Corren > Nyheter

Friday, 05 March, 23:34

Corren - 23 feb 21 kl. 09:31

H & M upp på fallande börsKurserna på Stockholmsbörsen föll något under den inledande handeln, trots ett rejält kurslyft för klädjätten H & M..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H M upp på fallande, börs
Cornucopia - 18 dec 17 kl. 16:52

Finwires enkät tror på fallande börs och bostadspriser 2018

Den finansiella nyhetsbyrån Finwires följare tror med svagt överläge på fallande börs 2018. En stor majoritet tror även på fallande bostadspriser.
Dagschart OMXS30 för 2017 så här långt.

Cornucopia - 15 jan 18 kl. 17:19

SEB: Betydligt fler tror nu på fallande än stigande bopriser

SEB:s psykologiska boprisindikator publicerades idag. Index är nu ännu mer negativt då allt fler tror på fallande bopriser och allt färre på stigande. Allra mest negativa är man i Stockholm.

Cornucopia - 27 dec 18 kl. 08:31

Kraftiga upprekyler normalbild på fallande börs

Kraftiga upprekyler är en normalbild på en fallande börs, vilket vi såg ett fantastiskt exempel på hos de amerikanska börserna under gårdagen. Detta är en starkt bidragande orsak till varför det är mycket svårt att tjäna pengar på negativa positioner. En börsuppgång är oftast stabil, men en börsnedgång är istället volatil.

Cornucopia - 19 aug 19 kl. 17:45

Cornucopias boprisindikator - bloggläsarna tror på fallande bostadspriser, utom i Malmö

Resultatet från bloggläsarnas boprisindikator är nu inne. Kanske föga överraskande tror bloggläsarna på fallande bostadspriser i hela landet på ett års sikt, undantaget de som bor i Stor-Malmö. Mest negativa är man i Stockholm.

Cornucopia - 10 feb 20 kl. 09:58

Tro på fallande bostadspriser nära bottennotering

SEB:s boprisindikator visar att tron på fallande bostadspriser är nära en bottennotering. Endast 8% tror att bostadspriserna kommer falla, medan 53% tror på stigande priser, vilket ger ett index på 45. Säsongsmässigt ska januari vara den starkaste månaden för bostadspriserna.

SVT - 09 jan 11 kl. 08:30

Fallande istappar skadade tre

Minst tre personer skadades av fallande is på lördagskvällen. Ett block föll fyra våningar och träffade en 87-årig kvinna i huvudet i Malmö. I stockholm fick en 31-årig kvinna ett isblock i huvudet på S:t Eriksgatan och en 43-årig man fick fallande is i huvudet nära Stureplan..

Västerbottens Folkblad - 09 jan 11 kl. 21:25

Flera vägar blockerade av fallande träd

SKELLEFTEÅ Ett stort antal vägar blev helt eller delvis blockerade av fallande träd på söndagseftermiddagen i Skellefteåområdet. FOTO: ROBERT GRANSTRÖM SKELLEFTEÅ Ett stort antal vägar blev helt eller delvis blockerade av fallande träd på söndagseftermiddagen i Skellefteåområdet. Det var vid ?

Nyhetsverket - 17 jan 11 kl. 18:22

Flera skadade av fallande is

I Västervik fick en kvinna föras till sjukhus sedan hon träffats av fallande snö och is på Storgatan i centrala Västervik. Enligt Västerviks-Tidningen träffades hon av ett isblock i bakhuvudet. I Stockholm träffades en kvinna i 20-årsåldern av fallande is på Katarinavägen.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 10:14

Hushållen ser fallande bopriser

Hushållens syn på bostadsmarknaden faller rejält. Den finansiella oron och den försämrade konjunkturen får fler och fler hushåll att tro på fallande bopriser. Nu tror hälften av svenskarna på fallande priser, medan bara var fjärde tror på stigande priser, enligt SEB:s boprisindikator.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 11 kl. 10:18

Fyra av tio spår fallande bopriser

Drygt fyra av tio hushåll tror på fallande bostadspriser och drygt en fjärdedel tror att de stiger, enligt SEB:s boprisindikator som är negativ för fjärde månaden i rad. Hushållen tror att reporäntan ligger på cirka 2,35 procent om ett år och fem procent planerar att binda boräntan. Andelen som tror på fallande priser var 43 procent mot 47 procent för en månad sedan..

Helsingborgs Dagblad - 09 mar 12 kl. 14:33

Fick fallande träd över sig

En 32-årig man fick föras med ambulans till Helsingborgs lasarett efter att han fått ett fallande träd över sig. Olyckan inträffade vid 14-tiden på torsdagen. Mannen ingick i ett arbetslag som röjde i ett skogsområde vid Sågmöllevägen, nära korsningen till Hillarpsvägen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.