Corren > Nyheter

Wednesday, 03 March, 09:07

Corren - 23 feb 21 kl. 09:00

Se kollegorna dansa - trenden har nått Linköping"Jerusalema" är senaste årets stora dansutmaning. De senaste dagarna har flera Linköpingsbor gjort sitt bästa för att skaka loss med sina kollegor..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Linköping, Linköpingsbor

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Se kollegorna, dansa, trendenhar , nått, Linköping
Uppsalanyheter.se - 01 sep 18 kl. 12:28

Recension: Dansa Först - Uppsaladansare i filmen "som ingen ville se"

Recension: I helgen har kärleksdramat "Dansa Först" premiärer runt om på SF-biografer i landet, filmen är resultatet av sex års arbete från regissören Rikard Svensson och i filmen märks bland annat dansgruppen "MessAround" från Uppsala.I helgen har kärleksdramat "Dansa Först" premiärer runt om på SF-biografer i landet, filmen är resultatet av sex års arbete från regissören Rikard Svensson och i filmen märks bland annat dansgruppen "MessAround" från Uppsala.   "Dansa Först" är ett kärleksdrama som utspelar sig i Stockholm och handlar om Adam som blir förälskad i Lisa när han ser henne sjunga och dansa.

Skånskan - 09 mar 16 kl. 12:51

”Vill dansa så folk tappar hakan”

Kultur och Nöje Han är operasångaren och debattören som varit med i Melodifestivalen, lett Körslaget och tävlat i Hela kändis-Sverige bakar. Nu är det dags för Rickard Söderberg att bättra på kunskaperna i pardans. Han är en av de tävlande i vårens omgång av TV4:s Let’s Dance som börjar på fredag.

HBL - 06 dec 12 kl. 19:53

Antonio Flores tänker inte dansa med sin man

Riksdagsledamoten Pekka Haavistos (Gröna) make Antonio Flores förutspådde redan efter dansfinalen på tv att han skulle bli populär på dansgolvet på slottsbalen.?Alltid har jag ju bjudit upp damer till dans, men efter dansfinalen sade någon att i år bildas det säkert en kö av folk som vill bjuda upp mig. Men det är bara kul, sade Flores.

YLE - 09 nov 15 kl. 08:20

Vill du dansa med mig?

Margita och Ulf Lindholm i Sibbo älskar att dansa. Minst en gång i månaden tar de på sig dansskorna och går på dans. De senaste 20 åren har det ofta burit av till någon dansbana i Östnyland.

Nyheter 24 - 05 maj 12 kl. 17:42

Tvingade fångar att dansa för att få använda mikovågsugnen


En annan fånge tvingades göra robotdansen för att få ringa till sina släktingar när en familjemedlem avlidit. OHIO. Den 35-årige fängelsevakten Dominic Martucci har avskedats från fängelset i Ohio efter att han tvingat fem fångar att dansa för att få använda mikrovågsugnen.Robotdansen:

BT - 01 feb 14 kl. 23:18

Skrällvinnaren: Nu ska jag festa och dansa

Ellen Benediktson skrällde rejält när hon gick direkt till final i Melodifestivalens första deltävling. Hon är klar för Friends Arena tillsammans Yohio. Helena Paparizou och Linus Svenning gick till Andra chansen.

SmålandsPosten - 05 maj 14 kl. 06:29

Dansa folkdans- som att nå nirvana

I lördags kväll var det dags för den traditionella vårdansen på logen i Korrö. På eftermiddagen samma dag hölls en danskurs i jämtpolskor. Ute lyser solen, men strålarna har ändå hittat in i den gamla logen i Korrö.

YLE - 16 sep 15 kl. 09:42

Alla vill dansa bugg

I helgen ordnas Danseborg för tredje gången i Ekenäs. I två dagar kan man dansa från morgon till kväll oberoende av om man kan dansa eller inte. Det är Ekenäs danskraft som ordnar evenemanget den 19 och 20 september i Ekenäs.

YLE - 01 apr 16 kl. 04:39

De vill lära unga att dansa

Till allmänbildningen hör danskunskaper i vals, tango, foxtrot och bugg. Det säger Anton Plogman och Johanna Ahlskog som varannan torsdag ordnar danskurs för unga i Folkhälsanhuset i Vasa. Elvis Presley sjunger All shock up ur ett högtalarsystem inne i folkhälsanhuset i Vasa.

Skånskan - 25 jul 18 kl. 14:00

Silvia Bengtsson lär Höörsborna att dansa

Höör Silvia Bengtsson ville fortsätta dansa när hon flyttade till Höör – men det fanns ingen dansskola. Därför startade hon en egen.Höörs danscenter Aktiv Ungdom startades under våren 2014.

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 11 kl. 12:26

På tal om att dansa

Mick Jagger kan tydligen dansa. Det kan inte jag. Kevin James rollfigur i filmen Hitch tror att han kan dansa och använder klassiska övningar som "örontopsen", pizzabakande" och "eldstartaren".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.