Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 05 March, 01:43

Jönköpingsnytt - 23 feb 21 kl. 09:02

Inga svar om trafiksäkerheten vid Järnvägsgatan än: ”Hade vi fått bestämma skulle saken vara klar”Tekniska nämnden har ännu inte fått grönt ljus om att ta till konkreta åtgärder mot den osäkra....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Järnvägsgatan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, svarom , trafiksäkerhetenvid , Järnvägsgatan, änHade vi , fått bestämma skulle saken vara klar
YA - 08 apr 14 kl. 10:46

Västergatan smalnas av för att få ner farten

Efter kritiken mot att det går för fort på Västergatan föreslås nu att körbanan på gångfartsområdet smalnas av. Dessutom kan uteserveringarna få ta större plats. Som det är i dag upplevs körbanan för bred.

Trelleborgs Allehanda - 08 mar 13 kl. 06:30

S och SD sågar plan för Centralstationen

Trafikfarligt, trångt och alldeles för dåligt med parkeringsplatser. Det är Socialdemokraternas dom över detaljplanen för området kring Centralstationen. Och man får medhåll av Sverigedemokraterna.

Skånskan - 12 nov 19 kl. 15:30

Pollare sätts upp – för en säkrare gång

Landskrona Säkerheten för både gående och cyklister ska öka i centra Landskrona.
Nu håller pollare på att sättas upp och vid jul beräknas de att tas i bruk.Det handlar om höj och sänkbara pollare och målet är att kunna få rätt hastighet och att inga obehöriga fordon som ska tas in på gatorna för att inga allvarliga skador ska inträffa.

Barometern - 25 sep 13 kl. 08:00

Hamn och universitet ska få goda möjligheter

En expansiv Kalmar hamn och ett nybyggt Linnéuniversitet i Ölandshamnen kan samexistera. Det menar den politiska majoriteten i Kalmar, som även får stöd av Moderaterna i frågan. Våra partier stod bakom beslutet att utreda en lokalisering av Linnéuniversitetet till ­Fredriksskans eller Gästhamnen.

YLE - 04 apr 13 kl. 11:51

Bilolycka och full mopedist i Ekenäs

Två personbilar var inblandade i en kollision på Genvägen i Ekenäs på onsdag eftermiddag. Bilisten som var på väg ut från Lidls parkeringsplats uppfattade inte en personbil som körde längs med Genvägen i riktning mot Järnvägsgatan. Det här ledde till att bilen som kom från parkeringsplatsen körde på den andra bilen bakifrån.

YLE - 23 mar 14 kl. 09:50

Stor överhastighet i Karleby

Polisen i Karleby påträffade på lördag eftermiddag en man som körde 145 km/h längs riksväg 28. Den högsta tillåtna hastigheten på vägen är 80 km/h. Mannen misstänks för grovt äventyrande av trafiksäkerheten.

YLE - 27 jun 16 kl. 13:05

Karleby sänker hastighetsbegränsningen

För att minska antalet olyckor och öka trafiksäkerheten sänks hastighetsbegränsningen från 50 km/h till 40 km/h i Karleby centrum i nästa vecka. Man kommer att måla hastighetsbegräsningen på körbanorna som påverkas av sänkningen. Huvudlederna i centrum har fortsättningsvis en hastighetsbegränsning på 50 km/h.

Skånskan - 21 dec 16 kl. 06:00

Idala gård föreslås bli flyktingboende

Veberöd Kommunen letar vidare efter bostäder åt nyanlända flyktingar. I dagarna har tre ansökningar om tillfälligt bygglov lämnats in för prövning. Det gäller Idala gård, Lovisa förskola och Magleskolan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.