Dalarnas tidningar > Nyheter

Saturday, 27 February, 01:15

Dalarnas tidningar - 23 feb 21 kl. 09:20

Efter 20 år på samma jobb – så här överraskades Tyko inför pensionenHan är en av dem i Borlänge som nu varit rektor på samma skola längst. Efter över 20 år på....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Tyko, Borlänge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter 20 årpå samma , jobb, här , överraskades, Tyko inför pensionen
Blekinge Läns tidning - 17 apr 18 kl. 15:00

Överraskades av ett tv-team

Jimmie Knutsson och Jerry Edström överraskades på sina jobb under tisdagen. Båda har vunnit storvinster i Postkodlotteriet och nu väntar resor runt om i världen..

YLE - 15 apr 15 kl. 16:53

Pia Santonen: Det blev en massa tårta över

Jag har två i-landsproblem. Kylskåpet är nu fullt av rester. Och jag vet fortfarande inte vem jag ska rösta på.

YLE - 04 dec 15 kl. 07:59

Fattig får skylla sig själv

Den som bekänner sin fattigdom högt får vara beredd på omgivningens pekpinnar och förmaningar. En till synes rik person kan däremot ha skulder större än tillgångarna utan att det uppstår en moralisk diskussion om saken. - Den rike har rätten att definiera vad som är rätt eller fel i den fattiges liv, säger Mathias Rosenlund efter egen erfarenhet.

YLE - 08 nov 13 kl. 15:45

Därför strejkar Nobinaförarna

Busstrejken som ställde till det i kollektivtrafiken kom som en överraskning för bussbolaget Nobinas ledning. Huvudförtroendeman Markus Jokikokko säger att förarna tröttnat på problemen med arbetsturerna. – Det hela började för ett och ett halvt år sedan när Nobina ville förnya schemaläggningen av arbetsturerna, bland annat gav man ökad effektivitet som skäl, säger Jokikokko.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

13. Godnattsagor för barn som dricker

Vissa dagar, efter vissa telefonsamtal med Mahrokh, var en promenad utan mål det enda som kunde lugna Zohreh. Hon gick bara ut i Tehran och ju längre hon gick desto osynligare kände hon sig. Och ju osynligare hon kände sig, desto lättare blev hennes steg.

YLE - 04 mar 15 kl. 14:11

Helsingforsare kastar flaskor och fimpar i havet

Rester av grillkvällar ligger kvar på bottnen utanför Nybondas friluftspark. Forskarna överraskades av att det fanns så mycket sopor utanför Nybondas när de utredde var det finns mest skräp på havsbottnen. Helsingfors stad har låtit undersöka mängden skräp under vattenytan genom att dyka i Djurgårdsviken, utanför Eirastranden, Brändö och vid Nybondas friluftspark i Nordsjö.

YLE - 22 aug 15 kl. 07:00

Tack Vegas sommarpratare!

"Återigen ett fint och gripande sommarprat av en fin människa som vill dela med sig av sig själv. Tack!"
"Vegas sommarpratare hör till det bästa på radio!

YLE - 07 mar 16 kl. 20:42

Analytiker: Marginell törn för Wärtsiläs rykte

Att företagsledningen självmant gick ut med nyheten om att fusk förekommit i bränsleförbrukningstester för Wärtsiläs fartygsmotorer är snygg krishantering, anser aktieanalytiker Tom Skogman. Än så länge är det dock svårt att se hurudana kostnader som fusket kan leda till. - Bolagsledningen uppger själv att kostnaderna troligtvis blir marginella och kan så vara, men det är omöjligt att få fram de siffrorna idag eftersom bolaget ska göra upp med den enskilda kunden var för sig, säger Tom Skogman som är aktieanalytiker vid Handelsbanken.

Nyan - 21 dec 16 kl. 17:37

Kattvännen Agneta är årets djurhjälte

Ålands djurskyddsförening har utnämnt Agneta Heinonen till Årets djurhjälte 2016. Hon får priset för sitt stora engagemang för hemlösa katter.

– Jag är verkligen överraskad, säger hon.

Skånskan - 09 mar 18 kl. 11:00

Måltiden är inte bara maten

PRISAD PRISAD. Det var en ren tillfällighet att Marina Rahm fastnade för matlagning. Nu är hon inte kock längre, men som måltidschef i Kävlinge kommun ansvarar hon ändå för 6 500 portioner om dagen.

Skånskan - 13 mar 18 kl. 14:00

Liberaler vill tillsätta integrationsgrupp

STAFFANSTORP Liberalerna i Staffanstorp vill att husvagnarna för nyanlända placeras centralt och är inte främmande för modulbostäder som ett sista alternativ. ERWP.fif(2)I en debattartikel i lokaltidningen Spegeln deklararer Liberalerna i Staffanstorp delvis en annan syn än allianskollegorna i Moderaterna när det gäller integrationen och bostadsfrågan för nyanlända.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.