DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 04 March, 19:24

DalaDemokraten - 23 feb 21 kl. 09:04

Insändarreplik: Argumenten tryter om stafettlärareEfter att ha läst Björn Ljungqvists debattartikel (DD den 20 februari) om skolan, så kan jag bara....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Björn Ljungqvists

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändarreplik, Argumenten, tryterom , stafettlärare
YLE - 05 dec 12 kl. 09:17

Idrottsgymnasisterna fem år senare

Under läsåret 2006-2007 följde Sportmagasinet med livet vid Vörå idrottsgymnasium. Skidåkare, orienterare, friidrottare och fotbollsspelare berättade om sina liv och sina drömmar. Det talades om FM-medaljer, landslagsuppdrag, om olympiska spel och om att bli bäst i världen.

Sydsvenskan - 15 apr 16 kl. 04:00

Räta på nacken!

”Medsystrar! Ännu återstår mycket att göra. Räta på nacken!

BT - 28 jan 13 kl. 00:30

Frys inte in engagemanget

I dag är det fullmäktigemöte i Ulricehamn och intresset är så stort att mötet är flyttat från den vanliga lokalen i Stadshuset till Sporthallen. Inte minst är det punkt fyra på ärendelistan, ?Måldokument skolstrukturer,?

Cornucopia - 04 jun 16 kl. 11:16

Gästinlägg: Lärdomar kring identitetspolitiken att ta med sig till Sverige från Zumas Sydafrika

Jag förblir sjuk, men är diagnosticerad, kommer inte dö, få hjärnskador eller i övrigt bli funktionsnedsatt, och håller på att återhämta mig. Så länge får ni nedanstående insiktsfulla inlägg signerat Tomas Klingström, som tar med sig erfarenheter från ett Sydafrika som påminner mycket om utvecklingen i Sverige just nu.

Sydafrika är ett fantastiskt land och en inspirationskälla för alla de medborgare som önskar en framtid där vi; avstår investeringar i kol & kärnkraft, satsar mer på att omfördela möjligheter till mindre bemedlade grupper och där nationalstaten får stå tillbaka för olika samhällsgrupperingars kultur och politiska behov.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.