GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 24 February, 21:11

GöteborgsPosten - Igår: 07:59

Tragiskt att den unga societeten måste ta tjack för att ha kulVi verkar befinna oss i en knarkepidemi där ungas syn på droger blir alltmer liberal.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tragisktatt den , unga, societetenmåste ta , tjackför , att ha kul
YLE - 25 aug 15 kl. 04:00

Psykoterapi för unga erbjuds snart via nätet

Yle skrev tidigare om hur svenskspråkiga psykoterapeuter inte utbildats på tio år och därför kan komma att bli en bristvara i framtiden. Utbudet av terapi på svenska ska däremot utvidgas när Folkhälsan så småningom ska införa nätterapi för unga. Psykoterapi via internet är en ny form av terapi som Folkhälsan för tillfället håller på att undersöka.

Dagen - 28 jul 11 kl. 03:00

Förebygg självmord bland unga

Vi får inte förlamas av de fasansfulla siffrorna om ökat antal självmord bland unga. Låt i stället varje slocknad livslåga göra oss ännu ivrigare i kampen för en förändring.

De senaste tio åren har närmare femhundra svenska tonåringar tagit sitt liv.

Sydsvenskan - 26 nov 11 kl. 06:30

Hamas krossade Gazas unga demokratirörelse

Medan världens blickar var vända mot Egypten pågick ett uppror även i Gaza. Protesterna riktades mot regerande Hamas, mot splittringen i den palestinska rörelsen och mot Israels ockupation. Hamas slog tillbaka hårt.

UNT - 30 aug 16 kl. 22:41

Vetenskaps-Societeten prisade forskare

Vid en ceremoni i Museum Gustavianum delade Kungliga Vetenskaps-Societeten i Uppsala på tisdagen ut årets Thuréuspriser..

UNT - 30 aug 17 kl. 10:23

Vetenskaps-Societeten prisbelönade forskare

Kungliga Vetenskaps-Societeten i Uppsala delade på tisdagen ut årets Thuréuspriser vid en ceremoni i Museum Gustavianum..

BT - 03 okt 11 kl. 09:38

VM-stjärnan kritisk efter olyckorna: "Unga åker på för tunga cyklar"

Skenes förre VM-tvåa Peter Johansson är kritisk efter en rad crossolyckor.
? De unga ska köra 125-kubikare i stället för tyngre cyklar, tycker han.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

FI: Unga låntagare riskgrupp vid konsumtionslån

Problem kan uppstå även om de bara lånar små belopp, men risken att konsumenter hamnar i skuldfällan minskar om långivarna gör ordentliga kreditprövningar. ”Även små lån kan leda till stora problem. Därför är det viktigt att långivare verkligen kontrollerar att lånet kan betalas tillbaka.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

The Mauler om Jones: "Man måste vara en förebild för unga"

Jon Jones blev av med världsmästarbältet och blev avstängd från UFC på obestämd tid. Det enda rätta, menar Alexander Gustafsson. LÄS MER: Mästaren stängs av och blir av med världsmästartiteln Gustafsson har komenterat händelsen i sin app: "Jag tycker det är väldigt tragiskt för sporten och för honom själv och för UFC.

YLE - 14 jul 17 kl. 05:11

Tragiskt slut för treåriga hunden Maxi - "Svårt att få tag på veterinär när läget är akut"

Det finns bara en jourhavande veterinär i Vasaområdet som är skyldig att ta emot patienter säger veterinär Tiina Anttila vid Vasa Stad. Det här kan vid större helger leda till svårigheter vilket Sofia Kitinoja med familj fick uppleva då hunden Maxi behövde akut hjälp. Tyvärr blev det ett tragiskt slut.

BT - 07 nov 17 kl. 09:17

SJUHÄRAD: Poliser väjde för lodjursmamma – körde över två ungar: ”Tragiskt”

När polisen åkte ut på larm på måndagskvällen körde de på två unga lodjur. ”Det är tragiskt” säger stationsbefäl Peter Apelqvist. .

BT - 01 nov 12 kl. 07:36

Misstänkt för Karlstadsskott jobbade med unga i Borås

25-åringen jobbade med ungdomar i ett projekt som Borås stad driver tillsammans med FC Ibra. Men nu sitter han häktad för mordförsök och grovt vapenbrott och en annan kille i projektet misstänks för narkotikabrott. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.