GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 07 March, 02:49

GöteborgsPosten - 23 feb 21 kl. 07:00

Efter fyra raka segrar – Rögle möter FärjestadI kväll möter Rögle Färjestad på hemmaplan i Catena Arena i SHL. Rögle har fyra segrar i rad, senast med 4-0 mot Frölunda, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Färjestad vann senast mot HV 71 med 4-3..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Färjestad, Rögle Färjestad, Catena Arena, SHL, Frölunda, HV

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter fyraraka , segrar, Rögle, möter, Färjestad
GöteborgsPosten - 16 jan 20 kl. 07:00

Örebro Hockey med fyra segrar i rad möter Leksand

I kväll möter Örebro Hockey Leksand på bortaplan i Tegera Arena i SHL. Örebro Hockey har fyra segrar i rad, senast med 5–3 mot Frölunda, vilket har tagit laget till tredje plats i tabellen. Leksand vann sin senaste match med 3–2 mot Rögle..

GöteborgsPosten - 03 okt 19 kl. 07:00

Frölunda med fyra segrar i rad möter Leksand

I kväll är det dags för match för Frölunda som gästar Leksand i Tegera Arena i Svenska Hockeyligan SHL. Frölunda har fyra segrar i rad, senast med 5–2 mot Färjestad, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Leksand förlorade sin senaste match med 3–5 mot Rögle..

GöteborgsPosten - 29 nov 19 kl. 07:00

Örebro Hockey med fyra segrar i rad möter Karlskrona

I kväll är det dags för match för Örebro Hockey som gästar Karlskrona i NKT-Arena i J20 SuperElit södra herr i hockey. Örebro Hockey har fyra raka segrar, senast med 6–4 mot Rögle, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. Hemmalaget har sju raka förluster, senaste mot Växjö med 0–2..

GöteborgsPosten - 10 okt 19 kl. 07:00

Rögle med fem segrar i rad möter Djurgården

I kväll möter Rögle Djurgården på hemmaplan i Catena Arena i Svenska Hockeyligan SHL. Rögle har fem segrar i rad, senast med 2–1 mot Frölunda, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Djurgården, 3–1 mot Luleå hemma..

GöteborgsPosten - 18 jan 20 kl. 07:00

Örebro Hockey med fem segrar i rad möter Rögle

I dag möter Örebro Hockey Rögle på hemmaplan i Behrn Arena i SHL. Örebro Hockey har fem segrar i rad, senast med 1–0 mot Leksand, vilket har tagit laget till tredje plats i tabellen. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Luleå med 4–7..

GöteborgsPosten - 28 sep 19 kl. 07:00

Rögle med tre segrar i rad möter Malmö

I dag är det dags för match för Rögle som gästar Malmö i Malmö Isstadion i J20 SuperElit södra i hockey. Rögle har tre raka segrar, senast med 4–2 mot Växjö, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. Malmö vann senast mot Karlskrona med 4–1..

GöteborgsPosten - 02 nov 19 kl. 07:00

Luleå med fem segrar i rad möter Växjö

I kväll möter Luleå Växjö på bortaplan i Vida Arena i Svenska Hockeyligan SHL. Luleå har fem raka segrar, senast med 4–1 mot Rögle, vilket har tagit laget till fjärde plats i tabellen. Växjö blev utan poäng i mötet med Leksand senast..

GöteborgsPosten - 15 nov 19 kl. 07:00

Frölunda med tre segrar i rad möter Karlskrona

I kväll möter Frölunda Karlskrona på hemmaplan i Frölundaborg i J20 SuperElit södra herr i ishockey. Frölunda har tre raka segrar, senast med 9–3 mot Färjestad, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Rögle med 1–2..

GöteborgsPosten - 05 mar 20 kl. 07:00

Luleå med fem segrar i rad möter Djurgården

I kväll är det dags för match för Luleå som gästar Djurgården på Hovet i SHL. Luleå har fem raka segrar, senast med 3–0 mot Rögle, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Djurgården, 3–2 mot Linköping hemma..

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 12 kl. 17:28

19.00 Rögle möter Timrå hemma

Rögle har bara en seger på de fyra inledande matcherna i elitserien. Kommer den andra mot Timrå ikväll? Sara Johansson är på plats och liverapporterar från matchen..

GöteborgsPosten - 17 okt 19 kl. 07:00

Färjestad med fyra raka segrar möter Rögle

I kväll möter Färjestad Rögle på hemmaplan i Löfbergs Arena i Svenska Hockeyligan SHL. Färjestad har fyra segrar i rad, senast med 4–3 mot HV 71, vilket har tagit laget till fjärde plats i tabellen. Rögle har inför matchen en vinstsvit på sju segrar i rad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.