DalaDemokraten > Nyheter

Sunday, 07 March, 03:39

DalaDemokraten - 23 feb 21 kl. 08:19

Debatt: Dumsnålt att säga nej till fixartjänstTvå tredjedelar av landets kommuner erbjuder så kallad fixartjänst till äldre där man hjälper....
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Dumsnåltatt , säga, nejtill , fixartjänst
Länstidningen i Jämtland - 14 sep 20 kl. 12:56

Debatt: Östersunds kommun säger nej till sänkta hastigheter på E 45

Östersunds kommun har beslutat att säga nej till Trafikverkets förslag om sänkta hastigheter på....

ÖstersundsPosten - 14 sep 20 kl. 13:07

Debatt: Östersunds kommun säger nej till sänkta hastigheter på E 45

Östersunds kommun har beslutat att säga nej till Trafikverkets förslag om sänkta hastigheter på....

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen, sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna i till exempel Biskopsgården åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

SVT Debatt - 17 apr 14 kl. 16:12

Debatt 17/4: 90-talister, sjukvårdsetik – och äggdebatt

KVÄLLENS SVT DEBATT: – Debatt ikväll om den unga generationen – är 90-talisterna för bekväma? Och vems fel är det isåfall? Entreprenören Bert Karlsson är kritisk till den unga generationens bekvämlighet på arbetsmarknaden, och möter bland annat flera 80- och 90-talister, som Daniel Paris, som inte alls känns igen sig i bilden.

SVT Debatt - 24 apr 14 kl. 14:21

Debatt 24/4: Nazister på 1 maj, GMO-foder och hantverkarmissnöje

KVÄLLENS SVT DEBATT: - Ska nazisterna få demonstrera på 1 maj? Hur tänker polisen i Jönköping som sagt okej till det? Vänsterpartisten Dror Feiler möter länspolismästaren Håkan Sandahl i Debatt ikväll.

SVT Debatt - 07 nov 13 kl. 16:56

Inför kvällens Debatt, 07/11: Avlyssning, tårtning och striptease

DEBATT En nystartad strippklubb i Kiruna har skapat enorm debatt i kommunen. Kommunalrådet säger att de ska göra allt för att stoppa klubbägaren Dragan Bratics verksamhet. De får stöd av IF Metall som uppmanar gruvarbetarna att bojkotta strippklubben.

SVT Debatt - 16 jan 14 kl. 15:29

Trailer Debatt 16/1: Fittstim och tågproblematiken

Inför kvällens SVT Debatt: Har feminismen spårat ur? Den frågan ställdes i ett pressmeddelande inför Belinda Olsson nya program Fittstim – min kamp, som sänds timmen innan kvällens debatt. Ikväll kommer Gudrun Schyman, Ebba Witt-Brattström, Isabelle Ståhl, Helene Bergman och Belinda Olsson och ska debattera hur dagens feminism mår.

SVT Debatt - 21 nov 13 kl. 14:28

Debatt 7/11: Avlyssning och striptease

En nystartad strippklubb i Kiruna har skapat enorm debatt i kommunen. Kommunalrådet säger att de ska göra allt för att stoppa klubbägaren Dragan Bratics verksamhet. De får stöd av IF Metall som uppmanar gruvarbetarna att bojkotta strippklubben.

SVT Debatt - 17 jan 14 kl. 13:37

Debatt 16/1: Fittstim och tågproblemen

Har feminismen spårat ur? Den frågan ställdes i ett pressmeddelande inför Belinda Olsson nya program Fittstim – min kamp, som sändes timmen innan Debatt. I debatten deltar Gudrun Schyman, Ebba Witt-Brattström, Isabelle Ståhl, Helene Bergman och Belinda Olsson och ska debattera hur dagens feminism mår.

SVT Debatt - 26 okt 19 kl. 17:09

”Tourists go home? Nej, åk någon annanstans istället!”

”Det bästa vi kan göra för att inte bidra till överexploateringen är att inte åka till de mest kända platserna och trängas. Pyramiderna, Lutande tornet, Taj Mahal och Eiffeltornet gör sig bäst på bild och film. Res istället till en liknande stad, strand eller ö i närheten av den världskända grannen”, skriver debattören..

SVT Debatt - 14 feb 14 kl. 17:10

Säg nej till ölhävarhetsen i sociala medier

INTERNET Ett kedjebrev sprids nu i sociala medier, där den som tar emot brevet snabbt måste svepa i sig alkohol framför webbkameran. Korkat, barnsligt och livsfarligt.  ”Neknomination” kallas utmaningen som har spridit sig från Australien till England, Irland, Canada, USA och nu till Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.