Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 08 March, 00:49

Vestmanlands Läns Tidning - 23 feb 21 kl. 08:00

Paananens oro över Kruse – och draget som inte fick effektEmil Kruse tvingades utgå mot Björklöven efter en kollision. Efter matchen konstaterar Thomas....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Kruse, Björklöven, Thomas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paananens, oroöver , Kruseoch , dragetsom inte fick , effekt
Skånskan - 15 dec 18 kl. 05:00

Kruse stryks efter frän kritik

SVALÖV Polisanmälde politikern Karl-Erik Kruse (S) var tänkt att kandidera till posten som vice ordförande i kommunala bostadsbolaget Svalövsbostäder, men efter massiv kritik väljer han att hoppa av.
Inte minst från partierna i den styrande minoriteten ser man knappast valet med blida ögon:– Jag står inte till förfogande längre. Det är inte bra för kommunen, partiet eller privat att det blir en debatt om något som inte är klart, säger Kruse kort.

Skånskan - 14 jan 20 kl. 11:00

Söderbergs poesi smyckas av Kruse

Poeten Edith Södergran har berört många med sina dikter. Inte minst jazzsångerskan och kompositören Anna Kruse vars nuvarande livsprojekt består av att tonsätta den finlandssvenska poetens poesi.
På lördag gästar hon Mejeriet i Lund tillsammans med skådespelaren Stina Ekblad som även hon har tagit Södergrans ord under sina vingar.

Skånskan - 05 sep 19 kl. 05:00

Kräver ännu mer av Kruse

Svalöv I förra veckan fick Karl-Erik Kruse – S-politiker i Svalöv – sin dom efter att ha skrivit falska körersättningar till domstolsverket och kört kommunens bilar olovligen till uppdragen som nämndeman.Nu kan Svalövs kommun komma att begära ännu mer i ersättning av Kruse och det handlar om utlägg under tiden innan och efter man valde att polisanmäla Kruse för bedrägeri.
Totalt handlar det om 41 628 kronor som kommunen vill ha av Kruse:
– Vi har haft utredningskostnader och möten som kostat och de pengarna vill vi ha tillbaka, säger kommunstyrelsens ordförande Teddy Nilsson (SD).

Skånskan - 03 okt 19 kl. 11:30

Kruse: ”Handlar enbart om ett politiskt spel”

SVALÖV Svalövs kommun är inte nöjda med bedrägeridomen mot Karl-Erik Kruse och det skadestånd som han dömts till. Därför inleds en civilrättslig process för att om möjligt få ut mer pengar.
Ett beslut som Socialdemokraterna menar riskerar att kosta skattebetalarna mer än det smakar.

Skånskan - 15 mar 18 kl. 16:40

Kruse frias från anklagelse om kränkande behandling

ERWP.fif(0)SVALÖV
Kommunfullmäktiges förre ordförande Karl-Erik Kruse (S) gjorde sig inte skyldig till någon kränkande särbehandling när han kritiserade Paul Eklund i samband med att han utsågs till biträdande socialchef som innebar en lönehöjning med 14 000 kronor i månaden. Det konstaterar advokat Olle Höglund vid Rutgersson och Arvenberg advokatbyrå sedan Paul Eklund valt att anmäla Kruse efter det att han upplevt kritiken som direkt personlig.

Skånskan - 14 mar 18 kl. 13:11

Kruse: ”Jag får stå mitt kast”

Svalöv Polisanmälde Karl-Erik Kruse (S) berättar att han djupt ångrar sitt agerande. ERWP.fif(0)– Jag har gjort fel och vill göra rätt för mig, säger Karl-Erik Kruse (S), kommunfullmäktiges förre ordförande, när tidningen når honom under onsdagsförmiddagen.

YLE - 08 maj 14 kl. 13:34

Gomez och Kruse utanför VM

Tysklands förbundskapten Joachim Löw har tagit ut 30 spelare i sin preliminära VM-trupp till Brasilien. Bland spelarna som missar VM-turneringen finns bland annat anfallarna Mario Gomez och Max Kruse. Det slutliga VM-laget består av 23 spelare, vilket betyder att Löw ännu måste rensa i leden före avresan till Brasilien.

Kristianstadsbladet - 08 okt 12 kl. 08:35

Bollywood-förbud väcker oro i Nepal


Biografer runt om i Nepal har, efter påtryckningar från kommunistiska partiet CPN-M, stoppat visningar av indiska Bollywoodfilmer. Draget underblåser rädsla för större politisk oro i landet.CPN-M kräver att filmerna bojkottas i tio dagar i protest mot vad de anser vara ett alltför stort indisk inflytande i Nepal.

Kristianstadsbladet - 17 jun 14 kl. 13:23

Kruse klubbdirektör i Leksand


Förre bandystjärnan Kjell Kruse, 49, blir klubbdirektör i Leksand. Förutom sitt bandyförflutna har Kruse varit engagerad i ishockeyn som styrelseledamot i Bik Karlskoga. Leksands förre klubbdirektör Anders Doverskog lämnade posten i mars.

Trelleborgs Allehanda - 17 jun 14 kl. 13:23

Kruse klubbdirektör i Leksand


Förre bandystjärnan Kjell Kruse, 49, blir klubbdirektör i Leksand. Förutom sitt bandyförflutna har Kruse varit engagerad i ishockeyn som styrelseledamot i Bik Karlskoga. Leksands förre klubbdirektör Anders Doverskog lämnade posten i mars.

Expressen - 22 sep 14 kl. 17:06

Kruse: "Vi har blivit jättebra kompisar"

Tommy Salo lämnar sitt uppdrag som sportchef för Leksand, det meddelade han tidigare i dag. Orsaken - samarbetssvårigheter med nye vd:n Kjell Kruse. Nu uttalar sig Kruse om Salos plötsliga besked.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.