Resume > Ekonomi

Friday, 26 February, 01:50

Resume - I förrgår: 09:21

Peter Stormare och Kristofer Hivju sjunger opera från utsiktstorn i Bauhaus nya filmI Bauhaus nya reklamfilm ansluter norske Game of Thrones-stjärnan Kristofer Hivju. Han och Peter Stormare bygger varsitt utkikstorn där de kan kommunicera med varandra över landsgränsen genom sång..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Stormare, Kristofer Hivju, Bauhaus, Game, Thrones, Peter Stormare

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peter, Stormareoch , Kristofer, Hivju, sjunger, operafrån , utsiktstorn, i Bauhaus nya film
Sydsvenskan - 12 nov 16 kl. 10:12

Kristofer Hivju – den snälle polisen

Skådespelaren Kristofer Hivju beskriver sin insats som polisen Steinar Hovland i de senaste "Beck"-filmerna som en "fantastisk upplevelse". Mötet med filmernas huvudrollsinnehavare blev särskilt minnesvärt. – Jag älskar Peter Haber, säger Hivju.

Helsingborgs Dagblad - 12 nov 16 kl. 10:12

Kristofer Hivju – den snälle polisen

Skådespelaren Kristofer Hivju beskriver sin insats som polisen Steinar Hovland i de senaste "Beck"-filmerna som en "fantastisk upplevelse". Mötet med filmernas huvudrollsinnehavare blev särskilt minnesvärt. – Jag älskar Peter Haber, säger Hivju.

Expressen - 13 maj 19 kl. 05:00

Kristofer Hivju tvingas ta farväl av ”Game of thrones”

Rollen som vildlingen Tormund Giantsbane var som gjord för den norske skådespelaren Kristofer Hivju, men efter sex år är det dags att ta farväl.I natt släpptes det näst sista avsnittet någonsin av ”Game of thrones”.– Allt i mitt liv har byggt upp till att jag ska kunna spela den rollen, säger Kristofer Hivju..

GöteborgsPosten - 12 nov 16 kl. 10:12

Kristofer Hivju – den snälle polisen

Skådespelaren Kristofer Hivju beskriver sin insats som polisen Steinar Hovland i de senaste "Beck"-filmerna som en "fantastisk upplevelse". Mötet med filmernas huvudrollsinnehavare blev särskilt minnesvärt..

UNT - 12 nov 16 kl. 10:12

Kristofer Hivju - den snälle polisen

Skådespelaren Kristofer Hivju beskriver sin insats som polisen Steinar Hovland i de senaste "Beck"-filmerna som en "fantastisk upplevelse"..

DN - 08 maj 19 kl. 06:33

Kristofer Hivju: ”Tormund bortser från tusenåriga konflikter för att slå en större fiende”

Världen har lärt känna honom som den rödskäggige, mjölkdrickande vildlingen Tormund Giantsbane som allierar sig med Jon Snow i kriget mot de döda. Men nu säger norske Kristofer Hivju farväl till den jätteindustri som HBO-serien ”Game of Thrones” har blivit..

Trelleborgs Allehanda - 17 jul 13 kl. 09:43

Peter Stormare i ny film med Franco


Peter Stormare är klar för regissören Win Wenders nya film "Every thing will be fine", skriver Aftonbladet. Den svenska stjärnan kommer att spela mot James Franco och Sarah Polley. - Jag har ingen aning just nu.

Expressen - 29 sep 17 kl. 09:00

Peter Stormare: Därför tackade jag nej till Bond

Hollywoodsvensken Peter Stormare erbjöds en roll i storfilmerna om James Bond - men valde att tacka nej.Skådespelaren erkänner att han tycker James Bond-filmerna är riktigt dåliga.– Jag har aldrig fattat James Bond, jag tycker det är så uruselt tråkigt, säger Peter Stormare i "Skavlan"..

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 11 kl. 16:40

Peter Stormare i Melodifestivalen

Förra året gjorde Dolph Lundgren överraskande succé i Melodifestivalen. I år dyker en annan Hollywoodstjärna upp som underhållare, enligt Aftonbladet - Peter Stormare. På samma sätt som Dolph Lundgren underhöll i pauser och förinspelade inslag kommer Stormare synas i inspelade sketcher, bekräftar tävlingens projektledare Thomas Hall för tidningen..

Expressen - 06 sep 11 kl. 14:10

Peter Stormare nära dö den 11 september

Peter Stormare var nära att dö i attackerna 11 september 2001. Ett ombokat hotellrum var det som räddade den svenska Hollywoodstjärnan. - Det är ett hemskt minne för mig.

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 13 kl. 09:47

Peter Stormare i ny film med Franco

Peter Stormare är klar för regissören Win Wenders nya film "Every thing will be fine", skriver Aftonbladet. Den svenska stjärnan kommer att spela mot James Franco och Sarah Polley. ?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.