Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 25 February, 14:49

Vimmerby Tidning - I förrgår: 09:11

Disney Plus växer – för vuxnaHar man längtat efter "Lost", "Prison break" och "Grey's anatomy" så kan man glädja sig över att strömningstjänsten Disney Plus växer..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Plus, Lost, Grey, Disney Plus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Disney, Plus, växerför , vuxna
Posh24 - 19 okt 12 kl. 21:05

Vilken Disney-stjärna tror du kommer att gifta sig först?

De tidigare Disney-tjejerna växer upp SÅ fort och nu har alla stadiga förhållanden, så vi förmodar att bröllopsklockorna kommer att börja ringa snart... Miley Cyrus var snabbast att förlova sig, men vi tror inte att de andra tjejerna är så långt efter. Så vem tror du kommer skrida längs altaret och gänga sig först?

Västerbottens Folkblad - 09 jul 16 kl. 20:00

[PLUS] Barn och vuxna på resa genom klassisk musik

Varietémaskinen anordnade under lördagen en tillställning med klassisk musik, framförd på harpa och....

Västerbottens Folkblad - 06 nov 14 kl. 17:25

[PLUS] Växer i hela landet

Hallå där T3 som blev Årets tillväxtföretag..

IDG - 25 maj 18 kl. 09:43

Netflix bara växer – nu ikapp Disney


Netflix bara växer och igår gick streamingjättens marknadsvärde förbi Disneys under några timmar. Men Disney satsar allt mer aggressivt på att komma in på marknaden för streamingtjänster..

Computer Sweden - 25 maj 18 kl. 09:43

Netflix bara växer – nu ikapp Disney


Netflix bara växer och igår gick streamingjättens marknadsvärde förbi Disneys under några timmar. Men Disney satsar allt mer aggressivt på att komma in på marknaden för streamingtjänster..

Trelleborgs Allehanda - 20 sep 13 kl. 11:23

Disney dumpar superproducent


Disney och producenten Jerry Bruckheimer går skilda vägar. Filmstudion fortsätter att satsa på sina Pixar- och Lucasfilm- och Marvel-filmer medan Bruckheimer vill ägna sig åt mer "vuxna" filmer, skriver Variety. Däremot kommer de fortsätta att jobba ihop när det gäller den femte "Pirates of the Caribbean"-filmen och den tredje "National treasure"-filmenDisney och Bruckheimer har samarbetat sedan början av 90-talet, och sammanlagt har hans filmer dragit in mer än 21 miljarder kronor till filmbolaget enbart i USA.

NT - 20 sep 13 kl. 11:23

Disney dumpar superproducent

Disney och producenten Jerry Bruckheimer går skilda vägar. Filmstudion fortsätter att satsa på sina Pixar- och Lucasfilm- och Marvel-filmer medan Bruckheimer vill ägna sig åt mer "vuxna" filmer, skriver Variety. Däremot kommer de fortsätta att jobba ihop när det gäller den femte "Pirates of the Caribbean"-filmen och den tredje "National treasure"-filmen.

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 13 kl. 11:26

Disney dumpar superproducent

Disney och producenten Jerry Bruckheimer går skilda vägar. Filmstudion fortsätter att satsa på sina Pixar- och Lucasfilm- och Marvel-filmer medan Bruckheimer vill ägna sig åt mer "vuxna" filmer, skriver Variety..

DN - 20 sep 13 kl. 14:20

Disney dumpar superproducent

Disney och producenten Jerry Bruckheimer går skilda vägar. Filmstudion fortsätter att satsa på sina Pixar- och Lucasfilm- och Marvel-filmer medan Bruckheimer vill ägna sig åt mer ?vuxna?

SN - 12 jul 15 kl. 23:31

Buskul med Gulasch för barn och vuxna

Tänk om det inte är så stor skillnad på barn och vuxna ändå? Vi kanske i grunden har samma längtan till sol och sommar och glädje, samma behov av att bli uppskattade. Känna oss behövda.

GöteborgsPosten - 10 okt 15 kl. 07:00

Målarböcker - ny trend för vuxna

Målarbokstrenden sprider sig. Både barn och allt fler vuxna köper målarböcker och färglägger. Och nu utvecklar Disney en 3D-app..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.