GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 05 March, 04:17

GöteborgsPosten - 23 feb 21 kl. 07:00

Fyra förluster i rad – nu hoppas Frölunda på seger mot OskarshamnFrölunda jagar en seger när laget möter Oskarshamn hemma i Scandinavium. Inför kvällens match har hemmalaget fyra förluster i rad i SHL, och har halkat ner till femte plats i tabellen. Oskarshamn vann sin senaste match med 4-1 mot Linköping..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Frölunda, Oskarshamn, Scandinavium, SHL, Linköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, förlusteri , radnu , hoppas, Frölunda, seger, mot Oskarshamn
GöteborgsPosten - 25 aug 18 kl. 05:00

Fyra förluster i rad - nu hoppas Upphärad på seger mot Hjärtum

Upphärad jagar en seger när laget möter sjundeplacerade Hjärtum hemma på Lindåsvallen. Inför dagens match har hemmalaget fyra förluster i rad i division 6 Trollhättan, och har halkat ner till elfte plats i tabellen. Bortalaget har fyra förluster i rad, senaste mot Lödöse Nygård med 0–1..

GöteborgsPosten - 30 maj 19 kl. 07:00

Fyra förluster i rad - nu hoppas Åsebro/ Brålanda på seger mot Herrestad

Åsebro/ Brålanda jagar en seger när laget möter tiondeplacerade Herrestad hemma på Rudevi IP. Inför dagens match har hemmalaget fyra förluster i rad i division 2 nordvästra Götaland i fotboll, och har halkat ner till åttonde plats i tabellen. Bortalaget har fyra förluster i rad, senaste mot Ytterby med 1–3..

GöteborgsPosten - 29 nov 19 kl. 07:00

Fyra förluster i rad – nu hoppas Rögle på seger mot Södertälje

Rögle jagar en seger när laget möter tiondeplacerade Södertälje hemma i Catena Arena. Inför kvällens match har hemmalaget fyra raka förluster i J20 SuperElit södra herr i ishockey, och har halkat ner till sjunde plats i tabellen. Bortalaget har fyra förluster i rad, senaste mot Frölunda med 5–6..

GöteborgsPosten - 02 feb 20 kl. 07:00

Fyra förluster i rad – nu hoppas Visby/Roma på seger mot Nybro

Visby/Roma jagar en seger när laget möter Nybro hemma i Visby Ishall. Inför dagens match har hemmalaget fyra förluster i rad i Allettan södra herr, och har halkat ner till sjunde plats i tabellen. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Tranås med 4–5..

GöteborgsPosten - 01 sep 18 kl. 05:00

Fyra förluster i rad - nu hoppas Gais på seger mot Örgryte

Gais jagar en seger när laget möter Örgryte hemma på Gaisgården. Inför dagens match har hemmalaget fyra förluster i rad i U 19 Allsvenskan Nedflyttning Söder, och har halkat ner till sjätte plats i tabellen. Bortalaget har fyra matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 05:00

Fyra förluster i rad - nu hoppas Bullaren på seger mot Herrestad

Bullaren jagar en seger när laget möter Herrestad borta på Undavallen. Inför kvällens match har bortalaget fyra förluster i rad i division 2 nordvästra Götaland, och har halkat ner till nionde plats i tabellen. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Ytterby med 1–2..

GöteborgsPosten - 04 sep 20 kl. 07:01

Fyra förluster i rad – nu hoppas Stenkullen på seger mot IFK Uddevalla

Stenkullen jagar en seger när laget möter IFK Uddevalla borta på Kamratgården. Inför kvällens match har bortalaget fyra förluster i rad i division 3 nordvästra Götaland herr i fotboll, och har halkat ner till tolfte plats i tabellen. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Gerdsken med 3–4..

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 22:10

Fyra förluster i rad - nu hoppas FBK Karlstad på seger mot Vårgårda

FBK Karlstad jagar en seger när laget möter Vårgårda borta på Tånga Hed. Inför dagens match har bortalaget fyra förluster i rad i division 2 norra Götaland, och har halkat ner till 14:e plats i tabellen. Vårgårda har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med bottenlaget FBK Karlstad..

GöteborgsPosten - 08 sep 18 kl. 05:00

Fyra förluster i rad - nu hoppas Haga på seger mot IFK Skövde

Haga jagar en seger när laget möter IFK Skövde hemma på Strömsbergsvallen. Inför dagens match har hemmalaget fyra förluster i rad i division 3 mellersta Götaland, och har halkat ner till tionde plats i tabellen. Bortalaget har tre matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 05 dec 18 kl. 07:00

Fyra förluster i rad - nu hoppas Frillesås på seger mot Tellus

Frillesås jagar en seger när laget möter Tellus hemma på Sjöaremossen. Inför kvällens match har hemmalaget fyra förluster i rad i Elitserien, och har halkat ner till 13:e plats i tabellen. Bortalaget har tio matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 05 jun 19 kl. 07:00

Fyra förluster i rad - nu hoppas Kongahälla på seger mot IK Virgo

Kongahälla jagar en seger när laget möter elfteplacerade IK Virgo borta på Mossens IP. Inför kvällens match har bortalaget fyra förluster i rad i division 3 nordvästra Götaland i fotboll, och har halkat ner till åttonde plats i tabellen. Hemmalaget har sex matcher i rad utan seger..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.