Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 27 February, 20:28

Nerikes Allehanda - 23 feb 21 kl. 06:34

Nu börjar bokrean – med hämtkasse och nytt rekord: ”Helt givet”Förbeställda bokkassar och digital service i stället för trängsel kring täta bokhögar. Det är två....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu börjar bokreanmed , hämtkasseoch , nytt, rekord, Helt, givet
Helsingborgs Dagblad - 02 mar 20 kl. 12:50

Ökad efterfrågan på bokrean

Försäljningen på årets bokrea överträffar förra året, rapporterar Adlibris. En vecka in i rean ser nätbokhandeln en ökad efterfrågan på fysiska böcker. "Försäljningen under bokrean är i samma nivå med rekordåret 2018", säger försäljningschef Sakari Luov.

Blekinge Läns tidning - 27 feb 20 kl. 16:38

Bokrean slår rekord i år

Redan efter de två första dagarna på rean, kunde Akademibokhandeln i Karlskrona konstatera att rean slagit rekord. – Kunderna bevisar att fysiska butiker inte är på väg bort, säger Linda Blomqvist, butikschef..

ÖstersundsPosten - 25 feb 13 kl. 14:00

Mycket nytt på bokrean

En gång i tiden tog det fyra år innan böckerna kom ut på bokrean, i bästa fall ? somliga syntes aldrig där..

Jönköpingsnytt - 22 feb 12 kl. 09:32

Årets bokrea ett nytt uppskattat kapitel

Bokrean drog igång i morse och jönköpingsborna var ute i god tid. När Jnytt kom till Akademibokhandeln var det fullt av bokälskare som ville fynda bland de röda prislapparna. Bokia startade klockan sex på morgonen och hade redan då haft tryck i affären..

NT - 25 feb 14 kl. 08:49

Tecken på renässans för Bokrean

Idag börjar årets bokrea och efter några år då försäljningen dalat anar branschen morgonluft. Många som minns feststämningen från tidigare reor har börjat söka sig till den fysiska bokhandeln på nytt..

Trelleborgs Allehanda - 26 feb 13 kl. 15:14

Årets höjdpunkt för bokmalar drog igång

Foto: Tomas Nyberg
Jan Mårtensson, Jan Guillou och så Zlatan förstås. De var de mest populära böckerna när bokrean drog igång på Söderslätts bok och papper klockan 8 på tisdagsmorgonen.
Omkring trettio kunder står tysta och bläddrar i reaböcker i Söderslätts bok och papper på Algatan.

Sydsvenskan - 26 feb 12 kl. 10:42

Först dör rean, sedan dör pocketboken


Det är svårt att tro sina öron när riktigt fattiga argument återkommer: Det är väl ingen som vill ha en dator på köksbordet i stället för en papperstidning? Eller i sängen? Och det är väl ingen äkta känsla i cd-skivor?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.