Corren > Nyheter

Friday, 26 February, 07:59

Corren - I förrgår: 08:32

Utveckling går att få till – men viljan måste finnasOm Stångådalsbanan ska utvecklas och bli effektiv måste Region Östergötland våga agera gemensamt med Region Kalmar län för att få del av de statliga infrastruktursatsningarna..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Stångådalsbanan, Region Östergötland, Region Kalmar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utveckling, gåratt , till men , viljanmåste , finnas
Helsingborgs Dagblad - 06 okt 15 kl. 18:11

Öresundsvinster att göra. Om viljan finns.

I femton år drygt har tåg och bilar rullat på Öresundsbron. I SVT:s serie Bron flyter trafiken så snyggt mellan länderna och mordintrigerna är gränsöverskridande. I verkligheten är de byråkratiska gränshindren fortfarande höga.

Sydsvenskan - 06 okt 15 kl. 18:11

Öresundsvinster att göra. Om viljan finns.

I femton år drygt har tåg och bilar rullat på Öresundsbron. I SVT:s serie Bron flyter trafiken så snyggt mellan länderna och mordintrigerna är gränsöverskridande. I verkligheten är de byråkratiska gränshindren fortfarande höga.

Länstidningen i Jämtland - 19 mar 16 kl. 14:00

Anna Haag: Viljan som kan förflytta berg

Har ni någon gång känt att er vilja också är er största begränsning? Att viljan sätter käppar i hjulet för er utveckling? Att viljan är lika mycket er största fiende som er största tillgång?.

HBL - 06 nov 14 kl. 09:55

Finns viljan att stärka båda nationalspråken?

Diskussionen om hur vi kan stärka språkkunskaperna i svenska, men även i finska, är viktig. Debatten bör ändå vara tydlig. Målsättningen måste vara att verkligen stärka bägge nationalspråken på längre sikt.

Länstidningen i Jämtland - 22 maj 17 kl. 13:00

Artikelserie i LT Kultur: Viljan som skapade arbetarnas tidning

Omutlig rättvisa var en paroll för den första arbetartidningen i Jämtland som följdes av flera andra försök att etablera en sådan tidning under åren 1909-1924. En ny artikelserie kastar ljus över denna utveckling. Vi startar med tiden före storstrejken 1909 då det gjordes ett försök med tidningen Viljan..

Västerbottens Folkblad - 05 maj 19 kl. 07:00

Viljan att ha kvar kontanter ökar

Samhället går mot att bli allt mer kontantfritt. Men hos västerbottningarna liksom hos svenska folket ökar viljan att ha kvar kontanterna. – Jag tror att det beror på att det blivit mer debatt i frågan, säger Jenny Danielsson, på Bankomat De senaste årens utveckling har gått mot ett allt mer kontantfritt samhälle.

Sydsvenskan - 21 mar 11 kl. 00:03

Det blir viljan som avgör

Flygförbudszonen över Libyen är etablerad. Men uppdraget är inte slutfört. Nu gäller det att bibehålla pressen mot Kaddafis regim.

BT - 27 jan 14 kl. 14:39

Var finns den politiska viljan att ställa om?

Vi lever i en tid när en tryggad existens kräver anpassning till de naturgivna förutsättningar som gäller för mänsklig fortlevnad. Det handlar om förståelse för de naturlagar som reglerar livet på jorden. Det handlar om mod att börja forma det nya samhälle där vi och våra efterkommande kan leva ett tryggat och gott liv – och det brådskar.

ÖstersundsPosten - 28 mar 14 kl. 07:40

Krönika: Hen och viljan att medvetet missförstå

Att diskutera svenska språkets användning och utveckling är roligt men också frustrerande, eftersom ett så vanligt retoriskt grepp är att medvetet missförstå den man debatterar med..

BT - 05 sep 14 kl. 16:09

Riktig utveckling av närsjukvården

Under Socialdemokraternas 14 år vid makten har Skene lasarett plockats av verksamhet, efter verksamhet, trots att man vid upprepade tillfällen hävdat att lasarettet ska få utvecklas. För inte så länge sedan invigdes nya fina lokaler på Skene lasarett – men stora delar av huset står ändå tomt. Moderaterna vill fortsätta utveckla närsjukvården.

Kristianstadsbladet - 20 jun 16 kl. 14:30

Nya sommarskolan ger lov till utveckling

För första gången hålls det sommarskola för nyanlända som läser svenska som andraspråk. Söktrycket har varit enormt. Engagemanget och viljan att lära sig språket är ännu större..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.