Corren > Nyheter

Thursday, 04 March, 03:44

Corren - 23 feb 21 kl. 07:15

Oacceptabelt att regionen verkar se mellan fingrarnaAllt fler rapporter kommer om att folk tränger sig i kön. Chefer, chefers anhöriga, ja ett allmänt missbruk av sin ställning förekommer..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oacceptabeltatt , regionen, verkarse mellan , fingrarna
BT - 16 dec 14 kl. 20:23

Regionchef rasar: "Oacceptabelt"

Västra Götalandsregionen sätter nu hårt mot hårt för att få bolaget Norrlandsflyg Ambulans att lämna sitt uppdrag att utföra ambulanshelikoptertransporterna. Men företaget tillbakavisar kravet och räds inte en juridisk tvist med sin uppdragsgivare. I dag berättade BT om att ambulanshelikopterns stillestånd av tekniska skäl har fyrdubblats i år, allt sedan företagets reservhelikopter fick tas ur bruk i april.

News55 - 18 apr 17 kl. 11:48

Pensionärsförbunden om de undernärda äldre: “Oacceptabelt”

I genomsnitt 15,6 procent av de 253 000 äldre över 65 år som är i behov av hemtjänst, bor på korttidsboende eller särskilt boende lider av undernäring. Fler än 100 000 riskerar att bli undernärda, det framkommer i statistik från det nationella kvalitetsregistret Senior alert och Socialstyrelsen. “Oacceptabelt”, tycker Christina Tallberg, ordförande för PRO.

Supermiljöbloggen - 25 okt 14 kl. 12:04

Ambitiöst eller oacceptabelt? Åsikterna om 2030-målen går isär

Under natten till igår kom uppgörelsen om EUs energi- och klimatmål till 2030. Uppgörelsen är lägre än vad Kommissionen från början föreslog. Reaktionerna lät inte vänta på sig, här kommer en sammanställning.

DalaDemokraten - 30 jul 16 kl. 09:38

"Det är totalt oacceptabelt"

De socialdemokratiska riksdagsledamöterna besökte nyligen polisen i Dalarna.- Den bild vi fick var att grundbemanningen i länet var den lägsta i regionen. Det är totalt oacceptabelt, säger Hans Unander..

YLE - 01 jul 14 kl. 15:05

Stort intresse för Komarov – ”fingrarna räcker inte till”

Leo Komarov verkar kunna välja och vraka bland NHL-klubbar inför nästa säsong. Hans agent säger i en intervju för ESPN att Komarov är väldigt populär och att fingrarna inte räcker till för att räkna de intresserade klubbarna. Komarov vill återvända till NHL efter en säsong i Dinamo Moskva och kommer sannolikt inte att bli utan kontrakt i Nordamerika.

Cornucopia - 12 feb 17 kl. 15:19

"Om du skakar hand med en dansk - räkna fingrarna efteråt!"

"Om du skakar hand med en dansk - räkna fingrarna efteråt!" - Tango Smurf'enI tråden om PostNord konstaterades det från flera kommentatorer att danskarna är överlägsna naiva svenskar och alltid blåser oss i affärer. Oavsett om det är PostNord, att lura oss att lägga ner Barsebäck för att sälja smutsig kolkraft till oss istället, att svenskar som bor i Malmö men jobbar i Danmark betalar skatt till Danmark och inte till Sverige, eller Öresundsbron?

BT - 24 sep 14 kl. 21:34

S: De vill ta över i regionen

Socialdemokraterna räknar inte längre med att Västra Götalandsregionen även i fortsättningen kommer att ledas av en rödgrön koalition. Enligt S söker den tidigare partnern Miljöpartiet samarbete med Alliansen och därmed kan en ny majoritet styra regionen. Valresultatet ger tyvärr inte stöd för en rödgrön majoritetsbildning, är kommentaren från regionrådet Birgitta Losman (MP): "Miljöpartiet för samtal med samtliga partier utom Sverigedemokraterna i syfte att bilda en stabil majoritet.

BT - 10 okt 14 kl. 23:23

En militär ska ta befälet i regionen

Förra gången Moderaterna styrde Västra Götaland slutade det med borgerligt sammanbrott år 2000. Men det är länge sedan. Nu tar 62-årige göteborgaren Johnny Magnusson ledningen för en fempartimajoritet som förväntansfulla miljöpartister redan döpt till ”det grönblåa samarbetet.

YLE - 12 mar 13 kl. 05:05

Fortsatt dystert i regionen

Det syns ingen ljusning för arbetslösheten och företagsamheten i Raseborgsregionen, säger en prognos. Arbets- och näringsministeriet, tillsammans med NTM-centralen, har utrett utsikterna för de tolv kommande månaderna för de olika regionerna i Finland. För Raseborgsregionen spår man en tung tid med arbetslöshet och negativ utveckling inom näringslivet.

SVT Debatt - 15 mar 14 kl. 08:00

Oacceptabelt att miljoner syrier vägras nödhjälp

SYRIEN De stridande parterna i Syrien måste börja respektera de humanitära principerna. Hittills har 34 frivilligarbetare från Syriska Röda Halvmånen dödats, samtidigt som miljoner civila syrier hindras från att få mat och vård.  I dagarna går konflikten i Syrien in på sitt fjärde år.

News55 - 03 jul 17 kl. 11:40

Berit Bölander, SKPF Pensionärerna: “Oacceptabelt att kvinnor har lägre pension”

SKPF Pensionärernas ordförande Berit Bölander medverkar i News55:s storsatsning Äldreforum under Almedalsveckan. I år kommer hon till Visby fast besluten att sätta äldrefrågorna högst upp på den politiska agendan. Vilka är de viktigaste äldrefrågorna i dag?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.