NT > Nyheter

Monday, 08 March, 07:47

NT - 23 feb 21 kl. 09:31

H & M upp på fallande börsKurserna på Stockholmsbörsen föll något under den inledande handeln, trots ett rejält kurslyft för klädjätten H & M..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H M upp på fallande, börs
Cornucopia - 18 dec 17 kl. 16:52

Finwires enkät tror på fallande börs och bostadspriser 2018

Den finansiella nyhetsbyrån Finwires följare tror med svagt överläge på fallande börs 2018. En stor majoritet tror även på fallande bostadspriser.
Dagschart OMXS30 för 2017 så här långt.

Cornucopia - 15 jan 18 kl. 17:19

SEB: Betydligt fler tror nu på fallande än stigande bopriser

SEB:s psykologiska boprisindikator publicerades idag. Index är nu ännu mer negativt då allt fler tror på fallande bopriser och allt färre på stigande. Allra mest negativa är man i Stockholm.

Cornucopia - 27 dec 18 kl. 08:31

Kraftiga upprekyler normalbild på fallande börs

Kraftiga upprekyler är en normalbild på en fallande börs, vilket vi såg ett fantastiskt exempel på hos de amerikanska börserna under gårdagen. Detta är en starkt bidragande orsak till varför det är mycket svårt att tjäna pengar på negativa positioner. En börsuppgång är oftast stabil, men en börsnedgång är istället volatil.

Cornucopia - 19 aug 19 kl. 17:45

Cornucopias boprisindikator - bloggläsarna tror på fallande bostadspriser, utom i Malmö

Resultatet från bloggläsarnas boprisindikator är nu inne. Kanske föga överraskande tror bloggläsarna på fallande bostadspriser i hela landet på ett års sikt, undantaget de som bor i Stor-Malmö. Mest negativa är man i Stockholm.

Cornucopia - 10 feb 20 kl. 09:58

Tro på fallande bostadspriser nära bottennotering

SEB:s boprisindikator visar att tron på fallande bostadspriser är nära en bottennotering. Endast 8% tror att bostadspriserna kommer falla, medan 53% tror på stigande priser, vilket ger ett index på 45. Säsongsmässigt ska januari vara den starkaste månaden för bostadspriserna.

SVT - 09 jan 11 kl. 08:30

Fallande istappar skadade tre

Minst tre personer skadades av fallande is på lördagskvällen. Ett block föll fyra våningar och träffade en 87-årig kvinna i huvudet i Malmö. I stockholm fick en 31-årig kvinna ett isblock i huvudet på S:t Eriksgatan och en 43-årig man fick fallande is i huvudet nära Stureplan..

Västerbottens Folkblad - 09 jan 11 kl. 21:25

Flera vägar blockerade av fallande träd

SKELLEFTEÅ Ett stort antal vägar blev helt eller delvis blockerade av fallande träd på söndagseftermiddagen i Skellefteåområdet. FOTO: ROBERT GRANSTRÖM SKELLEFTEÅ Ett stort antal vägar blev helt eller delvis blockerade av fallande träd på söndagseftermiddagen i Skellefteåområdet. Det var vid ?

Nyhetsverket - 17 jan 11 kl. 18:22

Flera skadade av fallande is

I Västervik fick en kvinna föras till sjukhus sedan hon träffats av fallande snö och is på Storgatan i centrala Västervik. Enligt Västerviks-Tidningen träffades hon av ett isblock i bakhuvudet. I Stockholm träffades en kvinna i 20-årsåldern av fallande is på Katarinavägen.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 10:14

Hushållen ser fallande bopriser

Hushållens syn på bostadsmarknaden faller rejält. Den finansiella oron och den försämrade konjunkturen får fler och fler hushåll att tro på fallande bopriser. Nu tror hälften av svenskarna på fallande priser, medan bara var fjärde tror på stigande priser, enligt SEB:s boprisindikator.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 11 kl. 10:18

Fyra av tio spår fallande bopriser

Drygt fyra av tio hushåll tror på fallande bostadspriser och drygt en fjärdedel tror att de stiger, enligt SEB:s boprisindikator som är negativ för fjärde månaden i rad. Hushållen tror att reporäntan ligger på cirka 2,35 procent om ett år och fem procent planerar att binda boräntan. Andelen som tror på fallande priser var 43 procent mot 47 procent för en månad sedan..

Helsingborgs Dagblad - 09 mar 12 kl. 14:33

Fick fallande träd över sig

En 32-årig man fick föras med ambulans till Helsingborgs lasarett efter att han fått ett fallande träd över sig. Olyckan inträffade vid 14-tiden på torsdagen. Mannen ingick i ett arbetslag som röjde i ett skogsområde vid Sågmöllevägen, nära korsningen till Hillarpsvägen.

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

143 avvek från rättspsykiatrin 2020

Under förra året rapporterades 143 avvikningar från rättspyskiatrin, rapporterar SVT Nyheter..

NT - 15 minuter sedan

Tog tvååring till IS – nu kommer domen

En kort avvikelse från resrutten under semestern i Turkiet – eller planerad flytt till IS kalifat? I dag meddelas domen mot den 31-åriga kvinna som reste till Syrien med sin tvååriga son..

NT - 15 minuter sedan

Finland stänger delar av samhället

Från och med måndagen stänger delar av det finländska samhället ner med anledning av covid-19..

NT - 15 minuter sedan

Därför mäter vi jämställdheten i NT

Som prenumerant möter du många människor i våra olika nyhetskanaler - dagligen. Nu lovar vi att bli bättre på att öka mångfalden..

NT - 45 minuter sedan

173 slipsar vajar för våldsutsatta kvinnor

I Södertälje manifesterar kvinnojouren genom att hänga upp en slips per våldsutsatt kvinna under 2020. Inför internationella kvinnodagen 8 mars står våld i nära relationer i fokus. Men en försvagad jämställdhet i pandemins spår befaras på flera områden..

NT - 45 minuter sedan

RF om jämställdheten: "Det går sakta framåt"

Det är en stor världsomspännande fråga, jämställdheten. Då gäller det att koka ned det i små detaljer. Så vill RF-Sisu hjälpa den östgötska idrotten..

NT - 45 minuter sedan

Fler tror på högre bostadspriser

Allt fler tror att bostadspriserna på villor och bostadsrätter kommer att fortsätta öka, enligt SEB:s boprisindikator..

NT - 1 timme sedan

Bitcoin bakom iranska strömavbrott – eller?

Strömavbrott i iranska storstäder. Nedsläckt i Venezuela. Slut på kräm i Abchazien.

NT - 1 timme sedan

Jansson: "Tre matcher – sen kan det vara Europa"

Det kunde mycket väl ha stått 0–2 i första halvlek. Om det inte vore för blixtrande reflexer från Oscar Jansson. "Det är en väldigt bra räddning, den är jag nöjd med", säger keepern..

NT - 1 timme sedan

"De var politiska genier och erfarna yrkeskvinnor"

I dag är det internationella kvinnodagen. Genusforskaren Renée Frangeur från Motala skriver här om de första riksdagskvinnorna i Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.