Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 05 March, 10:53

Vestmanlands Läns Tidning - 23 feb 21 kl. 07:49

Efter skottdramat – läget stabilt för den skjutneDet var under måndagskvällen som polisen fick larm om en skottskadad 20-åring..
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter skottdramat, läget, stabiltför den , skjutne
GT - 20 feb 15 kl. 11:25

Läget stabilt efter Majornaskjutning

Skadeläget för de två män i 20-årsåldern som skottskadades i Majorna i början av februari har stabiliserats. Sedan skottdramat har männen kämpat för sina liv och skadorna har varit livshotande, fram tills i dag. – Läget för de båda är allvarligt men stabilt i nuläget, säger Lena Mattsson på Sahlgrenska sjukhusets pressjour..

Kristianstadsbladet - 19 okt 11 kl. 19:27

Två häktades för skottdramat i Eslöv

Den skjutne pojken hålls fortfarande nedsövd och har inte kunnat höras.
De två männen häktades på sannolika skäl misstänkta för försök till mord och försök till grov misshandel. Det senare brottet gäller ett försök att hugga en fjärde person i huvudet och i halsen.

BT - 23 apr 11 kl. 12:41

Stabilt för skottskadade i Göteborg

Polisen söker fortfarande misstänkta för skottdramat på ett glasskafé i Göteborg i går. Fyra män skottskadades och tre av dem vårdas fortfarande på sjukhus. Läget är dock stabilt.

DalaDemokraten - 05 apr 17 kl. 06:31

Utredning om polisskott nedlagd - den skjutne upp i rätten

Utredning om eventuella fel av agerade poliser vid skottdramat i Falun 26 februari har lagts ner av chefsåklagare Maria Serup vid Särskilda åklagarkammaren. vilket blir kvittens på att polisen agerat rätt. På fredag ställs i stället den skjutne inför rätta..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Många förhörs kring skottdramat

Örebropolisen fortsätter att förhöra olika personer och bearbetar uppgifter efter skottdramat i Arboga tidigare i veckan. Detta för att skapa klarhet i vad som ligger bakom. - Det är någon form av relationsdrama där svartsjuka ingår men det kan också finnas annat.

Sydsvenskan - 26 okt 11 kl. 06:30

Skjutne 16-åringen död

16-åringen beskrivs som skötsam och ambitiös. Han avled i måndags efter att ha blivit skjuten i huvudet i mitten av oktober. Två unga män begärs idag omhäktade för mord.

DalaDemokraten - 29 mar 17 kl. 12:09

Skjutne mannen åtalad - hotade för att själv bli skjuten

Mannen som den 26 februari sköts av polis utanför Falun ville själv bli ihjälskjuten. Det framgår av utredningen av skottdramat. Mannen, som är i 45-årsåldern, åtalas nu får två fall av hot mot tjänsteman och för grovt vapenbrott.

DalaDemokraten - 29 mar 17 kl. 12:09

Skjutne mannen i Falun åtalad - hotade polis för att själv bli skjuten

Mannen som den 26 februari sköts i låret av polis utanför Falun ville själv bli ihjälskjuten. Det framgår av utredningen av skottdramat. Mannen, som är i 45-årsåldern, åtalas nu får två fall av hot mot tjänsteman och för grovt vapenbrott.

Realtid - 06 sep 19 kl. 12:50

Advokatkollegorna chockade efter skottdramat

Två advokatkollegor till den skjutne advokaten i Stockholm är chockade av fredagens skjutning. Om det har anknytning till arbetet är det dessutom ett ”angrepp mot rättstaten”, menar en av kollegorna..

Skånskan - 13 dec 19 kl. 06:58

Flera anhållna efter skottdramat – utredningen fortsätter

Hässleholm Polisen har gripit och anhållit flera personer misstänkta för inblandning i torsdagens skottlossning i Hässleholm.Strax efter 14-tiden på torsdagen larmades polis till stadsdelen Ljungdala i Hässleholm med anledning av en skottlossning. På platsen påträffade polisen två skottskadade personer.

SmålandsPosten - 24 okt 14 kl. 10:01

Utsatte restaurangägaren berättade om skottdramat

– Jag ser en siluett, själva mantelrörelsen, och att någon lyfter ett vapen mot mig. Rörelsen skrämmer mig, jag duckar och springer utåt.
Så berättade den hotade ägaren till eldhärjade restaurang Belfast i Alvesta inför domstolen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.