Dalarnas tidningar > Nöje

Saturday, 06 March, 00:09

Dalarnas tidningar - 23 feb 21 kl. 07:13

DEBATT: Nya Kristinehallen blir ohyggligt dyr – vad får vi för pengarna?Dalasinfoniettan har utvecklats till en lysande professionell orkester under senare år. En....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Debatt, Kristinehallen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DEBATTNya , Kristinehallenblir , ohyggligt, dyrvad får vi , för pengarna
Barometern - 10 jun 14 kl. 07:07

Hetsig debatt i fullmäktige

En maratondebatt om investeringsbudgeten och anklagelser om smutskastning var några av ingredienserna i måndagens fullmäktige. Det hela började med att Agneta Andersson från Vånevik tog tillfället i akt vid allmänhetens frågestund för att fråga vad de olika partierna egentligen tycker om planerna på att bygga 20 nya villor i Vånevik. Hon och flera andra boende är starkt kritiska mot planerna och menar att det skulle förstöra den kulturskatt som orten bär på.

DI - 14 jun 11 kl. 11:21

Debatt: Premiepensionssystemet ? en dyr och dålig affär

Nu är dags att slopa PPM-sparandet. Pengarna borde finnas i AP-fonderna i stället, anser Sam Sandberg, SKPF..

Kristianstadsbladet - 15 nov 19 kl. 05:00

Debatt: Bemanningskarusellen blir dyr för skattebetalarna

I slutet av förra mandatperioden bedömdes Region Skåne efter SKL:s tvåprocentsmål vara oberoende av inhyrd sjukvårdspersonal. Det firades som en seger att man kunde bära verksamheterna med egna anställda, som dessutom gavs chansen att arbeta upp en kontinuitet med sina fasta kollegor på avdelningarna. Med alliansstyre har detta snabbt förändrats..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 16:12

Inför Debatt Almedalen 2/7

DEBATT ALMEDALEN Kvällens Debatt Almedalen inleds med att Erik Blix får sällskap av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, direkt efter hans tal. Och så blir det stor debatt om politiker som går över till PR-branschen med bland andra Mona Sahlin och Per Schlingmann. Det är Miljöpartiets dag i Almedalen och det innebär att det är Gustav Fridolins tur att möta Erik Blix, och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

SVT Debatt - 13 feb 14 kl. 14:26

Trailer Debatt 13/2: Händelserna i Husby och räklarm

KVÄLLENS SVT DEBATT: Debatt om Husby: Veckans Uppdrag Granskning handlar om mannen som sköts ihjäl i Husby i våras. Var den där händelsen, när polisen sköt den 69-åriga mannen, verkligen nödvändig? Vi följer upp programmet med debatt i studion.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.