Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 04 March, 20:31

Dagens Media - 23 feb 21 kl. 07:36

Tre adtechtrender du som publicist måste ha koll påAnalytikern Thomas Baekdal skriver om de största adtechtrenderna som alla kommer infalla under detta år. ”Alla förändrar hur annonsering fungerar i grunden”, skriver han..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Thomas Baekdal

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, adtechtrenderdu som , publicistmåste ha , koll
SvD - 07 sep 11 kl. 11:05

Många har dålig utgifts-koll

En av tre har inte koll på sina löpande månadsutgifter..

Hela Gotland - 18 aug 11 kl. 04:00

Tre fortkörare vid koll i Tingstäde

Under gårdagseftermiddagen genomförde polisen en trafikkontroll i Tingstäde..

Dagensanalys.se - 07 dec 17 kl. 10:42

10 Buzzwords inom digital markandsföring du måste ha koll på

Inom marknadsföringsvärlden slängs det omkring massor med buzzwords, och för den oinsatte kan det verka som rena grekiskan. Men jobbar du i branschen måste du ha koll, annars tror inte andra att du vet vad du pratar om. Här kommer därför 2017 års mest förekommande buzzwords och vad de betyder.

Dagensanalys.se - 23 maj 18 kl. 13:01

10 Buzzwords inom digital marknadsföring du måste ha koll på

Inom marknadsföringsvärlden slängs det omkring massor med buzzwords, och för den oinsatte kan det verka som rena grekiskan. Men jobbar du i branschen måste du ha koll, annars tror inte andra att du vet vad du pratar om. Här kommer därför 2017 års mest förekommande buzzwords och vad de betyder.

Dagensanalys.se - 31 okt 17 kl. 10:31

Postnord älskar Sponsrade Artiklar och Expressen är största publicist

Företaget SUNT Content har kartlagt marknaden för Sponsrade Artiklar under oktober månad. Här kan du läsa flera intressanta observationer för ett annonsformat som växer. Under Oktober månad har SUNT Content spårat över 440 true native (”sponsored content”) artiklar på drygt 15 större svenska sajter.

PrivataAffärer - 17 aug 18 kl. 11:00

Så dålig koll har vi på elförbrukningen

Det visar en Sifoundersökning beställd av Enefit, ett svenskt elhandelsbolag som levererar förnybar el till den svenska konsument- och företagsmarknaden. I samma undersökning framgår att det är de som tjänar bäst – 30 000 kr i månaden eller mer – som har bäst koll på sina elkostnader. Här svarar bara 11 procent att de inte vet hur mycket de betalar för sin el varje månad, jämfört med 27 procent av dem som tjänar upp till 20 000 kr i månaden.

YLE - 01 sep 16 kl. 10:39

Tyska Ursula Koll cyklar för välgörenhet - just nu i Österbotten

Ursula Koll från Freiburg i Tyskland är just nu på genomresa i Österbotten. Starten på hennes resa gick för tre veckor sedan i Stockholm och om en vecka ska målet - Helsingfors - vara nått. Det som gör Kolls sätt att resa så speciellt är att hon inte övernattar på hotell eller campingplatser.

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 23:12

Tre SEO-trender inför nästa år som du måste ha koll på

Att blidka sökmotorerna är en av de viktigaste delarna i alla marknadsstrategier. Allt fler söker och Google vill närma sig händelserna som sker efter. Att vara ”sökvänlig” är inte längre bara något som är bra, utan ett krav.

Nyheter 24 - 09 maj 12 kl. 14:45

Tre Kronor: Vilka är Tyskland?


Semifinal 2010 och kvartsfinal i fjol. Så här mycket vet Tre Kronor om kvällens motståndare: "Ingenting", säger Viktor Fasth. STOCKHOLM.

Kristianstadsbladet - 21 sep 12 kl. 11:11

Kontrollera inte men ha koll

En tonårsförälder ska vara som en tigermamma. Verka oberörd när barnen rör sig allt längre bort, men ständigt ha öronen spetsade. Det handlar om att ha koll.

Entreprenör24 - 23 dec 13 kl. 15:51

Tre saker att tänka på inför bokslutet

Nystartat företag? Vi ger dig tre snabba tips inför bokslutet:  Ansök om förlängt räkneskapsår  Om du är i en uppstartsfas, säg att du drar igång i november, så kan det vara en bra idé att ansöka om ett förlängt räkenskapsår. Ett bokslut efter någon månad blir bara onödigt tidskrävande och inte så värst givande eller rättvisande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.