Realtid > Ekonomi

Thursday, 25 February, 03:38

Realtid - Igår: 08:16

Christian Levin ny vd för ScaniaScanias styrelse har utsett Christian Levin till ny verkställande direktör och koncernchef på Scania från den 1 maj, 2021..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Levin, Scania, Christian Levin,  scania

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christian, Levinny vd för , Scania
NT - 21 jan 11 kl. 12:10

Jan Allan får Bert Levin-stipendiet

Årets Bert Levin-stipendiater för jazzmusik är klara. Det är trumpetaren Jan Allan, pianisten Jonas Östholm och basisterna Palle Danielsson och Christian Spering som prisas i år, uppger Sveriges Radios "Mitt i musiken". Pristagarna får 75 000 kronor var..

Skånskan - 18 jan 19 kl. 20:00

Lena och Boris Levin säljer Ringsjö krog och wärdshus

Gamla Boo Nu har Lena och Boris Levin fått sålt Ringsjö krog och wärdshus. I slutet av månaden gör de sitt sista arbetspass innan ett nytt krögarpar tar över.Redan 2012 bestämde sig Lena och Boris Levin för att sälja Ringsjö krog och wärdshus.

BT - 05 jun 11 kl. 19:35

Örbysonen Björn Levin tog EM-brons i cykeltrial

Björn Levin från Örby tog EM-brons i cykeltrial. I helgen avgjordes EM i cykeltrial i Björkvik. Deltagare från hela 12 länder var med i tävlingen, där det bokstavligen gäller att hålla cykeln i styr.

Sydsvenskan - 22 sep 11 kl. 06:30

Stabil marknad för Scania

Buss- och lastbilstillverkaren Scania ser en stabil efterfrågan på lastvagnar, trots finansoro, eftersom Brasilien, Ryssland, Indien och Kina fortsätter att driva tillväxten.
SCANIA. Under de senaste veckorna har flera banker och fondkommissionärer sänkt sina riktkurser för Scania.

Barometern - 13 maj 14 kl. 16:18

Scania köps av VW

I Södertälje har fabriksarbetare och politiker levt i osäkerhet på sistone eftersom de två största arbetsgivarna är på väg att köpas upp. Nu står det klart att Scania köps helt av Volkswagen, medan Pfizer fortsätter försöka köpa Astra Zeneca. Efter en utdragen budprocess med flera nej-sägare kom Volkswagen på tisdagen upp i de 90 procent av ägandet i Scania som var målet, sedan storägaren Alecta svängt om.

Kristianstadsbladet - 10 okt 11 kl. 12:11

Scania minskar produktionstakten

Scania sänker från och med november produktionstakten vid sina fabriker i Europa. Bakgrunden är en inbromsning i efterfrågan på ett flertal marknader. Ingen fast anställd personal ska sägas upp, enligt företaget.

Opinionen.se - 21 feb 14 kl. 19:50

Volkswagen köper Scania


Volkswagen (VW) har lagt ett nytt bud på Scania. VW erbjuder Scanias aktieägare 200 kronor per aktie, oavsett aktieslag. Budet uppgår till totalt 59,8 miljarder kronor.

BT - 21 feb 14 kl. 19:48

Volkswagen köper Scania

Volkswagen (VW) har lagt ett nytt bud på Scania. VW erbjuder Scanias aktieägare 200 kronor per aktie, oavsett aktieslag. Budet uppgår till totalt 59,8 miljarder kronor.

BT - 23 apr 14 kl. 20:49

Fler nobbar VW:s Scania-bud

Fler innehavare tackar nej till Volkswagens bud på Scania, varpå nej-sidan närmar sig de 10 procent som krävs för att stoppa köpet. Aktien pressas av marknadens allt mindre tro på ett slutförande av affären. Volkswagens köp av Scania rör sig allt närmare att rinna ut i sanden.

BT - 21 feb 14 kl. 20:55

VW lägger bud på hela Scania

I ett bud på totalt 59,8 miljarder kronor erbjuder Volkswagen-gruppen (VW) Scanias aktieägare 200 kronor per aktie. VW lovar också att inte skära i verksamheterna i Sverige.- Det är en nyckel för Volkswagens strategi för lastbilsmarknaden, sade Hans-Dieter Pötsch, VW:s finansdirektör, vid en telefonpresskonferens efter att budet offentliggjorts på fredagen.

Barometern - 22 feb 14 kl. 10:56

Budet på Scania tas ej av alla

Det bud som Volkswagen lade på Scania accepteras får redan kalla handen av två av Scanias stora ägare. Det är försäkringsbolaget Skandia och Fjärde AP-fonden som inte kommer att sälja sina Scania-aktier till Volkswagen. Skandias aktiechef Caroline af Ugglas menar att Scania inte bör säljas i nuvarande konjunkturläge och hon rekommenderar andra ägare att inte heller sälja sina aktier till Volkswagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.