Dalarnas tidningar > Sport

Thursday, 04 March, 16:44

Dalarnas tidningar - 23 feb 21 kl. 08:50

Kontrollchefen Linda Axelsson: "Att en så liten fäbod är världsberömd tycker jag är fantastiskt"Vem är du?– Jag är Linda Axelsson från Evertsberg, kontrollchef vid Risberg.Hur kommer det sig....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Linda Axelsson, Evertsberg, Risberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kontrollchefen, Linda, AxelssonAtt en , , liten, fäbodär , världsberömd tycker jag är fantastiskt
Expressen - 25 maj 20 kl. 14:13

Linda Axelsson dödade sambon – nu döms hon

Den 48-åriga Linda Axelsson tog livet av sin 77-åriga sambo i Markaryd. Nu döms hon till 18 års fängelse. Linda Axelsson har erkänt dådet.

Expressen - 30 maj 20 kl. 07:00

77-åringens bröllopsplan med Linda Axelsson – före mordet

77-åringen erbjöd Linda Axelsson äktenskap och guldring.Men en dispyt om pengar slutade med att hon dödade honom.– Det som hänt är en fullständig tragedi, säger en av offrets anhöriga.

Expressen - 06 jun 20 kl. 10:01

Linda Axelsson mördade 77-årige sambon – närstående: ”Chockad”

Morddömda Linda Axelsson, 47, hade stora ekonomiska bekymmer.När hon inledde ett förhållande med den 77-årige mannen i Markaryd fanns pengaproblemen med i hennes plan.– Jag är chockad men inte förvånad.

Expressen - 27 maj 20 kl. 06:42

Linda Axelssons liv med sambon fram till mordet

Linda Axelsson bjöds på restaurang varje dag av sin 77-åriga sambo – som betalade allt utom hennes kläder och veterinärkostnader.När mannen inte ville låna ut pengar till henne dödade hon honom med en kudde.Efter mordet målade hon upp en bild av deras korta tid tillsammans.

Aftonbladet - 25 maj 20 kl. 18:06

Linda, 48, döms till 18 års fängelse för mord

▸ Linda Axelsson, 48, kvävde sin 77-årige sambo med en kudde. Nu döms hon till 18 års fängelse..

Expressen - 25 aug 20 kl. 20:43

Mördaren Linda Axelssons nya liv med Sveriges farligaste kvinnor

48-åriga Linda Axelsson i Markaryd dömdes i slutet av maj till 18 års fängelse efter att ha kvävt sin 77-årige sambo med en kudde.Nu står det klart att hon ska avtjäna sitt straff på den slutna anstalten i Ystad. Där sitter redan flera av Sveriges farligaste kvinnor.

Barometern - 12 aug 13 kl. 08:30

Hur ska du agera, LInda Fleetwood?

Vård ska vara för behov inte vinst. Så säger landstingsrådet Linda Fleetwood (V) och fortsätter att hon vill ha en jämlik och jämställd vård där resurserna fördelas rättvist. Att våra skattepengar ska gå till patientens bästa och inte försvinna i skatteparadis.

YLE - 16 nov 16 kl. 04:15

Linda och Sami: ”Vår pojke föddes med hjärnskador vid Borgå bb"

För Linda och Sami Dahlberg i Forsby i Lovisa är vardagen tuff. Deras son föddes med allvarliga hjärnskador, som en läkare i efterhand bedömde att uppstod riktigt i slutet av graviditeten eller under förlossningen vid Borgå sjukhus. - Visst är vi bittra så här i efterhand, men vad hjälper det?

Kristianstadsbladet - 08 maj 11 kl. 22:14

Fredrik Axelsson ny gruppledare

Arkivfoto: Lasse Ottosson
Fredrik Axelsson, 27 år, valdes på söndagen till ny gruppledare för Moderaterna i Kristianstad efter Bengt Gustafson.
På Kvarnen hade Moderaternas kommunfullmäktigegrupp igår två val att ta ställning till, ny gruppledare och en ny ordförande i barn- och utbildningsnämnden (bun) efter Pierre Månsson (FP), som nyligen utsågs till ordförande för kommunstyrelsen. I det senare valet blev det Sune Johansson, idag ledamot i bun.

YA - 09 jan 14 kl. 10:05

Ulrika Axelsson låter politiken bestämma

Foto: Sprisse Nilsson
För 23 år sedan startade Ulrika Axelsson en förskola, som hon fortfarande är chef för. Nu kastar hon sig in i nya utmaningar – och håller tummarna för att Centern ska få framgång i valet.
– Det här med politik är ju en stor chansning.

Supermiljöbloggen - 17 maj 16 kl. 13:25

Svante Axelsson slutar på Naturskyddsföreningen – efter 16 år

Här är tre citat vi alltid kommer minnas.  I dag meddelade Svante Axelsson att han kommer sluta som generalsekreterare på Naturskyddsföreningen, en post han haft i inte mindre än 16 år. - Det har varit en fantastisk tid att leda Sveriges största miljöorganisation, i dag med 224 000 medlemmar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.