GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 26 February, 04:41

GöteborgsPosten - I förrgår: 09:00

Sirpa skapade sig ett gott liv med hjälp av den finska sisun”Vi finländare är raka, har temperament, säger vad vi tycker och agerar snabbt”..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sirpa, skapadesig ett , gott, livmed , hjälpav , den finska sisun
SmålandsPosten - 07 jul 16 kl. 06:00

Ett gott liv i ett livskraftigt län

Ett gott liv i ett livskraftigt län är visionen för Region Kronobergs arbete. Vi ska bygga vidare på ett samhälle där varje människa får möjlighet att bidra efter sin förmåga och där individen kan känna trygghet i att man i livets skiften får den hjälp man behöver, när man behöver den. Det är välfärd!.

Expressen - 20 jan 19 kl. 07:10

”Detta är avgörande frågan för ett gott liv”

Som nybliven 70-åring önskar sig Göran Persson, S, en sak: Att klimatkrisen tas på allvar.Det berättar ex-statsministern i en intervju med tidningen Aftonbladet inför sin födelsedag. – Det är den avgörande frågan redan nu för oss om vi ska kunna leva ett gott liv.

Hela Gotland - 23 okt 16 kl. 10:00

Hon skapade ett liv efter övergreppen

DU&JAG (GT) Sandra Hansen utsattes under uppväxten för sexuella övergrepp, vilket kommit att prägla hela hennes liv..

Sydsvenskan - 02 dec 17 kl. 08:59

De lämnade tvåan i stan och skapade ett liv på landet

Från vitt och fräscht till till ett liv med mycket färg..

Trelleborgs Allehanda - 17 nov 18 kl. 09:00

Ett gott liv utan socker

Kanelbullar sötade med yaconsirap till gofikan och blötlagda hibiskusblommor i stället för läsk på fredagen. Ett sockerfritt liv är Marlene Berggrens väg till välmående..

YLE - 17 okt 13 kl. 10:13

Vad är ett värdigt liv?

?När kriget kom slogs allt i spillror. Min man flydde och sedan kom gerillan för att hämnas på mig och barnen.

SVT Debatt - 10 nov 13 kl. 15:00

Hjälp lidande människor att avsluta sina liv på ett värdigt sätt

DÖDSHJÄLP Att aktiv dödshjälp blir mer vanligt förekommande i samhället är inte ett argument mot eutanasi. Nya företeelser ökar alltid inledningsvis i takt med att fler upptäcker alternativet: samkönade äktenskap, borgerliga vigslar och firande av kanelbullens dag är bara några exempel. När allt kommer kring handlar frågan om precis det som Martin Nykvist inte vill att den ska handla om: nämligen huruvida sjukvården ska hjälpa lidande människor att avsluta sina liv på ett värdigt sätt, skriver Emma Wikberg.

Kristianstadsbladet - 02 aug 11 kl. 06:30

Nya bilder ur Karin Boyes liv

Karin Boye - bisexuell, ja. Tog sitt liv, ja. Men det var inte hennes sexuella läggning som påverkade henne i beslutet att begå självmord.

Expressen - 10 okt 19 kl. 07:44

”Ångrar inte kraschen och inte en sekund av mitt liv”

Han överlevde en krasch som borde tagit hans liv.Numera lever Kenny Bräck, 52, ett gott liv i England.I en ny SVT-dokumentär berättar han om karriären, dem svåra kraschen och livet efter.

DN - 04 okt 18 kl. 10:01

Professorn som vill göra gott

Just nu befinner vi oss i en brytningstid  då människan har möjlighet att skapa ett gott liv för alla här på jorden – men där vi också riskerar förstöra så mycket på ganska kort tid. Det menar författaren och professorn Stefan Einhorn..

DN - 11 okt 11 kl. 09:49

Ann Heberlein: Boken handlar om vem som bestämmer över ens liv

Ann Heberlein har skrivit en uppföljare till ?Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva?. Och den har väckt livlig debatt innan den ens kommit ut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.