Realtid > Ekonomi

Friday, 05 March, 17:01

Realtid - 23 feb 21 kl. 06:49

Citigroup störst inom SpacCitigroup ligger före konkurrenterna sett till antal Spac där banken agerat underwriter..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Spac

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Citigroup, störstinom , Spac
Helsingborgs Dagblad - 15 jan 16 kl. 14:46

Kraftigt vinstlyft för Citigroup

Den amerikanska storbanken Citigroup redovisar ett kraftigt vinstlyft för fjärde kvartalet 2015. Vinsten lyfte till 3,3 miljarder dollar, upp från 344 miljoner dollar samma kvartal ett år tidigare.Omsättningen steg med 3 procent till 18,5 miljarder dollar, vilket var något mer än väntat och upp från 17,9 miljarder ett år tidigare.

DI - 24 jan 16 kl. 11:06

Goldman Sachs och Citigroup: Då vänder oljan

Storbankerna Goldman Sachs och Citigroup bedömer att oljepriset börjar att återhämta sig först under det andra halvåret..

Affärsvärlden - 22 aug 16 kl. 11:41

Citigroup spår ökad yenstyrka

Citigroup, som är störst i världen inom valutahandel, bedömer att den japanska yenen under den närmsta månaden kommer att klättra till en treårshögsta vid 95 mot dollarn..

Realtid - 17 dec 15 kl. 14:44

Två nya ledamöter till Citigroup

Förstärker med Renee James och Ellen Costello..

DI - 13 apr 18 kl. 22:21

New York-börser: Banker förstörde fredagen

Ledande index backade på New Yorkbörsen under veckans sista handelsdag. Finanssektorn ledde nedgången, trots att flera banker, bland andra Citigroup, rapporterade starkare kvartalssiffror än väntat..

Dagens PS - 15 jan 19 kl. 07:26

New York-börsen föll på Kina-statistik

Kurserna på Wall Street sjönk under måndagens handel. Sentimentet var tyngt av svag exportstatistik från Kina som spädde på oron kring konjunkturen. I USA startade rapportperioden med Citigroup först ut bland storbankerna.

Supermiljöbloggen - 08 okt 15 kl. 11:01

Storbank gör taffligt försök att äntra miljödebatten

Det är inte bara länder som rustar för klimatförändringar. I dagarna gick finansbolaget Citigroup ut med sin nya miljöpolicy. I en rapport beskriver de hur de ska gå tillväga för att framtida investeringar ska platsa inom ramen för hållbar utveckling, något som vid en granskning känns som ett misslyckat försök.

Supermiljöbloggen - 09 jun 15 kl. 08:22

”Universiteten tiger i divesteringsfrågan, studenter kräver svar”

Att investera i den industri som vi vet förstör vår framtid är moraliskt oförsvarbart, skriver representanter från den svenska Fossil Free-kampanjen. Sedan drygt två år tillbaka har studenter och anställda på Göteborgs universitet, Lunds universitet och Uppsala universitet kämpat för fossilfria investeringar genom lokala Fossil Free-kampanjer. Tillsammans utgör de tusentals röster enade i en av vår generations viktigaste frågor.

BT - 10 okt 14 kl. 14:56

Nedåt på Europas börser

Stockholmsbörsen faller i dag, i linje med Europa. Förnyad oro för den globala ekonomin, med fokus på Europa, tynger. Börsnedgången fortsätter, men har mattas av något i eftermiddagshandeln.

Dagens PS - 16 dec 19 kl. 13:51

Skuldstress riskerar att drabba svenska företag

Svenska icke-finansbolag, liksom de från Frankrike och Kanada, kan ha störst svårigheter med sina betalningar om det uppstår en ränte- eller handelschock med tullar. Det uppger Citigroup i en analys, rapporterar Bloomberg News. Banken konstaterar att skuldration hos de tre ländernas företag är redan väl över ”före-kristoppen”.

TA - 11 jan 13 kl. 22:11

Bankrapport dämpade Wall Street


Wells Fargo var först ut i rapportsäsongen av storbankerna. Bolaget redovisade ett vinstlyft på 24 procent för fjärde kvartalet 2012 men jämfört med tredje kvartalet sjönk räntenettot liksom tillväxttakten för bolån. Marknaden tolkade det som ett dåligt tecken inför nästa vecka då det kommer rapporter från Bank of America, Citigroup och JP Morgan Chase.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.