NT > Nyheter

Friday, 26 February, 02:02

NT - I förrgår: 10:00

Därför stänger de sitt kontor i veckanLF Östgöta stänger tillfälligt sitt kontor i Norrköping. "Vi gör detta för våra kunders och medarbetares trygghet och säkerhet", säger bolagets bankchef Filip Apelstav..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Östgöta, Norrköping, Filip Apelstav

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför stängerde , sitt, kontori veckan
Expressen - 07 aug 18 kl. 10:39

Microsoft stänger sitt kontor i Lund – 40 anställda i Skåne förlorar jobbet

Microsoft stänger sitt kontor i Lund, rapporterar Sydsvenskan.Det innebär att 40 personer förlorar sina jobb.– Beslutet går i linje med vårt långsiktiga mål att minska vår geografiska spridning och samla våra anställda, säger kommunikationschefen Johanna Snickars till tidningen..

Realtid - 17 jul 19 kl. 08:09

Handelsbanken stänger sitt kontor i Polen

Handelsbanken stänger sitt kontor i Warszawa på grund av för svag lönsamhet. Verksamheten i Polen kommer att avvecklas under 2020. .

Nerikes Allehanda - 27 okt 16 kl. 14:03

Nordea stänger sitt kontor i Askersund

Banken Nordea stänger sitt lokalkontor i Askersund den 16 december. Personal och kunder flyttas med till Nordeas kontor i Kumla..

Alingsås tidning - 28 mar 19 kl. 13:15

Stänger sitt kontor i Vårgårda

Arbetsförmedlingen presenterar idag ett förslag om att avveckla 132 av sina kontor. Vårgårda är ett av de kontor som ska stänga, enligt förslaget. Omorganisationen inom Arbetsförmedlingen hänger ihop med en snävare budget och det faktum att 4500 anställda kommer att varslas.

Nyan - 15 aug 13 kl. 11:08

Ålandsbanken stänger Kyrkoby-kontor

Ålandsbanken stänger sitt kontor i Jomala Kyrkoby. Kontoret har varit stängt sedan den 27 maj på grund av en vattenskada. Enligt banken är lokalen i behov av en omfattande renovering och uppfyller inte dagens krav.

Barometern - 07 feb 18 kl. 18:00

Här stänger Swedbank sitt kontor

Swedbank stänger sitt kontor i Lessebo den 29 mars. Banken väljer att koncentrera resurser till Tingsryd och Växjö. Monica Widnemark (S) uppmanar kommunborna att välja Sparbanken Eken..

Nerikes Allehanda - 05 jul 17 kl. 06:00

Efter över 400 projekt i Bergslagen - nu stänger Leader Bergslagen sitt kontor

Över 400 Leader-projekt där 66 procent av alla projekt har haft en fortsättning efter projekttiden. Men nu stänger Leader Bergslagen sitt kontor och verksamhetsledaren Barbro Fischerström lämnar sitt uppdrag..

Västerbottens Folkblad - 09 dec 14 kl. 14:07

Swedbank stänger nytt kontor

Swedbank kommer att stänga sitt kontor på Teg den 30 juni nästa år. Bakgrunden  är bland annat en minskning av antalet kunder på kontoret. - Den snabba teknikutvecklingen har medfört att det idag finns en mängd olika sätt att komma i kontakt med banken, t.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

CSN stänger flera kontor

Hundra personer berörs när Centrala studiestödsnämnden, CSN, drar stänger flera kontor. I Örebro, Uppsala och Falun läggs verksamheten ner. På huvudkontoret i Sundsvall försvinner 25 tjänster.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 12 kl. 15:33

CSN stänger flera kontor

Hundra personer berörs när Centrala studiestödsnämnden, CSN, drar stänger flera kontor. I Örebro, Uppsala och Falun läggs verksamheten ner. På huvudkontoret i Sundsvall försvinner 25 tjänster.

Nyhetskanalen - 17 okt 12 kl. 15:33

Hundra personer berörs när CSN stänger flera kontor

Hundra personer berörs när Centrala studiestödsnämnden, CSN, stänger flera kontor. I Örebro, Uppsala och Falun läggs verksamheten ner. På huvudkontoret i Sundsvall försvinner 25 tjänster.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Mer växtbaserat på snabbmatsställen

Amerikanska Beyond Meat, som gör växtbaserade substitut till köttprodukter, har tecknat långtidskontrakt med McDonalds och Yum Brands, som äger kedjor som KFC och Pizza Hut..

NT - 15 minuter sedan

Tokyobörsen faller

Tokyobörsen faller i den inledande fredagshandeln..

NT - 30 minuter sedan

Zoodjur i Prag coronasmittade

Gorillan Richard och lejonen Jamvan och Suchi vid Prags zoo i Tjeckien har testat positivt för coronaviruset..

NT - 45 minuter sedan

Fler än 2,5 miljoner döda med covid

Antalet personer som avlidit sedan de insjuknat i covid-19 har passerat 2,5 miljoner i världen, enligt amerikanska Johns Hopkins-universitetets sammanräkning..

NT - 1 timme sedan

Omgjorda "Final fantasy VII" får tillägg

Den kritikeruppskattade nyversionen av det klassiska japanska rollspelet "Final fantasy VII" putsas ytterligare, när "Final fantasy VII remake intergrade" släpps till Playstation 5..

NT - 1 timme sedan

Flera räddade ur isvak – förda till sjukhus

Tre vuxna och ett barn har förts till sjukhus efter det att sällskapet gått genom isen i Ekerö kommun på torsdagskvällen. De var kontaktbara när de räddades..

NT - 2 timmar sedan

Venezuelas ambassadör ej önskad i EU

EU förklarar Venezuelas ambassadör i unionen "persona non grata" – ej önskad – efter ett förslag från EU:s utrikeschef Josep Borrell..

NT - 2 timmar sedan

Mellolåtar läcks fortfarande på rysk sajt

Melloläckan är ännu inte tätad. Melodifestivalens bidrag fortsätter att läckas ut på sajten VK, som ofta kallas "ryska Facebook", rapporterar SVT Nyheter..

NT - 3 timmar sedan

Nederländska parlamentet: Folkmord sker i Kina

Nederländernas parlament röstade igenom en icke-bindande förklaring där man anser att behandlingen av folkgruppen uigurer i Kina är att betrakta som folkmord..

NT - 3 timmar sedan

It-jättar sänken på Wall Street

Räntan på USA:s tioåriga statsobligationer steg på torsdagen till den högsta nivån på ett år: 1,5 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.