Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 04 March, 22:36

Nerikes Allehanda - 23 feb 21 kl. 07:45

Laxå kommun föreslås ta hand om byggavfallet i Röfors – ”lämpligt för täckning”I ett förslag från en tjänsteman till kommunstyrelsen föreslås Laxå kommun ta ansvar för de cirka....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Röfors, Laxå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Laxå, kommun, föreslåsta , handom , byggavfalleti , Röfors, lämpligt för täckning
Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

Nerikes Allehanda - 02 apr 14 kl. 20:09

Bolaget och köpen

Vindkraft i Örebro-Kumla AB ägs till 80 procent av Örebro kommun och 20 procent ägs av Kumla kommun. Bolaget ska planera, projektera och äga vindkraftverk samt upphandla och producera vindkraft för energiförsörjning i Örebro län och i första hand inom Örebro och Kumla kommuner. 2013 redovisades en förlust på 145 000 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.