ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 08 March, 08:03

ÖstersundsPosten - 23 feb 21 kl. 07:35

Debatt: M och L: Odensalaskolan viktigt startskott för skolbygget i ÖstersundDetta år innebär att ett flertal stora projekt sjösätts med historiskt stora investeringar inom....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Östersund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattM och L , Odensalaskolan, viktigt, startskottför , skolbygget, i Östersund
SVT Debatt - 09 okt 13 kl. 15:22

Ett viktigt meddelande till dig som inte är högutbildad

Här kommer ett viktigt meddelande till dig som inte är högutbildad, välavlönad eller respekterad expert på det vi tar upp i Debatt:
Det är helt okej att du kommer till oss och ger dig in i diskussionen. Eller förresten… fel av mig: Det är inte bara okej ? det är absolut nödvändigt att du kommer.

SVT Debatt - 10 apr 14 kl. 13:36

Volontärer på barnhem gör ett viktigt jobb

VOLONTÄRER Det vissa kallar ”kramturism” är något helt annat än det vi kallar volontärarbete. I en perfekt värld behöver inga barn bo på barnhem, men som det ser ut i dag så är behovet av barnhem stort. Volontärerna hjälper till med både arbete och pengar.

SVT Debatt - 15 dec 13 kl. 06:00

Efterlyses: Ärlig debatt om marijuanapolitiken

MARIJUANA I dagarna röstade Uruguays senat igenom ett lagförslag som innebär att landet blir det första i världen som reglerar produktion och försäljning av marijuana till vanliga medborgare. Liknande lagändringar har gjorts i de amerikanska delstaterna Colorado och Washington. Detta signalerar ett monumentalt skifte i den globala narkotikapolitiken som Sverige måste förhålla sig till, skriver Alfred Askeljung.

SVT Debatt - 16 nov 17 kl. 17:49

”Därför är EU-toppmötet så viktigt just nu”

”Jag tror att det finns ett direkt samband mellan ökande klyftor, att nazister marscherar på Europas gator och att länder vill lämna EU. Om klyftorna är stora i ett land så kommer andra EU-länder att påverkas. Därför är det så viktigt att vi samarbetar i EU just nu”, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (s) till SVT Opinion.

SVT Debatt - 22 nov 17 kl. 07:00

”Viktigt att lyfta fram fördelarna med ADHD”

”Utan att på något sätt bagatellisera de problem som följer av ADHD så tror jag att det är väldigt viktigt att vi ställer oss frågan i vilka situationer någon fungerar, istället för att ställa oss frågan i vilka situationer någon inte fungerar”, säger Anders Hansen. Hör vad han tycker att samhället kan vinna på att se de positiva sidorna av ADHD..

SVT Debatt - 20 sep 19 kl. 12:47

”Åker man till Israel är det viktigt att se helheten”

”När tre partiledare åker till Israel kan det finnas anledning att ge några tips: stanna och till och prata med en palestinsk kvinna. Det är stor chans att ni träffar dem även på dagen, för ungefär hälften av dem är arbetslösa”, skriver debattören..

DalaDemokraten - 12 feb 20 kl. 05:55

Debatt: Principiellt viktigt föra debatt om vindkraft och kyrkan

Fäbodbonden Per Lundberg i Malung har i DD den 5 februari den skrivit en principiellt viktig....

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

Nyteknik - 25 apr 14 kl. 13:55

Hård debatt om viktigt USA-avtal

Handelsminister Ewa Björling försäkrar att miljön inte drabbas av framtida USA-handelsavtal. Det tror inte Naturskyddsföreningens Mikael Karlsson är möjligt.

DalaDemokraten - 09 sep 14 kl. 16:46

Debatt: Solenergi viktigt i Dalarna

Vilket energislag är det som växer snabbast i världen? Det är solenergitekniken och Centrum för Solenergiforskning ligger i Dalarna – på vår högskola. Potentialen är enorm, tusentals gånger den samlade mänsklighetens behov.

Aftonbladet - 22 dec 15 kl. 14:52

Debatt var viktigt – för vanligt folk

Replik från Lennart Persson och Janne Josefsson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.