Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 05 March, 02:30

Jönköpingsnytt - 23 feb 21 kl. 09:14

Därför agerade den misstänkte husbilsbedragaren från Jönköping som han gjorde: ”Jag var skyldig några gossar en massa pengar”När fler och fler drabbade ägare anmälde samma bolag fattades snabbt misstankar av såväl....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför ageradeden , misstänkte, husbilsbedragarenfrån , Jönköpingsom han , gjorde Jag var skyldig några gossar en massa pengar
Expressen - 06 mar 15 kl. 11:34

Misstänkte mannen i Nyköping kan häktas

Nya förhör hålls under fredagen med den man som misstänks för inblandning i bombdramat i Nyköping där två män omkom, skriver Södermanlands Nyheter. Senast klockan 12 måste chefsåklagare Robert Eriksson ta beslut: Om mannen ska begäras häktad – eller släppas fri..

GT - 25 jun 15 kl. 07:48

Misstänkte mördaren god man åt dement

Den misstänkte dubbelmördaren i Jönköping misstänks inte bara för ytterligare två mord och en mordbrand. Nu visar det sig att han är god man åt en dement kvinna. Han ska ha hanterat betydande belopp åt kvinnan under flera år, rapporterar P4 Jönköping..

GT - 15 jul 14 kl. 13:27

Människohandel misstänks i Jönköping

JÖNKÖPING. När en kvinna i 30-årsåldern skulle ta in på ett hotell i Jönköping tillkallade personalen polis. Man misstänkte att hon var ett offer för människohandel.

Expressen - 03 nov 13 kl. 23:35

Misstänkte mördarens syster: "Obegripligt"

LJUNGSBRO Den 33-årige mannen misstänks för att ha mördat en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna i Ljungsbro utanför Linköping. Nu berättar en yngre syster till den misstänkte gärningsmannen om sin bild av 33-åringen - och hans mentala hälsa. – Det sista jag hörde var att han trivdes bra och att det var bra att byta miljö..

Expressen - 03 nov 13 kl. 23:35

Misstänkte mördarens syster: Svårt att tro det

LJUNGSBRO. Den 33-årige mannen misstänks för att ha mördat en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna i Ljungsbro utanför Linköping. Nu berättar en yngre syster till den misstänkte gärningsmannen om sin bild av 33-åringen - och hans mentala hälsa.

Expressen - 13 feb 18 kl. 19:45

Misstänkte mördarens iskalla agerande efter dubbelmordet

Här fångas den misstänkte småbarnspappan på en övervakningsfilm när han misstänks fly efter dådet.Kort senare går han in på restaurangen Texas Longhorn i Linköping och äter ryggbiff med bakad potatis – en måltid han betalar med det mördade parets pengar, enligt åklagaren.– Det känns lite overkligt, säger Jenny Lija som arbetar på restaurangen..

Expressen - 05 nov 13 kl. 09:11

Misstänkte mördarens liv: Våld och missbruk

Den misstänkte dubbelmördaren betraktar sig själv som Lundabo. Det var här han bodde och gick i skola innan pappan skickade honom till en farbror i Belgien. Och det var till Lund han återvände efter ett par år som gatubarn i Bryssel.

GT - 23 jul 15 kl. 00:20

Silbersky vill försvara misstänkte mördaren

På måndagen meddelade den misstänkte dubbelmördaren att han ville byta försvarare till kändisadvokaten Leif Silbersky. På onsdagen meddelade Leif Silbersky att han säger ja. Enligt P4 Skaraborg har han kontaktat tingsrätten i Jönköping för att säga att han är beredd att åta sig fallet..

Jönköpingsnytt - 01 dec 15 kl. 16:59

PlayTV: Misstänkte mördarens egna ord

Rättegången fortsätter för den misstänkte dubbelmördaren och världsmästaren återvände till Jönköping i dag. Missa inte kvällens nyhetssvep..

GT - 11 dec 15 kl. 15:05

Hemliga inspelningen med misstänkte Zoran

JÖNKÖPING. Anhöriga till paret som mördades i Hökensås misstänkte tidigt att Zoran Radovanovic, 51, kunde ha med mordet och branden att göra. Detta enligt Jönköpingsposten som var på plats under fredagens rättegång.

GT - 02 okt 13 kl. 16:20

Misstänkte mördarens vän - intagen till förhör

SKÖVDE/LIDKÖPING. Ytterligare en man, en 21-åring och kompis till den nu mordmisstänkte 22-åringen har hämtats av polisen för förhör om mordet på Gabriel Holmdahl. 22-åringen som misstänks för mordet har lämnat en berättelse som polisen nu kontrollerar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.