Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Thursday, 04 March, 03:51

Länstidningen i Jämtland - 23 feb 21 kl. 09:00

Estrad Norr ställer in alla föreställningarFörra veckan rapporterade LT om att Riksteatern beslutat att skjuta fram turnéstarten. Beskedet....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Norr, LT, Riksteatern

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Estrad, Norr, ställerin alla , föreställningar
Skånskan - 11 apr 17 kl. 14:00

Nu är det vin som gäller för bryggarsonen

Engagemang. Han började som bryggarson. Nu är det vin som gäller för Rolf Olsson: – Hela vägen, från plantering till att man sätter korken i flaskan.

Skånskan - 01 apr 19 kl. 20:00

Mångkunnig man ska ut på cirkusturné igen

MÅNGKUNNIG. Han kan sluka eld och jonglera, han kan svinga i trapets, han kan gå på lina, han spelar femton instrument – Trolle Rhodin är född in i cirkusvärlden och har varit cirkusdirektör i tolv av sina 30 år.Namn; Trolle Rhodin
Ålder: 30 år
Yrke: Cirkusdirektör, regissör, konsult inom flera aspekter av nöjesvärlden.

BT - 18 nov 13 kl. 08:18

Den farligaste boken av alla

För ett par år sedan gav den amerikanske historikern Christopher B. Krebs ut boken A most dangerous book (Harvard, 2011). Vilken bok var det som han menade var så farlig på grund av dess historiska konsekvenser?

Skånskan - 01 mar 17 kl. 16:45

Humble lysande som Karl Gerhard

Recension/scen SCEN
Göthe & Karl Gerhard: Jag blir nog aldrig bjuden dit igen
Musikal med musik av Jan-Erik Sääf och text och manus av Erik Fägerborn
Regi: Stina Ander
Scenografi, kostym och ljus: Kajsa Larsson och Fredrik Glahns
Koregrafi: Johanna Hybinette
Medverkande: Hans-Peter Edh, Niklas Riesbeck, Sonny Enell, Lars Humble, Oscar Pierrou Lindén med flera
Orkester: Annika Bjelk (kapellmästare), Inga Zeppezauer, Magdalena Entell, Pernille Bévort
Malmö Opera på turné, sedd föreställning: Medborgarhuset i Eslöv 28 februari ERWP.fif(0)Karl Gerhard, Sveriges största revyartist, Sveriges Aristofanes, var bisexuell. Han var gift tre gånger och fick två egna barn.

Kristianstadsbladet - 04 jul 13 kl. 06:30

Hästdans söker finansiellt stöd

Foto: Annica Jönsson
I månadsskiftet juli?augusti blir biblioteksruinen vid Hovdala slott skådeplatsen för ett alldeles speciellt evenemang, fem föreställningar med hästdans. Medverkar gör det internationellt kända amerikanska danskompaniet ?

Barometern - 05 apr 14 kl. 09:41

Stadsdelarna betyder mycket

Söder eller norr om järnvägen? Stadsdel spelar roll. Är du kalmarit har du förmodligen stenkoll på vilken sida av järnvägen som är den enda rätta att bo på.

Skånskan - 11 apr 17 kl. 21:00

Vann med vackraste kondoren

Det blev sångaren och youtubern Daniel Norberg och fågelskådaren och exmilitären Donat Hullman som efter över en månads fågelskådning i först Sverige och sedan Peru tog hem vinsten i SVT:s Det stora fågeläventyret.
– Det var en otrolig sista tävling och kändes som en värdig final, säger Daniel Norborg.Daniel Norberg om …
… vilken som är hans favoritfågel: ”Åh nej, åh vilken kan det vara.

YLE - 16 aug 15 kl. 06:00

Finlandssvensk gymnastik på Gymnaestradan

På årets Gymnaestrada fylldes Mässcentrum av hallföreställningar. Nio hallar med gymnastikprogram samtidigt. Var 20e minut började ett nytt program, från tidig morgon till sen kväll.

Barometern - 01 okt 13 kl. 09:26

Ett avtal att hålla

Debatten blev stundtals hetsig när kommunfullmäktige i Kalmar i går tog ställning till förslaget till uppgörelse med Migrationsverket om att kommunen ska öka mottagandet av antalet nyanlända från 175 till 210.
Sakpolitiskt fattades det rätta beslutet. Det kan inte vara så att kommuner gör sin alldeles egna tolkning av den flyktingpolitik som riksdagens, folkets främsta företrädare, har beslutat.

Barometern - 01 okt 13 kl. 09:26

Ett avtal att hålla

Debatten blev stundtals hetsig när kommunfullmäktige i Kalmar i går tog ställning till förslaget till uppgörelse med Migrationsverket om att kommunen ska öka mottagandet av antalet nyanlända från 175 till 210.
Sakpolitiskt fattades det rätta beslutet. Det kan inte vara så att kommuner gör sin alldeles egna tolkning av den flyktingpolitik som riksdagens, folkets främsta företrädare, har beslutat.

BT - 13 jan 14 kl. 08:00

Mölndal bjuder på vass revy

Trots lillebrors-komplex till stora staden och att vara ”norr om Lindome” har Mölndal i fyrtio år hittat ett vinnande koncept! Nyårsrevyn är en given klassiker och idag är revygänget klart etablerat i elitserien. Årets revy förstärker det!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.