Expressen > Sport

Monday, 08 March, 19:29

Expressen - 23 feb 21 kl. 09:22

Kvällens avslag behöver loppetKvällens tävlingar skulle ha gått i Eskilstuna, men på grund av otjänlig bana är dessa flyttade till Solvalla. Det gör dock ingen skillnad för tipsen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eskilstuna, Solvalla

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvällens, avslagbehöver , loppet
Expressen - 22 okt 19 kl. 11:12

Vunnit i svag konkurrens – blir kvällens avslag nu

Expressens V64-tips innehåller allt som behövs för att sätta sig in i omgången.Du får:√ Bästa spikförslagen√ Hetaste skrällbuden√ Varningsflaggorna√ Kusk- och tränarsnacket√ Kommentarer om alla lopp... och mer!

Expressen - 11 feb 20 kl. 10:08

Hon lär bli betrodd – kvällens avslag

Axevalla med det 227 meter långa upploppet är banan vi riktar blickarna mot denna tisdag. Jag har en spik som leder runt om!.

Expressen - 10 mar 20 kl. 10:11

Han behöver lopp – blir kvällens avslag

Det blev svårt på Eskilstuna i går. Det ser inte så lätt ut på Gävle i kväll heller och jag tippar på minst femsiffrig utdelning..

Trelleborgs Allehanda - 06 maj 14 kl. 00:50

Avslag på svenska protesten i ESC

När tekniskt strul förstörde Sanna Nielsens genrep i Eurovision Song Contest protesterade den svenska delegationen. På natten till tisdagen kom arrangörens svar - avslag för den svenska protesten.
Måndagskvällens viktiga genrep inför den första semifinalen i Eurovision Song Contest slutade i katastrof för svenska Sanna Nielsen.

Kristianstadsbladet - 06 maj 14 kl. 00:50

Avslag på svenska protesten i ESC

När tekniskt strul förstörde Sanna Nielsens genrep i Eurovision Song Contest protesterade den svenska delegationen. På natten till tisdagen kom arrangörens svar - avslag för den svenska protesten.
Måndagskvällens viktiga genrep inför den första semifinalen i Eurovision Song Contest slutade i katastrof för svenska Sanna Nielsen.

Västerbottens Folkblad - 06 maj 14 kl. 00:55

Avslag på svenska protesten i ESC

När tekniskt strul förstörde Sanna Nielsens genrep i Eurovision Song Contest protesterade den svenska delegationen. På natten till tisdagen kom arrangörens svar – avslag för den svenska protesten. Måndagskvällens viktiga genrep inför den första semifinalen i Eurovision Song Contest slutade i katastrof för svenska Sanna Nielsen.

SVT - 15 apr 18 kl. 21:55

Ministern om att handläggare pressas att ge avslag: Helt oacceptabelt

Att handläggare på Försäkringskassan får högre lön om de gör fler avslag är helt oacceptabelt. Det säger socialminister Annika Strandhäll (S) i kvällens Agenda..

Cornucopia - 03 sep 18 kl. 11:38

Massiv ökning för avslag om sjukersättning under Socialdemokraterna och Miljöpartiet

Under den sittande socialistiska regeringen ledda av Socialdemokraternas Stefan Löfven (s) och med Annika Strandhäll (s) som socialförsäkringsminister, har man med stöd av Miljöpartiet och regeringens stödparti Vänsterpartiet massivt ökat andelen avslag om sjukersättning. Från 26.7% i avslag under alliansens sista år levererade försäkringskassan 78.

Expressen - 22 jul 17 kl. 18:56

Superskrällens monsterlopp

I gulddivisionen höll Readly Express för favorittrycket.
Loppet efter slutade med en superskräll.
Doldishästen Rambo Rivner kunde efter en jättespurt ta hem loppet till 60 gånger pengarna.

YLE - 07 jan 13 kl. 07:28

Rekordmånga som söker sjukpension får avslag

Allt fler som ansöker om sjukpension får avslag från Folkpensionsanstalten. Andelen avslag är nu större än någonsin tidigare. FPA gav år 2011 avslag åt över en tredjedel av de 8400 personer som ansökte om sjukpension och arbetspensionsförbunden gav avslag åt en fjärdedel av ansökningarna.

SmålandsPosten - 04 jul 14 kl. 06:52

Vikariebrist ? vårdpersonal fick avslag på semesterdagar

Det har varit kämpigt för vårdpersonalen på flera äldreboenden under våren. Personal vittnar om att de fått avslag på semesterdagar och blivit inkallade med kort varsel.
– Det är tufft, säger en undersköterska.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.