ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 01 March, 04:34

ÖstersundsPosten - 23 feb 21 kl. 08:24

Debatt: Låt inte lobbyister vilseleda oss om hållbara transporterFörslaget om längre och tyngre lastbilar är direkt kopplad till livsfara. Vägarna i vår region är....
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Låtinte , lobbyister, vilseledaoss om , hållbara, transporter
SVT Debatt - 29 apr 14 kl. 10:26

Lobbyister inom EU hotar demokratin

EU-VALET Företagslobbyister och ljusskygga organisationer lyckas i allt högre utsträckning få igenom sina intressen bakom stängda dörrar. Ett aktuellt exempel på det är förhandlingarna om handelsavtalet. EU behöver mer insyn.

SVT Debatt - 29 sep 16 kl. 14:52

”Oseriös debatt löser inte problemen i skolan”

”Det är tråkigt att se hur Waltersson Grönvall väljer en politisk taktik som verkar vara inspirerad av Donald Trump och uppenbart försöker vilseleda SVT Opinions läsare”, skriver Helene Hellmark Knutsson..

Kristianstadsbladet - 30 maj 11 kl. 06:30

Lobbyister och politiker i moraliskt gränsland

Han hade ingenting att tjäna på det personligen, utom möjligtvis förmånen att knäppa en fyrkantig kv?
Han hade ingenting att tjäna på det personligen, utom möjligtvis förmånen att knäppa en fyrkantig kvinna i Göteborg på näsan.Thomas Bodström ringde näringslivsmagnaten Marcus Wallenberg på mobilen, och fick napp direkt.

VA - 14 apr 11 kl. 10:38

"Lobbyister ? Sopa rent framför egen dörr"

14 april Vad är egentligen politik? Ett spel mellan olika ideologiska övertygelser och intressegrupper eller en språngbräda in i pr-branschen? Jag hoppas naturligtvis på det första svaret, men det är inte utan att jag lutar åt det andra.

Supermiljöbloggen - 13 nov 13 kl. 13:31

Olivia Linander, Fossil Free, 350.org: Warszawa kryllar av kol-lobbyister

Årets klimattoppmöte, COP19, är inte vilket klimattoppmöte som helst. Det är kolindustrins klimattoppmöte. Värdlandet Polen har bjudit in världens största klimatbovar att sätta agendan på världens viktigaste klimatsammankomst.

Expressen - 14 maj 20 kl. 21:30

Laddad debatt om liberaler och lobbyister efter avslöjande

Debatten rasar efter Svenska Dagbladets granskning av Liberalerna, där partiledaren Nyamko Sabuni anklagas för att styras av lobbyister.Personangrepp riktas mot journalisten som gjort reportagen.– Att skjuta på budbäraren är vanligt, säger Janne Josefsson, nestorn bland Sveriges grävande journalister, och tillägger att han saknar avgörande bevis mot Sabuni i granskningen..

Politikerbloggen - 07 mar 11 kl. 11:00

DEBATT ?Miljöministern manipulerar fakta?

DEBATT. Sveriges miljöminister Andreas Carlgren (C) försöker vilseleda opinionen genom att systematiskt välja ut siffror som styrker hans politik. Carlgren kan därigenom presentera en bild av utsläpp i Sverige som ser bra ut men som samtidigt är grovt felaktig.

YLE - 20 jul 15 kl. 06:29

Politisk påverkan och debatt lockade i Björneborg

De snabbaste har redan bokat hotell och lokaliteter i Björneborg för nästa år. MTV:s debattvecka Suomi-areena lockade i år en rekordpublik. Tillsammans med Pori jazz utgör veckan i juli en betydande lokal intäktskälla.

Aftonbladet - 19 dec 13 kl. 12:32

Jönsson osedvanligt skicklig att vilseleda

Debattörerna: Organiserad brottslighet ingen myt.

Dagens Media - 15 okt 13 kl. 10:25

TV: Het debatt om lobbyisternas stolar

Dagens Medias Erik Wisterberg och Graylings Joanna Mossberg debatterar lobbyister på dubbla stolar. Behövs en ny lag?.

SvD - 12 jul 14 kl. 01:26

Kyrkans lobbyister tar över

SVENSKA KYRKAN Det sämsta som kan hända nya ärkebiskopen Antje Jackelén är att de kritiska rösterna inom kyrkan tynar bort. Hon kommer att behöva visselblåsare och kritiska medier, skriver debattören Sofia Lilly Jönsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.