , SäterBlir , ju lite av civil olydnad
Barometern - 20 maj 14 kl. 06:40

Politisk brist

Så stor och utbredd som bostadsbristen är, borde frågan stå betydligt högre på den politiska dagordningen än i dag. Jobben och utbildningarna blir trots allt ganska teoretiska om inga bostäder finns att tillgå på rimligt avstånd.
Bostadsbristen är heller inte uteslutande en storstadsfråga: enligt läns­styrelsens bostadsmarknadsanalys för Kalmar län råder det brist på bostäder till och med i centrala Hultsfred, trots att kommunen i övrigt har överskott.

Barometern - 20 maj 14 kl. 06:40

Politisk brist

Så stor och utbredd som bostadsbristen är, borde frågan stå betydligt högre på den politiska dagordningen än i dag. Jobben och utbildningarna blir trots allt ganska teoretiska om inga bostäder finns att tillgå på rimligt avstånd. Bostadsbristen är heller inte uteslutande en storstadsfråga: enligt länsstyrelsens bostadsmarknadsanalys för Kalmar län råder det brist på bostäder till och med i centrala Hultsfred, trots att kommunen i övrigt har överskott.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.