Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 05 March, 02:24

Jönköpingsnytt - 23 feb 21 kl. 07:02

Trim i Skillingaryd stängs: ”Marknaden räcker inte till för tre gym”Länge fanns det ett gym i Vaggeryd och ett i Skillingaryd. I dag är båda stängda. Det ena på....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Skillingaryd, Vaggeryd

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trimi , Skillingaryd, stängs, Marknaden, räckerinte till för , tre gym
Cornucopia - 18 jul 20 kl. 10:33

Massiv rysk beredskapskontroll - 150 000 man längs hela västra gränsen

Som ett led i handlingsfriheten inför ett möjligt angrepp mot södra Ukraina i september inledde Kreml igår en oplanerad beredskapskontroll med 150 000 man från Finland hela vägen ner till Svarta Havet. Mönstret följer utvecklingen 2016, när det sannolikt var mycket nära fullskaligt krig, Polen var nära att mobilisera och Sverige flyttade trupp permanent till Gotland under täckmantel av en egen oplanerad beredskapskontroll.Det ryska försvarsledningscentret på Frunzenskaja vid Moskva.

Jönköpingsnytt - 01 sep 20 kl. 13:11

Skolbranden i Skillingaryd: Klassrum stängs av hela hösten

Tur i oturen. Så beskrivs situationen på Fågelforsskolan när saneringsarbetet inletts efter....

YLE - 20 dec 13 kl. 15:38

Laxexpressen från Nordnorge

Då dörrarna stängs på långtradaren vid Lerøy Auroras laxslakteri i Skjervøy i Nordnorge väntar en körning på 1 400 kilometer innan fisken är i södra Finland. Laxen kan vara mycket färsk då du köper den, men kan också finnas till försäljning i upp till två veckor. Norge har det senaste decenniet arbetat sig upp till positionen som världens största producent av odlad lax och fiskodlingen har blivit en av de viktigaste exportnäringarna vid sidan av olja och gas och utrustning i anslutning till olje- och gasutvinning.

BT - 15 apr 13 kl. 14:26

Regeringens hån mot arbetarna

När jag hör socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) uttala sig i TV om att arbetarna har ett ansvar att hålla sig i trim fram till pensionsåldern, som dessutom förslås höjas, samtidigt som den genomsnittlige industriarbetaren i dagsläget orkar hålla ut fram tills man är 61 år, blir jag upprörd. Industrin har precis fått sina första avtal i årets avtalsrörelse och därmed är också märket för de övriga avtalen på den svenska arbetsmarknaden satt. Med bland annat förutsättningar för reallöneökningar de kommande tre åren, införande av delpension från det år man fyller 60 år och utökad föräldralön, kan man ju tycka att jag som IF Metallare borde vara nöjd.

Sydsvenskan - 18 nov 12 kl. 06:30

?Jag har haft 181 olika kärleksaffärer?

?När jag var 24 år fick jag sparken från marinen. De gillade inte att jag ställde mig på oppositionens sida efter militärkuppen 1964.

BT - 11 mar 14 kl. 12:08

BT:s Krister Persson mötte Nils Horner

BT:s Krister Persson mötte Nils Horner i augusti 2012 för en intevju som publicerades i bilagan Hela helgen. Här är intervjun i sin helhet. Hade detta varit ett radioinslag så hade det börjat med ett ljud.

Skånskan - 13 aug 19 kl. 20:30

Vårdjobbet hjälper henne på operascenen

ERFARENHET. Elisabet Strid menar att hon som operasångerska har stor nytta av att först ha utbildat sig till sjuksköterska och arbetat i psykvården,
– Det hjälper mig med mina rollporträtt; många av de kvinnor jag spelar beter sig ju väldigt ... märkligt – i vår tid skulle de säkert haft någon form av diagnos.

HBL - 25 feb 15 kl. 05:36

Helsingfors profilerar sig inom smart havsteknologi

Sjöfart och it har under olika tidsperioder utgjort hörnstenar i finländskt näringsliv. Genom att förena kunnandet försöker Helsingfors profilera sig som centrum för framtidens smarta sjöfartsteknologi.Tänk er Googles förarlösa bilar, men flytta konceptet till havs.

Kristianstadsbladet - 23 maj 13 kl. 09:09

Loppet utan segrare

Foto: Tom Wall
Nytt deltagarrekord, bra väder och en perfekt bana ? men ingen vinnare.
?

Kristianstadsbladet - 10 jul 13 kl. 10:30

Ett slag för järnets dag

Foto: Johanna Wallin
Tystnaden vid Svarta Bergen bröts igår av det högt klingande ljudet som uppstår när järn slås. Flertalet fritidssmeder från trakten hade samlats för att fira Järnets dag.
Flera fritidssmeder från bland annat Glimåkra, Knislinge, Kristianstad och Lönsboda samlades i går för att smida ihop intill det vattenfyllda stenbrottet.

Kristianstadsbladet - 28 dec 13 kl. 10:19

Man hittad livlös i vattendrag


En man har hittats livlös i ett vattendrag under en bro i Skillingaryd, uppger SOS Alarm. Platsen där han hittades ligger vid rastplatsen Götaström längs E4 i Jönköpings län.Larmet kom klockan 9.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.