News55 > Nyheter

Sunday, 28 February, 10:05

News55 - 23 feb 21 kl. 08:26

Satsning på bristyrken når inte målenRegeringens satsning på fler högskoleplatser inom bristyrken får svidande kritik av Riksrevisionen. Målen har inte ens nåtts till hälften, och i vissa fall har studenterna blivit färre. Riksrevisionen har granskat regeringens utbyggnad av högskoleutbild. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Riksrevisionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Satsning, bristyrken, nårinte , målen
Skånskan - 15 feb 19 kl. 15:33

Skånska sjukhus får pengar till kösatsning

Skåne Nu ska de skånska sjukhusen stimuleras att minska vårdköerna.
Regionen anslår 141 miljoner till de avdelningar som klarar de uppställda målen.De sjukhus med specialiteter som inte når målen kan heller inte räkna med några pengar.

Barometern - 11 jan 14 kl. 10:56

Ny taktik för E22-satsning

Nu testar kommunen en ny taktik i hopp om att få staten att satsa på planskilda korsningar utmed E22 för att höja trafiksäkerheten. – Jag tror att det är rätt väg att gå, säger Anders Åkesson (C) i riksdagens trafikutskott.
Han är en av de riksdagsledamöter som senare ska ta beslut om hur 522 miljarder kronor ska fördelas på vägprojekt i landet.

Dalarnas tidningar - 08 okt 14 kl. 19:56

Lärlingsutbildning i bristyrken

Nyligen har lärlingarna varit på hotell Bügelhof i Sälen och haft utbildning i "Service och bemötande"..

DalaDemokraten - 08 okt 14 kl. 19:56

Lärlingsutbildning i bristyrken

Nyligen har lärlingarna varit på hotell Bügelhof i Sälen och haft utbildning i "Service och bemötande"..

Sydsvenskan - 05 feb 13 kl. 13:11

Lööf avbryter OS-satsning

Guldseglaren Fredrik Lööf avbryter sin satsning på Rio de Janeiro 2016. Familjen och en aning förhastade planer är skälen till att Fredrik Lööf väljer att inte presentera någon ny satsning..

Kristianstadsbladet - 19 sep 13 kl. 17:03

FN oroat: Satsning för fattiga avtar

Biståndet i världen minskar. Förhandlingar om världshandeln har gått i stå. Mediciner är fortfarande för dyra i fattiga länder.

BT - 19 sep 13 kl. 17:05

FN oroat: Satsning för fattiga avtar

Biståndet i världen minskar. Förhandlingar om världshandeln har gått i stå. Mediciner är fortfarande för dyra i fattiga länder.

Supermiljöbloggen - 29 nov 16 kl. 17:24

Energieffektivisering och förnybart viktigast för att nå klimatmålen

Satsning på energieffektivisering och förnybar energi är de viktigaste åtgärderna för att inte gå över tvågradersgränsen, enligt en klimatrapport från International Energy Agency (IEA). Rapporten bygger på ett scenario där klimatmålen nås med befintlig teknik och utan att BNP påverkas. Kostnaderna för förnybar energi sjunker.

Supermiljöbloggen - 30 maj 17 kl. 16:17

Flyget större klimatbov än beräknat – då vill staten bygga flygplats i Sälen

Regeringen satsar en kvarts miljard på flygplats i Sälen. Samtidigt visar nya rapporter att svenskarnas flygande påverkar klimatet mer än man anat.  Igår godkände EU regeringens investeringsstöd på 250 miljoner till en ny landningsbana på Sälens flygplats.

Nerikes Allehanda - 04 dec 14 kl. 05:15

En satsning på 2 848 000 000 000

2 848 000 000 000 kronor. Eller så här: 2 848 miljarder kronor. Så stort är det investeringsprogram som EU-kommissionen lanserade för någon vecka sedan.

YLE - 12 maj 17 kl. 04:56

Kulturen i vågskålen i Karleby

Nu synar Karleby kulturen i sömmarna. Årets sparkur har hittills lett till att museerna fått inhibera två stora utställningar och nu är smärtgränsen nådd. Mera kan man inte spara säger museidirektör Kristina Ahmas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.