Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Thursday, 25 February, 14:06

Vestmanlands Läns Tidning - I förrgår: 09:01

Debatt: Kultur är inget marknadsgyckel – det är odlingKulturpolitikerna och kulturstaben har bestämt att reducera kulturen till en produkt som kan....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Kulturär , inget, marknadsgyckeldet är , odling
Dagensanalys.se - 16 mar 17 kl. 13:31

DEBATT: Är inget heligt längre?

Som min skribentkollega Mattias Strandberg skrev om tidigare idag ska det nya företaget Scandinavian Recruitment Intelligence (SRI) genomföra spionlika bakgrundskontroller i rekryteringar till vanliga företag. Men jag undrar om det verkligen är den typen av bakgrundskontroll som behövs i svenska företag? Med personal som är ”handplockad från Försvarshögskolan” ska vanliga människors beteenden på sociala medier analyseras för att avslöja dem som säkerhetsrisker.

UT - 11 aug 18 kl. 01:00

Debatt: Kultur utesluter inte sjukvård

”Vård är viktigare än kultur” är rubriken på en insändare från SD i Hallands Nyheter. I artikeln ställer de dessa två mot varandra i syfte att minska kulturanslagen. Vänsterpartiet i Ulricehamn föreslår istället att vi tar tillvara på våra kulturarbetares hela kompetens genom att ta kulturen till vården..

Kristianstadsbladet - 04 feb 20 kl. 05:00

Debatt: Kultur kan även få dig att må bra

Återigen vevar du igång mot kulturen. Du har de senaste veckorna attackerat det estetiska programmets “vara” (14/1) och nu senast i Agenda all kultur som inte är kommersiell, skriver Ulrika Tolllgren (S) efter flera utspel av Carolin Dahlman..

SVT Debatt - 29 aug 13 kl. 17:25

Inför kvällens Debatt, 29/8 Lundsberg och Gruvbråket

DEBATT I säsongspremiären av Debatt ikväll möter samer och miljöaktivister jobbsugna Jokkmokkbor och gruvbranschen. Båda sidor ser den planerade järnmalmsgruvan i Kallak som något av en ödesfråga. Vad är viktigast – jobben som kan säkra framtiden, eller urbefolkningens rätt till betesmark och kultur?

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 04 mar 14 kl. 16:25

Fria teatergrupper viktiga för kulturåterväxten

KULTURSTÖD Attacken mot svenska fria teatergrupper handlar inte främst om ekonomi. Vi är irriterande för etablissemanget, helt enkelt.  Kulturstödet i Stockholm har höjts i flera omgångar, från omkring 70 miljoner till 110 miljoner sedan 2006, skriver Madeleine Sjöstedt på sin blogg.

SVT Debatt - 04 feb 14 kl. 07:36

Narkotikamissbruk är inget skämt

NARKOTIKA Det är naivt, för att inte säga korkat eller cyniskt, att hävda att en legalisering av cannabis för vuxna inte skulle leda till ett kraftigt ökat missbruk bland unga.  Komikern Aron Flam gillar att röka cannabis och tar det som utgångspunkt för hur Sveriges narkotikapolitik bör utformas, när han påstår att Barack Obama avslöjar det svenska droghyckleriet på SVT Debatt. Flam finner stöd i president Obamas uttalanden om marijuanalegalisering nyligen och styrker sin argumentation genom några påhittade citat från ”den svenska offentligheten”.

SVT Debatt - 15 okt 19 kl. 12:34

”Migrationen är inget hot – Sveriges behöver nya samhällsmedlemmar!”

”Nu gäller det att ställa krav på individen! Ja, det måste ställas krav på varje infödd, svensk individ att ta sitt ansvar för att välkomna nya samhällsmedlemmar och erbjuda dem förutsättningar för att komma till ro och fortsätta bidra – var och en på sitt sätt – till vårt gemensamma Sverige, vårt växande hem”, skriver debattören..

SVT Debatt - 13 dec 19 kl. 10:22

Lars El Hayek (S): ”Malou och Anders har inget att be om ursäkt för”

”Vi har en situation där skjutningar och sprängdåd är så vanligt att det inte längre förvånar. Samtidigt har vi unga förebilder som förhärligar livet som yrkeskriminell och en genre som kidnappats av unga artister som tjänar enorma pengar på många gånger avskyvärda verser”, skriver debattören..

Vestmanlands Läns Tidning - 27 dec 19 kl. 16:54

Debatt: SD: Bra att bibliotekens roll och syfte i samhället får ta plats.

Att vår politik berör och uppmuntrar till debatt är inget nytt. Det är bra. Att vår politik....

Dalarnas tidningar - 31 dec 19 kl. 08:27

DEBATT: SD: Det är bra att bibliotekens roll och syfte i samhället får ta plats

Att vår politik berör och uppmuntrar till debatt är inget nytt. Det är bra. Att vår politik....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.