Supermiljöbloggen > Nyheter

Wednesday, 24 February, 21:08

Supermiljöbloggen - Igår: 09:50

Dubbel nytta för jordbruksmark med solcellssystemNYA SOLCELLSSYSTEM:: Såväl jordbruksmark som hållbara sätt att framställa energi är idag begränsade. I ett nytt forskningsprojekt undersöks det därför hur agrovoltaiska solcellssystem, där odling kombineras med solcellsdriven elproduktion, ska ge dubbel nytta till nyttjad jordbruksmark och mer solcellsdriven elproduktion..
Läs mer på Supermiljöbloggen
Läs mer om:
NYA SOLCELLSSYSTEM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dubbel, nyttaför , jordbruksmarkmed , solcellssystem
Vimmerby Tidning - 08 okt 14 kl. 09:06

Dagsverken med dubbel nytta

Ett dagsverke – massor av nytta. För högstadieeleverna på Astrid Lindgrens skola är dagsverket en chans att prova på arbetslivet för en dag. Pengarna går i år till kampen mot ebola.

Corren - 28 jun 17 kl. 08:20

Regnvatten gör dubbel nytta

När regnet faller över stall Kvickstorp gör det nytta i ridhuset..

Dalarnas tidningar - 23 aug 15 kl. 17:43

Lyckad dans – med fikabröd som gjorde dubbel nytta

Dansbandet PopNix spelade upp till dans i Kulturhuset Svanen på lördagseftermiddagen. Angelica Sjöholm arrangerade sin andra dans för funktionshindrade i Borlänge. Hon har tidigare anordnat två danser i Falun..

Barometern - 27 nov 15 kl. 19:54

Dubbel nytta för länets blodgivare

Corren - 24 dec 15 kl. 11:30

Dubbel nytta när Linköpingsjuristerna rycker in

När man har en massa kunskaper som kan hjälpa människor i trångmål, då ska man använda dem..

Nyteknik - 23 maj 16 kl. 16:01

”Biokraftvärmen ger dubbel nytta i elsystemet”

DEBATT. Biokraften kan lösa problemen med elförsörjning under de mest kritiska timmarna. Kraftvärmeverken i fjärrvärmenäten producerar el när elen behövs som bäst, skriver Erik Dotzauer, styrmedelsexpert på Fortum Värme..

Sydöstran - 09 jan 17 kl. 16:52

Karlssons matchtröja gör dubbel nytta

Karlskrona HK-supportern Anders Karmehed ropade in två KHK-tröjor under Movemberauktionen. Tillsammans med KHK-backen Mattias Karlsson skänkte han matchtröjan med nummer på sju på ryggen till barn- och ungdomskliniken på Blekingesjukhuset..

Blekinge Läns tidning - 09 jan 17 kl. 16:52

Karlssons matchtröja gör dubbel nytta

Karlskrona HK-supportern Anders Karmehed ropade in två KHK-tröjor under Movemberauktionen. Tillsammans med KHK-backen Mattias Karlsson skänkte han matchtröjan med nummer på sju på ryggen till barn- och ungdomskliniken på Blekingesjukhuset..

NSD - 06 jun 18 kl. 07:00

Dubbel nytta med skogsbrand

Här brinner skogen i Strömnäs utanför Jokkmokk..

Skånskan - 05 aug 19 kl. 08:31

Dubbel nytta med samarbete

Eslöv Under 2017 inleddes ett projekt där biståndshandläggare i Eslövs kommun, arbetar tätt tillsammans med en arbetsterapeut.
Målet är att den som är i behov av hemtjänst ska bli mer självständig, liksom pengar sparas.Under 2017 inleddes Eslöv kommun ett projekt i vilket biståndshandläggare och arbetsterapeuter tillsammans besöker personer i behov av hemtjänst.

Cornucopia - 14 jul 20 kl. 14:07

Så länge vi inte vill betala för maten kommer det byggas på jordbruksmark

Svensk jordbruksmark försvinner av bland annat två anledningar - fientligheten mot den nödvändiga djurhållningen och byggande på jordbruksmark. Men i grunden handlar det om lönsamhet och avkastning på kapital. Så länge vi inte vill betala för vår mat så kommer det byggas på jordbruksmark, och det kommer vi aldrig vilja göra igen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.